- 8 Nisan 2022
- 1.705
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Aynen bir gerek yok teşekkür ederim yeterli.Ama nişanlım çalıştığı İçin zamanı yetişmediği yerde anne sen git diye paslama yapıyor ben onu istemiyorum o yüzden onu nişanlıma belli etmeden nasıl ayarlayabilirim ?Kötü olmak istemiyorsan içini de boş yere bulandırma.
Teşekkür edip konuyu uzatma.
Valla sonra aslında iyi bile oldu.ama hiç bişi yok gibi bişeyler yapmak isterse ben onu istemiyorum belli etmedenSeni çok iyi anlıyorum. Benim de nişanlımın ailesi ne beni ne de ailemi aramıyor birkaç güne evleniyoruz. İnanılmaz ama gerçek. Sözde beni de çok seviyorlar, istiyorlar. Tam çeyiz götüreceğimiz hafta onlar da köye gitmişlerdi (ertelenbilirdi). Onlar yüzünden bir hafta ertelemek zorunda kaldık çeyizi. Gelince de bir afra bir tafra erken dönmek zorunda kaldılar diye... Hiçbir şeyi içime ılıtmadılar. He çok mu önemli, hayır. Kendileri bilir.
İyi de annesine de senin annene paslamak neden?Aynen bir gerek yok teşekkür ederim yeterli.Ama nişanlım çalıştığı İçin zamanı yetişmediği yerde anne sen git diye paslama yapıyor ben onu istemiyorum o yüzden onu nişanlıma belli etmeden nasıl ayarlayabilirim ?
Tam yazamadım mesela şöyle, bişeylere bakılacak oluyor, Eşya veya kıyafet gibi, nişanlım da işinden dolayı çıkamıyor. Bende genel duruma isyan edince -ilgilenmen gerekiyor, bakamıyoruz tarzında.araç da gerekiyorsa annem boşta annemle gitsene diyor, veya annesini arayıp beni aratıyor.Ben kabul etmiyorum ama emrivaki yapıyor, kabul etmeyince de alınıyor biraz olsun niye gitmiyorsun ki o da yabancı değil hesabı.Ama kv kendi aramayınca anlamı yok ki.Bana çamaşır alınacaktı mesela kv bu şekilde buluştuğumuz gün aldı çamaşırı.Yani oğlu o gün demese “anne ara teklif et “ diye onu da kimbilir ne zaman alırdı.Gerçi annesi de kartı ver alsın gelin modunda.Ama böyle olduğunu farkettiğim an zaten ona ihtiyacım yok iyice anladım bunu.Ben orda serzenişte hiç bulunmasam kv o kadar bile işin içine giremeyecekti.ilk acemilik böyle oldu, artık farkedince kendim yürütüyorum şimdi.Kendi ailemle bakıyorum nişanlım finanse ediyor.Hem kıyafet hem ev için bişi gerekiyorsa ama nişanlım boştaysa zaten onla bakıyoruzİyi de annesine de senin annene paslamak neden?
Sen nişanlının işi olduğunda kendin yürütebilirsin bu süreci.
Aynen bende ilk acemilik başta dert ediyordum ama zaten bence kadın bir tık kendimi zaten uzak tutmak istiyordur bosverın öyle kalsın önemli değil.Seni çok iyi anlıyorum. Benim de nişanlımın ailesi ne beni ne de ailemi aramıyor birkaç güne evleniyoruz. İnanılmaz ama gerçek. Sözde beni de çok seviyorlar, istiyorlar. Tam çeyiz götüreceğimiz hafta onlar da köye gitmişlerdi (ertelenbilirdi). Onlar yüzünden bir hafta ertelemek zorunda kaldık çeyizi. Gelince de bir afra bir tafra erken dönmek zorunda kaldılar diye... Hiçbir şeyi içime ılıtmadılar. He çok mu önemli, hayır. Kendileri bilir.
Ben direkt diyorum zaten nişanlıma üşengeçlik ve gönülsüzlül yapma diye yok öyle bişi lütfen nankörlük yapma diyor kv yi evet zaten tamamen sallıyorum su dk dan itibarenŞimdi panpacım, KV yaşlı belki yoruluyordur belki alışverişten anlamıyordur yani yaşlı birine gel alışverişe gidelim demek bana pek uygun gelmiyor madem parası var nişanlınla yapmanız. Şurda haklısın ki KV yorulmak istemiyorsa bile, nezakete arayıp sorabilir nasıl gidiyor ihtiyaç var mı diye.
Bence sıkıntı nişanlınla. Yanlış hatırlamıyorsan zaten düğün istemiyordu sen yapıcaz diyince kabul etmişti. Evi de senin baban veriyordu eeee bu adamın imzayı koyup gelmekten başka niteliği nedir? Para burda al ne istiyorsan al beni uğraştırma demiş sıyrılmış. Allah affetsin ama adamı ben gönülsüz buldum. Hele ki ev işi toptan ofsayt, karşı taraf babanın verdiği eve oturmayı öylece kabul etti yani??? baban çok yanlışlarda, koca yetiştkin eli tutan herife ev veriyor ama adam hala nazlanmalarda ...
Konuya geleyim nişanlını hiç beğenmedim asıl, KV zaten acaip oğlun bu ekonomide koca evi veren KP bulmuş, boşanmış oğluna evet diyen her şeyi de yapan kayınile bulmuş amma hala burun kıvırıyor/oralı olmuyor, bu aile bir acaip yani. Anan baban bir şey demiyor mu? Sen bilirsin ama gönülsüz köpek sürüye kurt getiriyor biliyorsun bu evlilikten mutlu olabilecek misin meçhul. Sözün özü KVyi falan boşver, düğüne evlenmeye hiçbir hevesi olmayan adamla ne yapıcaksın onu düşün. Bir de babanla konuş, sakın tapuyu falan alma hatasına düşme tapu babanda kalsın siz oturun.
Yanlış anlama da arkadaşım şu ve daha önce anlattıklarına bakılırsa adamın elle tutulur bir yanı yok.Tam yazamadım mesela şöyle, bişeylere bakılacak oluyor, Eşya veya kıyafet gibi, nişanlım da işinden dolayı çıkamıyor. Bende genel duruma isyan edince -ilgilenmen gerekiyor, bakamıyoruz tarzında.araç da gerekiyorsa annem boşta annemle gitsene diyor, veya annesini arayıp beni aratıyor.Ben kabul etmiyorum ama emrivaki yapıyor, kabul etmeyince de alınıyor biraz olsun niye gitmiyorsun ki o da yabancı değil hesabı.Ama kv kendi aramayınca anlamı yok ki.Bana çamaşır alınacaktı mesela kv bu şekilde buluştuğumuz gün aldı çamaşırı.Yani oğlu o gün demese “anne ara teklif et “ diye onu da kimbilir ne zaman alırdı.Gerçi annesi de kartı ver alsın gelin modunda.Ama böyle olduğunu farkettiğim an zaten ona ihtiyacım yok iyice anladım bunu.Ben orda serzenişte hiç bulunmasam kv o kadar bile işin içine giremeyecekti.ilk acemilik böyle oldu, artık farkedince kendim yürütüyorum şimdi.Kendi ailemle bakıyorum nişanlım finanse ediyor.Hem kıyafet hem ev için bişi gerekiyorsa ama nişanlım boştaysa zaten onla bakıyoruz
Karşı taraf kimbilir neler düşünüyordur?Yani sizin kv ile bir sorununuz yok ki, sorun ilgisiz nişanlı. Ya adama ev verilmiş, vaktini ayırıp alışverişe eşyaya bile gelmiyoryani kırılmayın ama bu adam sizi sevmiyor.
Kvden bir beklentiniz olmasın, beni düğüne kadar ne lazım diye 1 kere aramadilar valla aklıma bile gelmedi rahatsız olmak. Burayı okudukça şaşırıyorum nelere nelere takılıyor insanlar diye. Asıl benim nişanlım bana şöyle davransa asla gururuma yedirip devam edemezdim. Resmen üstüne para verip evlensin diye takla atıyorsunuz, dışarıdan hiç hoş görünmüyor.
Ay valla karşı taraf açısından düşündüm çok üzüldüm ya.. Boşanmış, hevessiz, maddi olarak katkısız birisi ile evlenmek için çok fazla hevesKarşı taraf kimbilir neler düşünüyordur?
Bir de onlar tecrübeli…
Hadi kendi hevesli,gençlik işte görmüyor da kızın babası niye kabul ediyor bu damadı onu anlamadım.Ay valla karşı taraf açısından düşündüm çok üzüldüm ya.. Boşanmış, hevessiz, maddi olarak katkısız birisi ile evlenmek için çok fazla hevesçok üzerler bu kızı. Kıymet vermezler. Umarım vardır bir bildiği, yoksa şu an durum iç açıcı değil.
Nişanlın da kendince arayı bulmaya çalışıyordur, bu konuya aşırı takılıp tavır koymalıyım diye düşünme bence, yorucu çünkü. Süreçlerinin keyfini çıkar.Tam yazamadım mesela şöyle, bişeylere bakılacak oluyor, Eşya veya kıyafet gibi, nişanlım da işinden dolayı çıkamıyor. Bende genel duruma isyan edince -ilgilenmen gerekiyor, bakamıyoruz tarzında.araç da gerekiyorsa annem boşta annemle gitsene diyor, veya annesini arayıp beni aratıyor.Ben kabul etmiyorum ama emrivaki yapıyor, kabul etmeyince de alınıyor biraz olsun niye gitmiyorsun ki o da yabancı değil hesabı.Ama kv kendi aramayınca anlamı yok ki.Bana çamaşır alınacaktı mesela kv bu şekilde buluştuğumuz gün aldı çamaşırı.Yani oğlu o gün demese “anne ara teklif et “ diye onu da kimbilir ne zaman alırdı.Gerçi annesi de kartı ver alsın gelin modunda.Ama böyle olduğunu farkettiğim an zaten ona ihtiyacım yok iyice anladım bunu.Ben orda serzenişte hiç bulunmasam kv o kadar bile işin içine giremeyecekti.ilk acemilik böyle oldu, artık farkedince kendim yürütüyorum şimdi.Kendi ailemle bakıyorum nişanlım finanse ediyor.Hem kıyafet hem ev için bişi gerekiyorsa ama nişanlım boştaysa zaten onla bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?