kızlar banada yardımcı olurmusunuz lütfeeeen karışım sorarsanız cevaplarım demişsiniz de benim saçlar sarı ve ebru cündübeyoğlu rengi istiyorum bu rengi hangi renkle yada renklerle elde edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.............
http://www.diziler.com/resimler/44000/44276_1.jpg
valla kaç senedir görmüyorum seni ne güzel izmirdesin süper.msn yazayım sana konuşalım:)
kızlar banada yardımcı olurmusunuz lütfeeeen karışım sorarsanız cevaplarım demişsiniz de benim saçlar sarı ve ebru cündübeyoğlu rengi istiyorum bu rengi hangi renkle yada renklerle elde edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.............
http://www.diziler.com/resimler/44000/44276_1.jpg
canım bende saçlarımı oyamak istiyorum.kumral tenliyim.saçlarım boyalı değil ve bakırlı kumrallı bişi boyamak istiyorum.sence bana gidermi:)cevabını bekliyorum tatlım..teşekkür ederim
canım bende saçlarımı oyamak istiyorum.kumral tenliyim.saçlarım boyalı değil ve bakırlı kumrallı bişi boyamak istiyorum.sence bana gidermi:)cevabını bekliyorum tatlım..teşekkür ederim
alakası yok diyosan gözlerinde bozukluk var derim:) hürremin saç rengi degişken ışıklara göre koyuda görünebiliyor açıkta.herkesin kendi görüşü tabi sende bi forum aç yaz bu bu degil die
dedim ya herkesin kendi görüşü demekki sinirliyim k.bakma
bana da bir saç önersen kuzum yaaa.Eki Görüntüle 360160
Slm kızlar senelerce pikolojime göre saç boyadım ne zamn canım sıkılsa değişiklige gidiyorum:)buna rağmen incecik saçlarımın maşallahı var:)gelelim deneyimlerime
BEYAZ TENLİ KIZLARA;küllü kumral,bronz kahve,koyu karamel,kahve,kestane,TÜTÜN KAHVE SÜPER Bİ RENK:)
mocha bitter,kızıl bakır renkleri...
sexsi rus görünümü için simsiyah:)kahvenin aralarına sarı röflelerde süper oluyorrr.
ESMER KIZLARA;bal köpügü.bakır karamel,sarı röfle,çikolata kahve
BUĞDAY TENLİLERE;ara renkler tercihimdir açık kahve tonları,koyu kumlar. . .
ela-kahve gözlere;tütün kahve karamel gözleriyle aynı renk olan boyalar süper oluyor.
siyah gözlülere;açık tonlar.
mavi gözlülere ve yeşil gözlülere siyah kumral tonları süper oluyor.
kızlar hangi renkle neyi karıştırırsam bu çıkar diye sorarsanız ben burdayım yazın cvplarım. . .
Mocha bitterin akmış hali
Slm canım boyadınmı saçlarını yeni okuyabildim yazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?