Siz hangi doktora gidiyorsunuz pekiOna gitmeyeceksin. Ben bir aşılama oldum negatif. Çok ilgisizler.
Ben aydında normal kadın doğumcuyla takıp yaptım. Doz ayerlama ve yumurtayı ne zaman çatlatcagımı kendım ayarlıyordum . Benım tüp veya asılama değilSiz hangi doktora gidiyorsunuz peki
Inanmiyorum o sekilde yaklasim olmazki bende ilk tutmadi ikincisi icin olmazsa donduruomus embriyolari kullanmayalim dedim kendisi kullanalim demis hemsireler soyledi detayli arastirma yapabilrsi ama yapmadi sonuc travma oldu kendisine zor ulastim cevapta nolcagini bilemeyiz rahime gordikten sonra dedi ben dedim sonraki asalamar ne olcak dedim bir suru saydi ben sormasam soylemiyorMerhaba ben 2. Negatif tüp bebek den sonra merkez değiştirdim sizede önerim bu yönde..
2. Tüp bebek negatif olunca aradım bildirmek için.. bana telefonda diyorki her hastanın zaten 50% şansı var isterseniz tekrar deneyin.. peki dedim bi araştırma yapmayacaksiniz..
3 veya 4 tutmazsa o zaman bakarız dedi bana doktor şok oldum.. ben deneme tahtasimiyim duygularım var benim...
Ne kadar üzüldüm ne kadar yıprandım negatiflerde..
Şimdiki merkez herşey yoluna girmeden transfer yapmayı düşünmüyorum dedi..
Ekimde 2019 başlattı tedaviyi nisan başı transfer olacaktım korona dan dolayı iptal oldu...
Siz hangi merkzdesiniz suan bende yeni merkez arastiriyiyorum dr kaan bozkurt varmis yorumlarda cok iimis simdi o da ozel muanaynesi varmis tavmergende yapiomus tekrar oraya gitmek istemiyorum ama bakicam gorusmeye gittigimdeInan
Inanmiyorum o sekilde yaklasim olmazki bende ilk tutmadi ikincisi icin olmazsa donduruomus embriyolari kullanmayalim dedim kendisi kullanalim demis hemsireler soyledi detayli arastirma yapabilrsi ama yapmadi sonuc travma oldu kendisine zor ulastim cevapta nolcagini bilemeyiz rahime gordikten sonra dedi ben dedim sonraki asalamar ne olcak dedim bir suru saydi ben sormasam soylemiyor
Aynen yeni bir yorum guven istiyor insan siz hangi merkeze gidiyorusnuz suan izmirde sanirimMerkeziniz hakkında bilgim yok ama ben de iki negatif sonrası merkez değiştirdim yeni göz daima iyi oluyor bence
Aynen kesinlikle igilenmiyor hep zorla cevap veriyor tedavi surecide 2 kere yuzyuze konustuk 1 sene gittim nerdeyse ayrica ben telep etmesem degerlemdirmeye bile tenezul etmiyordu hersey onun onayindan gecmeden olmuyor ama aciklama yapmasi gerekiyor sonucta para oduyoruz bedeva degil.yaniSöylediklerinize tamamen katılıyorum. Biz burda doktor kötülemiyoruz. Sadece yaşananları paylaşıyoruz. Ben ege uni tüp bebek merk. Başkanı diye bilgili diye özeline gittim ama ilgi sıfır. Yanında çalışanlar muhatabın. Doktora ulaşmak hakgetire. Benim şuan 14 aylık ıkızlerim var allah bağışlasın ve sizlerede nasip etsin.
Aret kamar ki çok yoğun vve kendısıne 1 kere muayene oldum. Merkez kapandı sonra benım zamanım olmadı ama her türlü yanımda oldu.aydında tedavılere devam ettim yumurta takıbiyle hamile kaldım. 3üzdü başta hep aret hoca ne derse onu yaptım. Çok doğru yönlendirdi ki iletişim sadece instagramdan yazmıs olmama rağmen. Doktorluk budur ve hiç bir maddi talebi olmadı bu süreçte. Ve bana kan sulandırıcı kullan doğuma kadar dedi. Dediğini yaptım cunku 3 gen heterozigot ve eşle kan uyuşmazlığı,birde bir bebek kalp atısından sonra durdu. Kan sulandırıcı kullanmasam şuan felçtim belki çünkü sezeryandan 23/14 tansıyonla cıktım.
Erol tavmergan ise bir adım ötede durun. Tok esnaf diyorum ben böyle doktorlara
Ben de kendisinden randevu almayı düşünüyorum. Siz görüşebildiniz mi? Fiyat ve ilk izlenimlerinizi paylaşır mısınız?Simdi kaan bozkurt diye bir doktorla gorustum yorumlar cok iyi diye o da tavmergende islemleri yapiyormus bilmedim yani bir goruscem simdi
Merhabalar sadece telefonda gorustum .Bur kac kotu yorum gordugum icin gorusmeye gitmek istemdim nedenseBen de kendisinden randevu almayı düşünüyorum. Siz görüşebildiniz mi? Fiyat ve ilk izlenimlerinizi paylaşır mısınız?
Merhaba kaan beyle gorusebildiniz mi?Simdi kaan bozkurt diye bir doktorla gorustum yorumlar cok iyi diye o da tavmergende islemleri yapiyormus bilmedim yani bir goruscem simdi
Erol Hocanın yönettiği ekip ile çalışmalarını sürdürüyorlar. Ekip doktorları da yıllarca tüp bebek işlemlerini yürütmüş olan gayet deneyimli doktorlar. Herhangi bir araştırma yapmadan tedaviye başlamıyorlar. İlk görüşme de, ilk muayene de ücretsiz. Hastaları düşündükleri zaten ilk muayenenin ücretsiz olmasından da belli. Böyle bir hizmeti hiç bir merkez sağlamıyor. İşlemlerden sonra herkesin özel odası var ve gerçekten anestezi doktoru olsun, hemşireleri olsun özel ilgi gösteriyorlar. Transferden sonra yeterli bir vakit dinlendiriyorlar. Embriyologları da tartışılmaz, başarı oranları gayet iyi.Merhaba, tavmergende transferden sonra bekletiyorlar mı hemen kaldırıyorlar mı transfer koltuğundan ? Ayrıca embriyologları nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?