- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
Konuma tam olarak ne başlık vereceğimi bulamadım aslında. Bebeğim yakında 1 yaşına girecek, bu 1 sene içinde çok zor şeyler yaşadım, kaynananın türlü oyunları, eşimle aramın açılması, o aşırı mutlu hayattan bir anda tepetaklak yere düştüm sanki. Gerek yaşım gerek ilk bebeğimin olması ile bu süreçte aslında çok yıprandım. Akla mantığa gelmeyecek saçma sapan şeylerle baş başa kaldım. Bir süre önce eşimle aramdaki sorunlar tamamrn çözüldü, o insanları da zaten aylardır muhattaba almam takmam. Asıl derdim şu ; sanki bir şeyleri eksik yapıyorum bir şeyler yarım gibi geliyor, bu her konuda böyle, bebeğime çok güzel bakıyorum, onunla çok uyumluyuz, evim düzenli tertiplidir, kendine bakma konusunda vs her konuda kendime göre iyi olduğumu bilirim,sürekli kendimi geliştirmek için çabalar yeni bir şeyler öğrenmeye çalışırım, her şeyi araştırır okurum, el becerilerimin olduğu bir kaç hobiyle uğraşırım ara sıra, az ama çok sevdiğim arkadaşlarım var hayatımda,ama hepsi binlerce kilometre uzakta yurt dışındalar, sadece 1 tanesi ile aynı şehirdeyiz o da yeni evlendi kendi düzenini oturtmaya çalışıyor, kendi ailemle çok güzel bir bağım var ,kız kardeşlerim var her koşulda konuşup dertleştiğim, eşimle aram iyi tekrar eskisi gibi olduk,Allaha çok şükür sağlığım yerinde bebeğim sağlıklı, ama beni mutlu etmeyen tatmin etmeyen bir şeyler var sanki, bi şeyler eksik sanki taşlar yerine oturmuyor gibi, sırf bu his yüzünden artık ne yaptığım iş içime siniyor ne başka bir şey, zor şeyler atlattım kendime zaman ayırıyım bence sorun burda dedim, ama öyle kafaya takan bir insan da değilim ki. Kendimi çok yanlız,yapacak bir şeyleri olmayan, akşama kadar bir koltukta oturup kimseyle muhattap olmaması gereken bir insanmışım gibi hissetmeye başladım. Manevi eksikliktir belki dedim ibadete yöneldim,ama malesef sorunumun bu olmadığına da karar verdim. Psikologluk bir durummu bilmiyorum, yaşadığım şeylerin etkisi mi bilmiyorum, ama daha yaşım 22 , bu yaşta böyle hissetmek sanki erkenden yaşlanmışım gibi hissettiriyor. Belki benim gibi hissedenler olmuştur veya hiç bir şeyin içime sinmemesinin bir açıklaması vardır diye buraya sormak istedim. 

Son düzenleme: