Tavrım nasıl olmalı ?

Ya adamın bişiyi yok anlamadığı yerde sen al diyor. İstediğin gibi olsun diyor.Aile ile alakalı da çok bir düşkünlüğü yok aslında umarım ilerde de olmaz

Bunu bir kere daha yazmistim, bunlar zor şeyler gibi gelmemeli, evlilikle ilgili hiçbir sey atlatilmasi gerekilen bir zaman olarak düşünülmemeli.
Bizim toplumda bu böyle ama...

Şu kinayi bi atlatalim da...
Şu düğünü bi atlatalim da...
Uzar gider bu boyle, resmen külfet olarak görüyoruz.
Eger boyle gorunuyorsa neden yapılıyor ki?
Bu dönemlerin alisverisi de, ev duzmesi de bilmem nesi de hep keyifli ve tatli yorgunluklardir.
Amaa bizlerde durum hemen senin anan bunu yapmadı benim anam sunu yaptıya evriliyor, cok tuhaf gerçekten.

Yardim tabi guzel bir seydir ama, hem maddi hem manevi olarak kimse zorunlu değildir, iki kisi evlenme yasina gelip karar alabiliyor ise, maddi ve manevi olarakta yetebilmeli, kimseye yuk olmamali.

Yani, bence ortak yaşanacak olan evi kadın-erkek birlikte yaparlar. Ailenin geri kalanının bir sorumluluğu yok, ha yardım ederlerse başım üstüne ama etmemelerinde hiçbir problem yok bana göre.
Evlenecek olan sizlersiniz, esas sorumluluk sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…