Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kere oldu açıkcası ikincisi daha yeni oldu bir seferliktir belki dedim de artık konuşacağım.Bu ihmal edilcek birsey değil. Nede olsa sen temizliyorsun ses etmiyorsun diye doktora gitmiyor normal görüyor. Kirilirsa kırılsin al karsina guzelce konuş. Baska yere yatili gittiginiz de ne olacak..boyle sacmalik mi olur. Sessiz kalarak tepene çıkartma su cis meselesini.
bilmem ilk kez olunca başlamış bulundum temizliğe rahatsız etti çünkü o görüntü. ikincide de sabah işe gitti evde yoktu yine rahatsız etti. üçüncüye yapmam artık zaten.Ben tüm yorumları okudum ama cevabını göremedim neden siz temizliyorsunuz?
Öncelikle birbirinizi tanımak adına bir süre ayni evde yaşama kararınız çok iyi olmuş bu durumlarla evlendikten sonra da karşılaşabilirdinizbilmem ilk kez olunca başlamış bulundum temizliğe rahatsız etti çünkü o görüntü. ikincide de sabah işe gitti evde yoktu yine rahatsız etti. üçüncüye yapmam artık zaten.
ya allah askınabunu kırmadan nasıl söyleyebilirim ki çok utanıyor çünkü bu durumdan belli.
Utanıyor olsa altına kaçırdığı kirlileri sana temizletmezdi.
bilmem ilk kez olunca başlamış bulundum temizliğe rahatsız etti çünkü o görüntü. ikincide de sabah işe gitti evde yoktu yine rahatsız etti. üçüncüye yapmam artık zaten.
o yok işte erken boşalmaz yani bilemiyorum ki kaslarla mı alakalı.Aaaa işeme olayına şok oldum. Bence bir sorun var doktora gözüksün. Erken boşalma da var mı? İkisini kontrol eden kaslar ortaktır muhtemelen.
ıstersenız kendı ıstegınızle hıc calısmayın evde oturun yıne de sidigini sıze temızlettırmemelıydı evde olmanızla vaktınızın bos olmasıyla alakası yok bunungenelde yorumlar aynı tarz genel bir şeyler yazayım iş arıyorum ondan evdeyim işleri de yapıyorum bu yüzden normalde beklemiyor benden yemek vs de ben kendi yaşadığım yeri temizliyorum aslında. normalde bana çok iyi ve kibar davranır zaten bu huylarını çok sevdim bu olay dışında sıkıntısız bir insan yemek de yapar ev işlerini de yapar ben yapmazsam laf etmez. demin konuştum daha önce hiç olmadığını yeni başladığını ve doktordan da çekindiğini ama gideceğini söyledi.
bunu kırmadan nasıl söyleyebilirim ki çok utanıyor çünkü bu durumdan belli.