- 23 Ağustos 2012
- 51.929
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.951
- 898
- Konu Sahibi deepsimply
-
Yazık bu yaşta ürüyemediğinden bu gaf ı
onlar üremişler taaaa vakti zamanında kalmışTavsiye ederim sizde üreyebilirsiniz elinizden almadık deseydiniz
bende çok anlamdım yorumlari okudumAnlayıp cevap yazanları tebrik ederim. Yazım yanlışlarindan odakalanamadim ben
Anlayıp cevap yazanları tebrik ederim. Yazım yanlışlarindan odakalanamadim ben
Abartmayin ya.
Benimde aklımda öyle kalmış hatta herkes ayrilacak biri icin çok rahatsın gibi konuşmalar yapmıştıEşi ilgi istediği için öyle bir şey atmış ortaya aslında ciddi değilmiş. Öyle hatırlıyorum.
Hayırdır altin yüksek diye mi stres oldun amca bey???11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Hazir cevap insan olan ben,dondum kaldim ,napiyim ben bu amcayi
Allahım nasıl gevşek bir insan! Densizlik resmen ama yorumlar çok iyi.11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Da yi ayrı yazın vs diye dil bilgisinden dem vurmadım. Bı okuyun isterseniz harfler hep farklı farklı.
Bende onu soracaktim şimdiAy onlara ne? Dengesiz midir nedir aa
Ama siz en son boşanıyordunuz durumlar baya ciddiydi covidden dolayı eşiniz sizden çocuklardan uzak duruyordu toparladınız sanırım
Böylelerine en güzel cevap susmak...densiz11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Aa olur mu anlaşılmıyor işteOkudum ki yorum yapabildim, degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?