- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
dünden beri aradı msj attı. ben sensiz yapamam falan filan.. hem bu ilişkiyi düşünelim diyor hem de 1-2 gün sonra da pişman oluyor. çok mu sağlklı bu davranış bilemiyrm. ben sana çok düşkünüm bağlıyım diyor. ayrılsa 10-15 gün dönmese neyse ama 1-2 günü geçmiyr ayrılığmz bunu da göz önünde bulundrn. gene de bu şeklde sık küsüp barışmak normsl gelmiyr bana
ilişkiye ara vermek artık seni istemiyorum demekle eş değer ne yazık ki..
ve henüz altı beş aylık bir ilişki içim..ayrıca nerde ne yazdığının ne önemi olabilir ki??
face ilişkisi var kavramını anlayamıyorum bir türlü
hala katılmıyorum nedn seni istemiyorum demek olsunki bnde verelim ddm çünkü tartşmak istemiyordum ve iyikide demişim aramız her zmnkinden daha iyi ve bn hala seviyorum.
hala katılmıyorum nedn seni istemiyorum demek olsunki bnde verelim ddm çünkü tartşmak istemiyordum ve iyikide demişim aramız her zmnkinden daha iyi ve bn hala seviyorum.
demekki siz tek kavgada bile ayrılıyosunuz, konuşmamaktan değil kafa dinlemekten bahsediyorum ben. gri alan yok die bişey bile yok bi insan yada ilişki mükemmel yada berbat olmaz mutlaka bi kusur vardır. siz çok çekmişsinz anlaşılan fazla hassassınz.ara vermek çok saçma ortada bir sorun var demekki o sorunda konusarak ortak bir karar vererek çözülmeli..ara verelim sen kendin düşün ben kendim düşüneyim çok saçma bana görede.. karsıma alırım böle böle böle sorun var bunu öneriyorum o bende bunu öneriyorum ya ortak bir karar alınır baktın kavga ediyorsun ozaman iliski daha fazla zarar vermeden bitirilir..hayatta birde griler var demissin gri bulanıklık rengidir...buda kimsenin hayatında olmamasını temenni ederim
alakası yok o senn fikrin.ara vermek dmek yeni biriyle tanışdım hoşlandım sen ilgimi cekmiyorsun demek oluyor
bilmem benim ve arkadaşlarımın genel düşüncesi bu doğrultuda
kafası karışık insan ara verir..baktı değişen bir şey yok
kaldığı yerden devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?