H Hhmmtt Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2017 485 238 103 8 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceyda_S #21 Gebelik mi elde ettiniz yoksa amaç reklam mı
Coksukurbugunume Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Aralık 2022 2.883 1.514 63 9 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceyda_S #22 Ceyda_S .!.: Tavmergen de 2.denemem negatif cikti bundan sonra ki asamalar nasil ilerliyor bilginiz varsa yprum yapmanizi rica edecegim Genişletmek için tıkla... Kızlar Tavmergen kese görmek ve kalp atışı için muayene ücreti alıyor muydu sizin zamanınızda 800 tl muayene ücreti istedi benden. Transferi yaptırdım ondan önce dünya kadar para verip bir sürü işlem yaptırdım bunun için para alınır mı?
Ceyda_S .!.: Tavmergen de 2.denemem negatif cikti bundan sonra ki asamalar nasil ilerliyor bilginiz varsa yprum yapmanizi rica edecegim Genişletmek için tıkla... Kızlar Tavmergen kese görmek ve kalp atışı için muayene ücreti alıyor muydu sizin zamanınızda 800 tl muayene ücreti istedi benden. Transferi yaptırdım ondan önce dünya kadar para verip bir sürü işlem yaptırdım bunun için para alınır mı?