- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
- Konu Sahibi tatlitambak
Sıkma ama canını yine de kilo verilecektir sanırım ama max olmayabilir. Yarın daha dikkatli olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkma ama canını yine de kilo verilecektir sanırım ama max olmayabilir. Yarın daha dikkatli olursun
Güzel bence olacak en azından sana bir yön çizer 5 kilo olmazsa 3 kilo olur elinden geleni yaptığın sürece basarirsin. Emzirmeye devam ediyorsan belki sıkıntı olabilir bunu bilmiyorum bu arada.
Ooo güçlü rakip birlikte yola devam mutlaka vereceğiz. Yolumuz uzun Şubat kadar hedefim 70 3 ileri 1 geri yola devamDayanabildigim yere kadar yapayim canim. Giden kilolar bize kardir degil mi...ah ah 3 gun bozulmasa idi diyetim simdiye 81 leri görmüştüm. Ama simdi de bozmam cunki benigecmenden korkuyorum bende
Ooo güçlü rakip birlikte yola devam mutlaka vereceğiz. Yolumuz uzun Şubat kadar hedefim 70 3 ileri 1 geri yola devam
Boyum 1.63 Şubat 70 olmak sonra devam 55 e kadar.Benim de hedefim 1 ocak 75 olmak. Sonrasi icin hedef belirlemedim ama son durak 62 olacak inşâallah. Senin boy kacti canim ve son hedef
Boyum 1.63 Şubat 70 olmak sonra devam 55 e kadar.
Kesinlikle bidaha bu kiloyu gormeyecegizBen sana inaniyorum. Azimlisin basaracaksin canim. Kendime de inaniyorum beeennnn....
Bu hafta sen ben gok ve naz yaristayiz. 2 kilo verme yarışı unutmaaa
BendeUnuturmuyum caaniimmm... hedefime ulasmak icin elimden geleni yapacagim....
Bu hafta cok farkli bir beslenme tarzi denedim sabah kahvaltı larda canim ne istedi ise yedim ama yine de dikkat ettim cok cok abartmadim yani.aksamlari ise hafif atlattim.
bugun ki kilom 82.4 yarin ilk sayfa da kilomu guncellerim.sabahki kilom ile
yasasin zayiflamakkkk
İlk sayfadan baktım, maşallah çok güzel vermişsin, böyle devam etsin inş:)
Bol şans :)