Canım bende bisey sorayim o zaman loreal majirel boya aldım 9.1 - 9.01 birde 8 numara sacımda kullu kumral ve sari karisimi boya var birde altlara doğru rofle bu boyaları nasil karıştırayım sacımın yesillenmesini istemediğim icin 8 numara aldım ama grimsi kullu olsun istiyorum bir fikrin varmi nasil karistirmaliyim
Grimsi koyu sari, acik kumral arası artık sacımda nasil tutarsa sadece grimsi yansımaları olsun istiyorum. Bu arada sana en çok kumral rengi yakıştırdım çok cesaretli buldum seni dogrusu bu kadar rengi deneyebilmissin birde bende olsa o cesaret....canım saçını boya aldıgın renklere ama altta röfle varsa zamanla açılır yıkandıkça ve çok tatlı bir renk olur yeşillenme gibi bi sorun olmaz
tam istedigin saç rengi nedir?
cnm benım saçlarım sıyah acıcı kullanmadan cıkolata kahveyı yada altın parıltılı moccayı elde edebılır mıyım ?
Grimsi koyu sari, acik kumral arası artık sacımda nasil tutarsa sadece grimsi yansımaları olsun istiyorum. Bu arada sana en çok kumral rengi yakıştırdım çok cesaretli buldum seni dogrusu bu kadar rengi deneyebilmissin birde bende olsa o cesaret....
Eki Görüntüle 351500
cnm meraba benim saçım yukarıdaki renk, bu renge nasıl dönüştürebilirim? saçım çok küllü gibi yeşilimsi
Eki Görüntüle 351499
canmım meraba benim saçlarım dipler ve uçları farklı tonda biraz.Saçlarım resimdeki gibi
Ben bu resimdeki kızın arka taraflardaki saç rengini kahve mi tütün mü bilmiyorum benim saçlarıma hangi boyalarla elde Eki Görüntüle 351503 Eki Görüntüle 351504 Eki Görüntüle 351505 edebilirim.Mesala kahve köpüğüile altın sarısını karıştırsam olurmu?Tavsiyelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?