Saç Rengi ve Saç Boyama Tavsiye edecegim saç renkleri deneyimlerim:)))

canım bende saçlarımı oyamak istiyorum.kumral tenliyim.saçlarım boyalı değil ve bakırlı kumrallı bişi boyamak istiyorum.sence bana gidermi:)cevabını bekliyorum tatlım..teşekkür ederim

canım resme baktım kızıllık var yani bakır kızıl ama sen kendin mi boyuyacaksın eger yapacaksan bakır kızıl bir boya alıp karamelle karıştırmanı tavsiye ederim. . .

canım bende saçlarımı oyamak istiyorum.kumral tenliyim.saçlarım boyalı değil ve bakırlı kumrallı bişi boyamak istiyorum.sence bana gidermi:)cevabını bekliyorum tatlım..teşekkür ederim

saç ve göz rengini söylersen yazrdımcı olabilirim:)

saç ve göz rengini söylersen yazrdımcı olabilirim:)

konu ilgimi cektide hürrem sac rengi dediginiz sac rengiyle hürremin sac renginin alakasi yok:44:

alakası yok diyosan gözlerinde bozukluk var derim:) hürremin saç rengi degişken ışıklara göre koyuda görünebiliyor açıkta.herkesin kendi görüşü tabi sende bi forum aç yaz bu bu degil die

alakası yok diyosan gözlerinde bozukluk var derim:) hürremin saç rengi degişken ışıklara göre koyuda görünebiliyor açıkta.herkesin kendi görüşü tabi sende bi forum aç yaz bu bu degil die

niye kiziyorsun...gözlerinde bozukluk var diyecegine arkadasim bu renk isiktan isiga degisebiliyor diyebilirsin sakin oll,
yeni konu acacak kadar umrumda degil...sadece fikrimi belirttim,önce fikire saygi duymasini ögren...

dedim ya herkesin kendi görüşü demekki sinirliyim k.bakma

tütün kahweyle ilgili bikaç renk koyarmısın:)) nasıl oluoo

mrb canım o rengi kullandıgımdaki resimlerimi bulamıyorumk.bakma ama gerçekten süper bir renk ben tekrardan ona dnmeyi düşünüyorum ten renginigöz renginisöylersen yardmcıolabilirimrenk konusundan

Mocha bitterin akmış hali

Merhaba canım sana bisey danışmak istiyorum. Bitter Mocha akmış halinin resmini koymussun ya hangi rengin üzerine boyamıştın ben aldım palettenin boyasını ama boyayip boyamamakta kararsızım saclarım suan açık karamel gibi bisey hurrem rengine de benziyor güzel olurmu acaba

Slm canım boyadınmı saçlarını yeni okuyabildim yazını

tabiki cevap veririm buyur sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…