tavırlardan bunalmış ama seven bir erkek ara verelim der mi?

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
ilişkimizn 5. ayına gireceğiz nerdeyse. o beni çok sevdiğini söylerdi her defasında. beni bırakma derdi. fakat geçen gün bir yere gitti ve beni o kadar saat ne aradı ne msj attı. halbuki hep msjlaşan bir çiftiz gün içinde akşamları da konuşuruz. ben aradım sonra konuşalım dedi. sonra da ben tavır yapınca biraz aşkım , canım dedi ertesi sabah da tavrımı sürdürünce sen böyle yapmaya devam edersen bu ilişkinin ömrünü uzun süreli görmüyorum en iyisi biraz düşünelim derim yazmış. ben de tamm görüşmeyeleim deyince ' korkarak bir yere gitmekten bıktım bir süre görüşmeyelim 'yazmış. ben de ben seni korkutmuyorum ama gerçekten öyle düşünüyorsan biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var dedim o da evet benm de ihtiyacım var, ömrüm boyunca en çok seni sevdim kib. yazmış. ben de şimdi feyste ilişki durumumu değiştrdm şifremi de. kızlar sizce bu ilişki normal mi çok sık küsüp barışıyoruz. şu ana kadar 5-6 kere küsmüşüzdr ya da ayrılmışızdır ((

öncelikle başka birisi var mı diye öğrenmeye başla. sana geri geldiğinde tavırlarını değiştir canım :) bilmiyorum nasıl davranıyorsun ama olgun davranmaya bakkk. en fazla 10 gün ayrı kalırsınız. arada mesaj at ama. ben hep böyle yaptım şimdi benimkisi bana bağlanmış korkuyor onu bırakacağım diye. bence hemenn facede ilişkini değiştirmeseydin. onun değiştireceğini bekleseydin. ayyy aklıma geldii. bende böyle yaşamıştım başlarda. o değiştirdi ilişkisini bence faceden p*çsin! diye mesaj atmştım. şifre konusuna gelince akşama sana "hemende şifreyi değiştirmiş" diye mesaj atar ya da şifreni değiştirdin mi diye facede bakar. ben böyle yaşadım canım ama sonunda kazandım ilerde ne oluruz bilememmm

ayrıca 1 gün 2 gün üzülürsünn sonra çelişkiye düşersinn bağlandıysan tabiii

Son düzenleme:
Normal degil. Sizi bir arada tutan ne var bilmiyorum ama bu kadar cok kusup ayrilmalar normal degil hele ki ilersini dusunen ve birbirine deger veren ciftler icin. Erkekler bi kadini gercekten sevip deger verdiklerinde kaybetmemek icin ellerinden geleni yapiyorlar, ayni gun resti cekmis adam tipis tipis kapisinda kole oluyor kadinin. Iliskinin basinda tanima doneminde vs tartismalar yogun olabilir ama bunun sonunda ayrilik karari vermek, birseylerin saglam temeller uzerine baslamadiginin bi gostergesidir.

ben değiştrdim ama şimdilik o ne ilişki durumunu ne de şifresini değiştrmiş. sizce pişman olmuş mudur?

girmiş ve bişeyler paylaşmış. hatta aşkla ilili bişey paylşmış.
kızlar bi erkek eger aşıksa ara verelm diyebilr mi ben bunu merak ediyrm.

girmiş ve bişeyler paylaşmış. hatta aşkla ilili bişey paylşmış.
kızlar bi erkek eger aşıksa ara verelm diyebilr mi ben bunu merak ediyrm.

kimilerii öyle bişey mi olur dese de . bir erkek seviyorsa ara vermeye biraz ihtiyaç duyabilir canım. bizim 2 sene du çıkalı. çok ara vermişliğimiz varr :) hattaa özlüyoruzz ekisinden daha çok iyi oluyoruz küçük ayrılıklar gerçek aşkı güçlendirir canım unutma. :) ara vermekle ayrılmak çok farklı bişey. keşke ilişkini değiştirmeseydin...

ben değiştrmeseydm o değiştrrdi belki. ona çok kızdım napym. sednkinin hiç ara verelm dediği oldu mu peki?

ben değiştrmeseydm o değiştrrdi belki. ona çok kızdım napym. sednkinin hiç ara verelm dediği oldu mu peki?

evet canım olduuu hemde çok.. ara vermek değildi benim canımı acıtan onunla konuşurken yabancıymışız gibii konuşmalar oluyordu orada zorlanıyordum. ama sonra geri geliyordu en fazla 10 gün içinde hiç 10 ü geçmedi. ondan önce büyük ayrılıkta yaşamıştık ama atlattık :) olur bunlar. düzelir merak etme.

Ara vermek ne ben anlamıyorum bir türlü bunu.
Ara vererek değil sorunları konuşup tartışarak çözmeye çalışarak hallolur birşeyler.
Sevgiliniz en ufak bir tavrınızda ve daha 5 aylık bir ilişkide düşünelim diyorsa sizi gerçekten sevmiyor bence.
Ben sevgilime acayip tavır yapan bir insanım, hoşuma gitmeyen birşey oldu mu muhakkak tartışırım bunu onunla tavır konusunda da öyle böyle değil fazla abartırım ama beni gerçekten sevdiğini bildiğim için görürüm ki düzeltmeye çalışır ya da sorun her neyse çözmeye çalışır.
Hep derim benim ona yaptığım tavırları, davranışları o bana yapsa veya yapsaydı çoktan ayrılırdım diye.
Bir ilişki ya devam eder ya biter, ara vermek diye birşeyin işe yarayacağını da doğru olduğunuda düşünmüyorum.

canım bence sen sürekli mesaj atmadığında bunu uzatıyorsan yada tartsmanızda bir taraf sürekli tribi uzun tutuyosa diğer taraf bunalabilir, bnmde ilişkmde ara verelim dediğim oldu çnkü bazen çok dibdibe olunca insan hatasnı göremiyor yada bu ilşki nereye gidiyor diyemiyor az bırak tek takılsn, snde tek düşün eğerki hatasnı anlayan taraf özür dilerse bida da tekrrlarmazsa ilişkinz daha sağlıklı yürür.

cnm merhaba öncelikle
ilk okuduğumda yaşınızı merak ettim
bu kadar kısa süren bir ilişkide - kere ayrılıp barışmak tuhaf geldi bana
ilk aylar en güzel zamanlar , kavga tartışma ayrılma barışma yaşanmaz bu döndemlerde adı üstünde cicim ayları olur:)
sana abla tavsiyesi bu çocuk duygularından emin değil, devam etmek istemiyo ve seni de kırmak istemediği için böyle mesajlar yazmış
bir süre sonra dönse bile asla düzzgün bir ilişki yaşayamazsın bana kalırsa

5 Aylık ilişkide beş kere ayrılıktan mı bahsettiniz en ufak tartışmalarda ayrılık kelimesini kullanmayın
Bi anlık sinirlerle faceden bişeyler silmeyin...
Bence siz erkek arkadaşınızı kıskançlık ve kontrol altına alma tavırlarıyla bunaltmışsınız
Biraz nefes alsın..Ayrılmak istese ayrılalım derdi kimse silah zorua birlikte değil.
Bir iki gün ikinizde dinlenin ...

bu şekilde karamsar ve kesin şeyler vyazmazsak daha ii olur sanki.

dünden beri aradı msj attı. ben sensiz yapamam falan filan.. hem bu ilişkiyi düşünelim diyor hem de 1-2 gün sonra da pişman oluyor. çok mu sağlklı bu davranış bilemiyrm. ben sana çok düşkünüm bağlıyım diyor. ayrılsa 10-15 gün dönmese neyse ama 1-2 günü geçmiyr ayrılığmz bunu da göz önünde bulundrn. gene de bu şeklde sık küsüp barışmak normsl gelmiyr bana

dünden beri aradı msj attı. ben sensiz yapamam falan filan.. hem bu ilişkiyi düşünelim diyor hem de 1-2 gün sonra da pişman oluyor. çok mu sağlklı bu davranış bilemiyrm. ben sana çok düşkünüm bağlıyım diyor. ayrılsa 10-15 gün dönmese neyse ama 1-2 günü geçmiyr ayrılığmz bunu da göz önünde bulundrn. gene de bu şeklde sık küsüp barışmak normsl gelmiyr bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…