Tatlıdan vazgecmekkk

Seven34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.565
824
73
Merhaba sayin kk uyeleri ben ekmegi keseli 14 gun oluyor.sabahlari 20 dk yuruyorum.fakat gel gelelim tatliyi birakamiyorumbu konuda yardimci olabileceginiz fikirleeiniz varmidir :))

tatlı hissiyatını geçirmek için tarçınlı yoğurt,kuru meyve vs. yemek gerekiyorda şahsen hiç bir zaman başarılı olamadım. yaşadığın eve hiç bi şekilde girmemesi gerekiyor ki alışasın. sen yemezken yanında ki çikolata,şerbetli tatlı yediğinde olmuyor yani.

tatlı bnm en büyük zaafım bir aydır tatlı hiç bişi yemiyorum spor yapıorum fln.
evdde nutellalar lokumlar olmasına ragmen hemde.
sabahları bi tatlı kaşığı çörek otu yağı içiyorum araştırdıgımda insülin direncini dengelediğini okumuştum.
gün içinde çubuk tarçnlı yeşil çay içiyorum
fln böyle idare ediyorum bi ayda 5 kg verdim tavsiye ederim.
ama sizi anlıyorum tatlıı dayanılck gibi bişi değil

iradeli olman çok güzel. regl zamanlarımda çikolatasız asla yapamıyorum. şuan açım :) biraz daha yemesem kan şekerim düşecek farkındayım (diyet yapmıyorum) su içtim,kahve içtim küçük hobby çikolata yedim. eşim gelesiye kadar bu şekildeyim. ama o gelince benimde öküz gibi yeme isteğim artıyor. öyle bi iştahlı yiyiyor ki :) benimde bi 5 kilo vermem lazım. artı sıkılaşmam gerek

Ciddimisiniz 1 ayda 5 kilo cok iyi bende cok vermek istiyorum hemde hamilelik dusunuyorum ondan oncesi kesinlikle vermem lazim corek otu yagini nasil kullaaniyorsunuz aktarfan alinir heralde

Masallah yediklerine bende dayanamiyorum ama yapmam gerekk :))

Ciddimisiniz 1 ayda 5 kilo cok iyi bende cok vermek istiyorum hemde hamilelik dusunuyorum ondan oncesi kesinlikle vermem lazim corek otu yagini nasil kullaaniyorsunuz aktarfan alinir heralde
bende hamilelik düşünüyorum doktor hormonlarıma baktı sadece insülin direncim yüksek başka hiç bişeyim yok.
ilaç yazmdı diyetle sporla düzene girer dedi
bende çörek otu yağını buldum. aktardan soğuk sıkım alıyorsunuz
hamile kalınca içilmiyor ama düşüğe sebep olabiliyormuş bende kalırsam içmicem.
insülin direncim 4.2 çıkmıştı bidaha ölçüm yaptırmadım bi ay daha geçsin bakcam 2 yda ne kdr düşmüş diye.
inşallah en yakın zamanda bebişleeere kavuşuruz:)

evet regl zamanı insan deli gibi tatlı istiyor. ama yedikçe yiyesi geliyor insanın tatlıyı ben şimdi bi ç,kolata yesem duramam o tadı alınca oturup 10 çikolata yiyebilirim.
insülin direnci sebep oluyormuş bunada.
önce onu bi düzenliyim birazda kg verim sonra tatlılardan az az yemeye alıştırcam kendimi normal insanlar gibi

Anladimm ama kullanirken cok dikkat edin cunki Allah korusun yani dusuge sebep oluyor diyince tirstim acikcasi ne olur ne olmaz.bebisin nezaman tutucagi belli olmaz sıkıntıli ben sadece tatliyi biraksam sizin gibi yuruyusum var zaten olurmu acaba :)

bence olur niye olmasınki :)
uzun süre yemezse insan aklına gelmiyor tatlı.
ama yersede yedikçe yiyesi geliyor
bu arada bende ekim 2017 de evlendim profilinze bakınca mesajı gördümde

bence olur niye olmasınki :)
uzun süre yemezse insan aklına gelmiyor tatlı.
ama yersede yedikçe yiyesi geliyor
bu arada bende ekim 2017 de evlendim profilinze bakınca mesajı gördümde
Yaa oyle neguzel ayni zamanlarda evlenmisizzbirakmasina birakirimda esimde cok seviyor ona yapiyorum bende komini girlat yiyiyorumhadi bugun konustum birakim su tatliiyi artikk :)

Yaa oyle neguzel ayni zamanlarda evlenmisizzbirakmasina birakirimda esimde cok seviyor ona yapiyorum bende komini girlat yiyiyorumhadi bugun konustum birakim su tatliiyi artikk :)
ben şimdi eşime yapsamda yemiyorum.
gecen gün portakallı damla çikolatalı kocaman kabarmış kek yaptım ona
ve ben kuru kuru çay içtim düşünebiliyomusun

ben şimdi eşime yapsamda yemiyorum.
gecen gün portakallı damla çikolatalı kocaman kabarmış kek yaptım ona
ve ben kuru kuru çay içtim düşünebiliyomusun
vaaoovv iyi dayanmissinn valla hahaalistirmam sart kendimiii benimdee ofiste calisiyorum e kizlarlada kahve aburcubur oluyor onlarida bugun itibariyle birakiyorum

vaaoovv iyi dayanmissinn valla hahaalistirmam sart kendimiii benimdee ofiste calisiyorum e kizlarlada kahve aburcubur oluyor onlarida bugun itibariyle birakiyorum
benm çalştgm yerde şuan benden baska bayan yok o açıdan şanslıyımm eski iş yerimde vardı. hergün çayın yanına bisküvi çikolata fln alıyoduk. allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…