• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlıya dayanamıyorum

Gazelle8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
249
127
33
Sevgili arkadaşlar,

Şuan 65 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum, akşama kadar gayet az yiyorum bol bol su içiyorum ancak akşam iş çıkışı eve gidince saat 8 olmuş ooluyor acaip acıkıyorum. kendimi tutup bir şey yemesem bile tatlıdan vazgeçemiyorum mutlaka çikolata yiyorum e tabi kilo veremiyorum.
Sizin çikolatadan vazgeçmek için kullandığınız herhangi bir yöntem var mı, bu krizi nasıl engelleyebilirim..

Mer
Sevgili arkadaşlar,

Şuan 65 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum, akşama kadar gayet az yiyorum bol bol su içiyorum ancak akşam iş çıkışı eve gidince saat 8 olmuş ooluyor acaip acıkıyorum. kendimi tutup bir şey yemesem bile tatlıdan vazgeçemiyorum mutlaka çikolata yiyorum e tabi kilo veremiyorum.
Sizin çikolatadan vazgeçmek için kullandığınız herhangi bir yöntem var mı, bu krizi nasıl engelleyebilirim..

Merhabalar kendi yaptığımı anlatayım sana buzdolabı posetinin içine muzları dilimle üzerine kakao Serp sonra poseti Çalkaya ve ye çok güzel oluyo ..

gerçekten güzele benziyor, denicem teşekkür ederim

bende tatlıyı çok severim..
muzu dilimleyim üzerine tahin pekmez sürerüm üzerine de ceviz veya fındık ezip dökerim. (buzdolabında bekletince çıkolata kıvamında oluyor.)

şekersiz fıstık ezmeside sürebilirsin biraz kakao serpip yiyorum..

yulaf ezmeli elmalı muzlu şekersiz kurabiyeler veya pankekler pişirip yiyorum sütlü kahveyle çok güzel oluyor. bazen çikolata krizim tutarsa damla çikolata koyarım içlerine...

umarım işine yarar...

Back
X