- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
Padisah soyundan gelen demek.anlamini begenirler belkiBende Ama işte çevre biraz soğuk bakıyor açıkcası![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Padisah soyundan gelen demek.anlamini begenirler belkiBende Ama işte çevre biraz soğuk bakıyor açıkcası![]()
Bakış açısı farkı işte :)İkranın anlamı oku diye anlamsız bulan oluyor
Yasmini bende begeniyorum guzel diger isimler gibi cokta yaygin degil cok yaygin isimler fazla cazip gelmiyor acikcasıBen aylardır düşün düşün sonunda karar verdik. Size bir kaç öneride bulunayım. Cemre (ailede birinin 2.ci ismiymiş)
Irmak (çok istedik ama soyadımızla komik oluyor vazgeçtik)
Yasmin e karar verdik (ailede çok yabancı ve türkçe bilmeyen var diye en kolay söylenen isim hem yurtdışında hem türkiye buna karar kıldık)
Bisera ( boşnakça inci tanesi demek) benim ana tarafına öğretmek zor olur diye vazgeçtik
Oyle sacma sey mi olur?!Hee bu arada ahu ve hayal demiştim eşime pavyondaki kadınların takma ismi gibi dedi koydurmadı.
Kayınvalidem ben onu söyleyemem diyor çokta zor değil aslında ama kendi adını koymadık diye baya bozuldu da :)))Padisah soyundan gelen demek.anlamini begenirler belki
Evet benimde hoşuma gidiyor ama işte insanlar bi lafla soğutuyorlar buarada hemen hemen aynı haftalardayız senin nasıl geçiyor bu sıcaklardaBakış açısı farkı işte :)
Bende anlamından dolayı çok seviyorum söylenişide güzel bence
Onun dışında
Güneş
Beysun
Bilge
Nida
İsimlerinide beğeniyorum
Yasmin de güzelmiş ama o kadar seçenek var ki bizde de iyice karıştı isimler :)Ben aylardır düşün düşün sonunda karar verdik. Size bir kaç öneride bulunayım. Cemre (ailede birinin 2.ci ismiymiş)
Irmak (çok istedik ama soyadımızla komik oluyor vazgeçtik)
Yasmin e karar verdik (ailede çok yabancı ve türkçe bilmeyen var diye en kolay söylenen isim hem yurtdışında hem türkiye buna karar kıldık)
Bisera ( boşnakça inci tanesi demek) benim ana tarafına öğretmek zor olur diye vazgeçtik
Bende sizin gibi düşünüyorum Ahu isminin nesi kötü olabilir ki bakış açısıyla alakalıOyle sacma sey mi olur?!
Esinizin bakis acisi ne kadar yanlis -bana gore-
Turk erkekleri kadinlarin ismi uzerinden bile algi olusturmayi cok seviyor maalesef...
Boyle bir adamla evli olmak kotu bir duygu olsa gerek?
Yasmin sankiYasmini bende begeniyorum guzel diger isimler gibi cokta yaygin degil cok yaygin isimler fazla cazip gelmiyor acikcası
Aman boşver ,sen bildiğini yapKayınvalidem ben onu söyleyemem diyor çokta zor değil aslında ama kendi adını koymadık diye baya bozuldu da :)))
Baya zorlanıyorum açıkcasıEvet benimde hoşuma gidiyor ama işte insanlar bi lafla soğutuyorlar buarada hemen hemen aynı haftalardayız senin nasıl geçiyor bu sıcaklarda
beni de ikradan soğuttular bu yüzden kaba diyen çok oldu.kızınız ismiyle yaşasın inşallah40 gunlk bebegim var ilk basta bizde ikra minel koymayı dusunmustuk ama ikra ismine herkez cok agır dedi anlamı cocuga katıcagı yük cok fazla psikolok tanıdıgımızda böyle söyledi bizde zeynep eva koyduk
Bende çok zorlanıyorum iyice ağırlaşıyor insan yorgunluk ayak şişmesi çok oluyorBaya zorlanıyorum açıkcası
Şu temmuz ağustos bir an önce geçsin istiyorum :)
Şişlik benimde çoktuBende çok zorlanıyorum iyice ağırlaşıyor insan yorgunluk ayak şişmesi çok oluyor![]()
Tuz hiç kullanmıyorum ama bu aylarda normalmiş zaten çok ayakta durmamak gerekiyormuş.Allah hayırlı doğumlar versin her anne adayına inşallah:)Şişlik benimde çoktu
Tuzu komple kes bol su iç azalıyor
Yorgunluk bendede var az bi iş yapsam taş taşımış gibi oluyorum
Amin inşallahTuz hiç kullanmıyorum ama bu aylarda normalmiş zaten çok ayakta durmamak gerekiyormuş.Allah hayırlı doğumlar versin her anne adayına inşallah:)
Rus musunuz eva koymussunuz da40 gunlk bebegim var ilk basta bizde ikra minel koymayı dusunmustuk ama ikra ismine herkez cok agır dedi anlamı cocuga katıcagı yük cok fazla psikolok tanıdıgımızda böyle söyledi bizde zeynep eva koyduk