- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
- Konu Sahibi deepsimply
-
Densiz herif ona mı kalmış11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Hazir cevap insan olan ben,dondum kaldim ,napiyim ben bu amcayi
11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Ne ıgrenc insanlar var .Aslında cok guzel cevaplar verılırde yanı aynı sevıyeye ınmeye gerek yok bence11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Eşi ilgi istediği için öyle bir şey atmış ortaya aslında ciddi değilmiş. Öyle hatırlıyorum.Ay onlara ne? Dengesiz midir nedir aa
Ama siz en son boşanıyordunuz durumlar baya ciddiydi covidden dolayı eşiniz sizden çocuklardan uzak duruyordu toparladınız sanırım
Eşi ilgi istediği için öyle bir şey atmış ortaya aslında ciddi değilmiş. Öyle hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?