Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sürekli böyle mi yoksa sorunlarından dolayı mı bu aralar böyle ? sorunlardan dolayı böyleyse geçici bişeydir tabiki çok üzerine gitmemek lazım, sende elinden geldiği kadar yanında oluyorsun anladığım kadarıyla. ama sürekli böyleyse sıkıntı. o telefonu kapatıp uyurken iyi, sen yorgun olup uyumak isteyince mi sorun oluyor..
5e kadar asla uyanık kalamam.siz 5e kadar onu dinlemissiniz fedakarlik yapmissiniz bir de üzerine trip atmış ..çok bencil nisanliniz maalesef..kaprisli ayrıca. .
Sanırım ben olayı anladım. Gary Chapman 5 sevgili dili adlı kitabı okursanız sizde anlayacaksınız. Bu adam böyle ve hayatının sonuna kadar değişmeyecek. Onun sevgi dili bu sanırım armağan almayı çok seviyor. Ona göre en büyük armağanda ihtiyacı olduğunda yanında olmanız.
Sanırım ben olayı anladım. Gary Chapman 5 sevgili dili adlı kitabı okursanız sizde anlayacaksınız. Bu adam böyle ve hayatının sonuna kadar değişmeyecek. Onun sevgi dili bu sanırım armağan almayı çok seviyor. Ona göre en büyük armağanda ihtiyacı olduğunda yanında olmanız.
O bizim sehir dışında okurken kalan bir aliskanligimiz. o kadar yalniz ve kötü hissediyorduk ki.. anlatacaklarimiz tükense yada konuşmak icin mecalimiz olsa bile susardik. bir nefes duymak iyi gelirdi. hala öyle kavga ettigimizde hele ben kapatmaktan nefret ederim.
5e kadar asla uyanık kalamam.siz 5e kadar onu dinlemissiniz fedakarlik yapmissiniz bir de üzerine trip atmış ..çok bencil nisanliniz maalesef..kaprisli ayrıca. .
Ona göre bu zamansiz bir yaninda olma.
Mesela o istedigi ihtiyaci olduğu anda olmaliyim yaninda oldugumu hissetirmeliyim. bir kac dakika sonra olsa bile o anki duyguyu kaçırdı mi asla yakalayamaz. değişiktir o noktada.
Anlamadigi nokta ise o dakikada yaninda olmak istememek degil. halbuki her halimde onu düşünüyorum.