Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surekli kendineme söz veriyorum ama bes senedir tatlıları çiğneyip tükürüyorum yutmuyorum kendime engel olamiyirum
Nedeni ne peki, sevmiyorsan yeme. Yiyeceksen niye tükürüyorsun. Eğer kilo almamak içinse hiçbir işe yaramaz. Şeker ve nişasta sindirimi ağızda olur çünkü.
Ya tesekkur ederim bunu bilmek bena artik bunu yaptirmayacak
kendıne böle ezıyet etme bence.. bole yapmaktansa hıc yeme yada lımıt koy kendıne..
Ya arkadaşım, şeker ve nişasta sindirimi ağızda olan diyen yani beni çok şu yiyip yiyipldürdün. Hayır konu sahibi arkadaş da bunu emiliminin de ağızda olduğu gibi algıladı sanırsam? Öncelikle nişasta sindiriminin büyük kısmı tükürük sıvısında olur, evet ama emilim orda olmuyor. Yani özellikle hamur işi ile yapılan tatlılarda senin çiğneyip tükürme olayın işe yarar. Bu yöntemi kullanan çok insan var ve kusma olayından daha sağlıklı olduğu kesin. Neyse sonuç olarak sen yediğin tatlıyı yuttuğunda olucak tehlikenin belki %3-4 ünü alıyorsundur bünyene. Tatlıdan kopamıyorsan yaptığına devam edebilirsin, bence.
Kafam karışık.hiç yeme o zaman diyorlar ama tadını almak istiyorum ağzımda tadı kalıyor en azından.su yiyip yiyip kilo almayan insanlardan olmak isterdim.ama maalesef yiyince hemen sisiyorum
Surekli kendineme söz veriyorum ama bes senedir tatlıları çiğneyip tükürüyorum yutmuyorum kendime engel olamiyirum
Selam evet hamilelikte 5 kilo aldım sadece. Çocuğum 2.900 gram dünyaya geldi bir sorun olmadı. Fakat artık bu hücumu bıraktım çünkü bağışıklık sistemim çöktü artık yiyorumcanim sen 21 haftalik gebe degil misin? Kac kilo aldin toplamda hamileliginde? Biliyorsun bebeginin besine ihtiyaci var degil mi?
Tatli ye demiyorum da, eger tatliya gosterdigin hassasiyetin benzerini diger besinlere de gosteriyorsan problem olabilir.
bu arada: Nisasta sindirimi agizda baslar dogrudur ama emilim ince bagirsaktadir. Yani, yutmazsan kalori almazsin