Tavsan almak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

annem hiç sevmez kedi evine dahi almaz karton kutuda yaşatmıcam canım zaten wc olayını hallettikten sonra problem olmaz kemirme oyuncağını da alırım oh

not:italya canım

22 taneye nasl bakıyorsun

ben bir çiftlikle görüştüm 1 aylık yem yol artı tavşanın kendisi 100 lira dedi çok iyi bence üstelik hollanda lop yolluyorlarmış yani evcil olan cinsi varmış şu 15 liralık normal tavşanlar problem çıkartanlar falan dedi adam :26:

canım çok istiyosam hamster al veya daha küçük olanlardan hem cam fanusta besleniyor hem bence çok tatlı oluyolar ama tavşan işine hiç girme derim bizde beslemiştik

bak bunlardan yavrularıda çok dadlu oluyo taşıyo anne onları yuvada ordan oraya bence çok dadlular ben alsammı napsam

canım çok istiyosam hamster al veya daha küçük olanlardan hem cam fanusta besleniyor hem bence çok tatlı oluyolar ama tavşan işine hiç girme derim bizde beslemiştik

kızım uyuyup duruyolarmış ya ben ne bilirdim tavşanın bu kadar oyuncu kıpır bir hayvan olduğunu
ay ben kıyamam buna bırakamam ağlamaktan ölürüm yiminle

adları da lop tavşan yerim

Son düzenleme:
çok sabırsızlanıyorum tavşanımı mıncıklamak için
pohunu da temizlerim ben onun kıyamam

eneğğğ çok çikin kız bunlar tipe bak yumuk pembiş

bak ablası benimki böyle olacak ay inşallah annem çark etmez yarın

edit: bibi ben baktım dedin ya nasıldı deneyimin

bizimki kocaman olmuştu tabii gezerken kaka yapma huyu vardı hoş bizimki biraz evcilleştirilmişti saksılara yapıyodu tuvaletini falan genelde evde geziyodu gece kocaman bi kafesi vardı onda duruyodu çok küçük alırsan eğitebilirsin ama uğraşmak lazım 2 güne beziceksen alma hiç

pamık gibi

Son düzenleme:

yok kız ben arkadaşım olsun istiyorum sevgimi ona vermek istiyorum :)
annesi gibi olmak istiyorum

yumuşak mı çok tüyleri

ayyy tavşan bende çok istedim ama hep çok kokuyo dediler bana o yüzden riskine giremedim.. illa hayvan istiyorsan muhabbet kuşu al bacım en cici hayvan eğer çok minik alırsan acayip alışıyor insana çokta yalaka oluyor keratalar sevdiriyorda kendini konuşturabiliyorsunda hem cicijust cicijust diye diye dolanıp durur işte etrafında bakımıda kolay bak benim yalaka her sabah gelir yatağıma kaşımla kirpiğimle oynar öper uyandırır uyanmassamda yanımda uyuyakalır vallaha neşe kaynağım oldu arada tartışıyoruz ama meyve suyumda banyo yapmaya falan kalktığında tavsiye edebileceğim en iyi ev arkadaşı :)

ama yaaaa

ben ki deli gibi kedi köpek kuş hertürlü canlıyı severim diyen biri olarak ilkkez tavşana " benim de olmalı" dedirtcek kadar sempati uyandırdın
evet şirinler cok güzeller ama bakımı cok ayrı mesele. ama senin tavşana aşık oldum anlattıgına bakılırsa şipşirin ki oo.. diger tavşanlardan cok farklı herhlde böyle kemirmeyi sevmiyo tuvalet alışkanlıgı falan ilkkez duyuyorum. ilginç geldi aslında. maşallah diyeyim de aman nazar falan degdirmeyeyiim

dayanamadım öyle okuyunca işte. bi kaç kedim 1 köpegim 2 de tavşanım olsun istiyorum artık

Canim ben ciftlikteki adamla konustum o sey dedi cins aramiyorum dedim ben onemli degil oyle derseniz petshoptan 15 liraya da alirsiniz ama size daha uysal evcil bi cins lazim dedi hollanda lop ya da aslanyelesi dedi sanirim cins olursa egitmede cis kakada problem yasamazsiniz dedi

Hahaha cok guzel ya anlatiminiz :)) bana kus cok boyle kafeste bunalir sevdirmez kendini diye bi dusunce olmustu aslinda ya demek ki onlar da cok eglenceli hayvanlar

Yillardir kendime boyle bi evcil dost edinmemistim kucuklugumden beri cok istiyorum ya kalbim sicacik oluyor su hayvanlarin sevimliligine...

Son düzenleme:
Hahaha cok guzel ya anlatiminiz :)) bana kus cok boyle kafeste bunalir sevdirmez kendini diye bi dusunce olmustu aslinda ya demek ki onlar da cok eglenceli hayvanlar

ayy bi alışsın gör sen nasıl kopartır adamı.. ben biraz özgür yetiştirdim öyle kafesin içinde olsa bende sıkılırdım muhtemelende özgür olunca zırttık vırttık yanıma geliyo omzuma konar aşkıııııım diye uzatır konuşur konuşur bi öper burnunun üstünü öptürür bana kendinden geçer yemek yerim içine dalar bi bardak su görsün hemen içinde yıkanmaya başlar falan alem yaratık ya tam şapşik... nişanlım yanıma geliyo bi kızıyo ona varya ölürsün gülmekten kıskançlık krizlerine giriyo dikkat çekmek için herşeyi yapar.. şuan kafesinin üstünde bıdır bıdır konuşuyor adımıda öğrettim cicikuş beşiktaş arzuuu Allah şükür sayıyor sıradan.. oraya buraya sıçması var bi ama oda kolay temizleniyo işte kuş kakası zaten toplu iğne başı kadar bişey.. tavşan mümkün değil böyle alışamazdı...

hamterim vardı ama çok kokuyordu ...
kafeside kendinden pahalıydı
yazık hayvanlara yaaa bence hiç satılmasınlar hiç kafese konmasınlar
aldığımız yere bedava geri verdik kokuyor diye
sonra balığa sardım oda oksanmıyor sevilmiyor blab blab diye kendi başına takılıyor
en çok da köpek severim ben ama hiç köpeğim olmadı

Son düzenleme:
Canim tavsan alacaksan beslemis biri olarak siddetle hollanda lop tavsanlarini tavsiye ederim,yok boyle bisey hem cok tatli oluyorlar hem de cis egitimi alabiliyorlar ve onsan gibiler...benim bekarken vardi evlenince geri aldgm yere vermek durumunda kaldim ma hatirladikca hala gozlerim doluyor.. tirnaklarini keserken,gozune damla fln damlatmam gerektiginde insan gibi hicmi kipirdamaz cirpinmaz yok :))) hatta bi videosu var bir gorsen buraya eklenmez sanirim gormeni cok isterdim :))) ama alacaksanda mudait bir yerin olmali bnm evmde ona ait bir oda vardi cis egitimide oldugundan saliyodum ama supurgelikleri falan kemirmisti ona gore kafesinide hergun temizlemessen koku yapiyor hergun dezenfekte edeceksin bunlari yapabilirsen kesinlikle al :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…