• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Tatlı kızıma isim arıyorum lütfen yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tatlı kızıma isim arıyorum lütfen yardım

• Hanzade

OY: 16 43,2%
  • Ahu nisa

OY: 10 27,0%
  • İkra

OY: 8 21,6%
  • Zümra

OY: 5 13,5%

• Ankete Katılan
    37
İkranın anlamı oku diye anlamsız bulan oluyor
Bakış açısı farkı işte :)
Bende anlamından dolayı çok seviyorum söylenişide güzel bence
Onun dışında
Güneş
Beysun
Bilge
Nida
İsimlerinide beğeniyorum

Ben aylardır düşün düşün sonunda karar verdik. Size bir kaç öneride bulunayım. Cemre (ailede birinin 2.ci ismiymiş)
Irmak (çok istedik ama soyadımızla komik oluyor vazgeçtik)
Yasmin e karar verdik (ailede çok yabancı ve türkçe bilmeyen var diye en kolay söylenen isim hem yurtdışında hem türkiye buna karar kıldık)
Bisera ( boşnakça inci tanesi demek) benim ana tarafına öğretmek zor olur diye vazgeçtik

Hee bu arada ahu ve hayal demiştim eşime pavyondaki kadınların takma ismi gibi dedi koydurmadı.

Ben aylardır düşün düşün sonunda karar verdik. Size bir kaç öneride bulunayım. Cemre (ailede birinin 2.ci ismiymiş)
Yasmin e karar verdik (ailede çok yabancı ve türkçe bilmeyen var diye en kolay söylenen isim hem yurtdışında hem türkiye buna karar kıldık)
Bisera ( boşnakça inci tanesi demek) benim ana tarafına öğretmek zor olur diye vazgeçtik
Yasmini bende begeniyorum guzel diger isimler gibi cokta yaygin degil cok yaygin isimler fazla cazip gelmiyor acikcası

Hee bu arada ahu ve hayal demiştim eşime pavyondaki kadınların takma ismi gibi dedi koydurmadı.
Oyle sacma sey mi olur?!
Esinizin bakis acisi ne kadar yanlis -bana gore-
Turk erkekleri kadinlarin ismi uzerinden bile algi olusturmayi cok seviyor maalesef...
Boyle bir adamla evli olmak kotu bir duygu olsa gerek?

Bakış açısı farkı işte :)
Bende anlamından dolayı çok seviyorum söylenişide güzel bence
Onun dışında
Güneş
Beysun
Bilge
Nida
İsimlerinide beğeniyorum
Evet benimde hoşuma gidiyor ama işte insanlar bi lafla soğutuyorlar buarada hemen hemen aynı haftalardayız senin nasıl geçiyor bu sıcaklarda

Yasmin de güzelmiş ama o kadar seçenek var ki bizde de iyice karıştı isimler :)

Oyle sacma sey mi olur?!
Esinizin bakis acisi ne kadar yanlis -bana gore-
Turk erkekleri kadinlarin ismi uzerinden bile algi olusturmayi cok seviyor maalesef...
Boyle bir adamla evli olmak kotu bir duygu olsa gerek?
Bende sizin gibi düşünüyorum Ahu isminin nesi kötü olabilir ki bakış açısıyla alakalı

40 gunlk bebegim var ilk basta bizde ikra minel koymayı dusunmustuk ama ikra ismine herkez cok agır dedi anlamı cocuga katıcagı yük cok fazla psikolok tanıdıgımızda böyle söyledi bizde zeynep eva koyduk

Evet benimde hoşuma gidiyor ama işte insanlar bi lafla soğutuyorlar buarada hemen hemen aynı haftalardayız senin nasıl geçiyor bu sıcaklarda
Baya zorlanıyorum açıkcası
Şu temmuz ağustos bir an önce geçsin istiyorum :)

40 gunlk bebegim var ilk basta bizde ikra minel koymayı dusunmustuk ama ikra ismine herkez cok agır dedi anlamı cocuga katıcagı yük cok fazla psikolok tanıdıgımızda böyle söyledi bizde zeynep eva koyduk
beni de ikradan soğuttular bu yüzden kaba diyen çok oldu.kızınız ismiyle yaşasın inşallah

Bende çok zorlanıyorum iyice ağırlaşıyor insan yorgunluk ayak şişmesi çok oluyor :KK43:
Şişlik benimde çoktu
Tuzu komple kes bol su iç azalıyor
Yorgunluk bendede var az bi iş yapsam taş taşımış gibi oluyorum

Şişlik benimde çoktu
Tuzu komple kes bol su iç azalıyor
Yorgunluk bendede var az bi iş yapsam taş taşımış gibi oluyorum
Tuz hiç kullanmıyorum ama bu aylarda normalmiş zaten çok ayakta durmamak gerekiyormuş.Allah hayırlı doğumlar versin her anne adayına inşallah:)

Tuz hiç kullanmıyorum ama bu aylarda normalmiş zaten çok ayakta durmamak gerekiyormuş.Allah hayırlı doğumlar versin her anne adayına inşallah:)
Amin inşallah
Sen kaçıncı haftadasın?

Rus musunuz eva koymussunuz da

Back
X