- 25 Nisan 2017
- 148
- 56
- 13
- 40
Erkekte hic duymadım açıkçası hep kızlar takılıyor
Beren unisex isim diye geçiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekte hic duymadım açıkçası hep kızlar takılıyor
Olabilir cevremde hic duymadımBeren unisex isim diye geçiyor
Olabilir cevremde hic duymadım
Çok sağolun görüşleriniz için hanzade çok ağır basıyordu bende ama eşim başka şeyler düşünüyor arada kaldım yaniAğir isim seviyorsan Hanzade. Ben bu ismi cok begeniyorum. Cok asil soylemeside gayet kolay. Hele ki su zamanda uyduruk isimlerin yaninda gayette iyi isim. İkra zümra gibi isimleri kiz ismine gore kaba buluyorum. Nisa olabilir.Ama Nisan daha hoş geliyor bana Hanzade agir dersen alternatif moderni Hande olabilir. . Herkesin zevki ayri . İcine sinmediktdn sonra burdaki oylamaya gire isim koymanin mantigi yok. Zaten isim arastirmasi yapmissin eleye eleye binlar kalmis. Baska isimleri soylesek illaki elemissinizdir.
Melodi yi kuZenim kaptı malesef :)Benim kardeslermin adi=
Mavisu tuana
Melodi
Adasu
Ve ben melisa :)
Aden ya da Asel çok duyuyorum şu sıraAden olabilir
Yanılmıyorsam cennet ismi
Nisa da Kuran'da geçiyor diye ve ikisi yan yana hiç duyulmamış diye düşündük açıkcasıtek başına ahu
Evet ağır bir isim ama çevremde çok beğeni alıyor açıkcası bende sıcak bakıyorum ama tam karar veremedikHanzade kucuk bir bebek icin cok agir bir isim degil mi?
Ahu nisa uyumsuz mu sizce
Çok teşekkür ederim :)Hayır bence gayet tatlı duruyor![]()
Bende Ama işte çevre biraz soğuk bakıyor açıkcasıHanzade ismini çok asil bulurum.
İkranın anlamı oku diye anlamsız bulan oluyorİkra en sevdiğim isimlerden