cnm benım saçlarım sıyah acıcı kullanmadan cıkolata kahveyı yada altın parıltılı moccayı elde edebılır mıyım ?
Şu an yeşillenme yok bu tonlarla boyarsam yeşillenme olurmu ki dogal ton dediniz 8 numara yada 9 numara filan herhalde degil mibence bu sevdadan vazgecın ben cok denedım ama gri yansımalı asla tutturamadım aldığınız renkler de yeşillendirmeyi artıracaktır. lorealin doğal tonları da zaten küllülük içerir o nedenle yeşillenme sorununuz artar benim her defasında aynısı oldu çünkü ve hala da yeşilden kurtulamadım bakır boya bile sürse o yeşillik anca gidiyor da sarıya dönüyor. Şuan yeşillenmeler varsa dorelik olan renkleri deneyin bence. Yeşillenmeler gittikten sonra da onun üstüne doğal ton atabilirsiniz o zaman yeşillenmez ve hep doğal tona boyayın onların ıcınde hafif dediğiniz yansıma oluyor çünkü.
Hürrem saç rengi
mrb canım öncelikle saçında boya varsa açtırmalısın sarı olması için çünkü saç rengin koyu.saçlarını dogal açıcıyla açabilirsin yada kuaföre açtır.sonra sarı boyayla çok az kahve karıştır ilkinde bu renk tutmayabilir sonrasında önerilerim olacak
öncelikle saçında hiç boya varmı?? siyah kendi saçınmı onu sorayım. eger boya varsa siyahın üzerine mocha bitter hemen olmaz 2 boyamada falan ancak olur
slm canım turızm otelcilik mezunumusun:) hangi yıl
Verdiğin bilgiler için teşekkürler.Açıkcası saçımı pek açmak istemiyorum.Ayda bir boyatarak yawaş yavaş bu tonu elde edemezmiyim açtırmadan .Eğer açtıracaksam da turuncu olmasından çok korkuyorum saçlarımın, hangi numara ve marka önerirsin açmak için
koyu kahveye boyadım sıyah oldu canım 3 ay gectı uzerınden ama. altın parıltılı cıkolatada mı iki boyamada olur. sımdıden tskler
cnm hemen soruyorum beyaz tenlıyım ben kahve gozluyum kaslrım syrek acık renklı ( sınır oluyorum ) ıstedıgım renk su :
Eki Görüntüle 352599
ama ısmını bılmıyorum bu rengın adı nedır ???
bı de cnm su an saclarım kullu kumralla sarı karısımı bısey kuafor ole yapmısıtı memnunum sımdılık sacım ıstedıgım boyuta gelınce bu rengı yapıcam ama dogal sac rengım de koyu kestane cnm bı de kasım ıcın far almıstım cnm ama bu sac rengıme koyu kactı bıraaz sence bu ıstedıgım sac rengıne gıder mı :
Eki Görüntüle 352600
tesekkuler
inanmıyorummm yaaa kk da ilkokul arkadasımı buldum :)) edaa kuzum bana da yardım et :))
ozamn birbirimize benziyoruz anlattıkların banada uyuyor:) valla sana bronz kahve çok yakışır dene çok memnun kalacaksın eminim.saçların çok koyumu duruyor şuan ?
canımmm napıyosunnn yuh ya seni burdamı bulacaktım:))dünya küçükte internetin bu kadar küçük olacagını düşünemedim kızım şehrimi terkettin sen kaç sene oldu görüşmeyeli.
hadı ya
cnmbu rengını adı brozz kahve mı oluyo sımdı ??
yok cnm bu arada saclarım acık renk duruyo sarımsı gıbı nasıl anlatsam hanı ızlıyomusun bılkmıyorum da benı affettekı handanın sac rengınını bı tık koyusu gıbı cnm guneste daha cık duruyo ama hele kuafor ılk boyadıgında bu ne ya resmen sarısın oldum ben dedım o renk oturcak merak etme dedı dogru demıs cnm kas farı hakkında ne dusunuyosun pekı ??
bu arda cok tesekkurler
bende sok oldum görünce. :)) şehri terkettim sayılır. okul için izmirdeyim kuzucum. sen napıosunnn asıl :)
bak kuaförden bronz kahve yi al direk boya bir ay sonra tekrar boya istedigin renk olmuş olacak eminim çokta yakışacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?