Saç Rengi ve Saç Boyama Tavsiye edecegim saç renkleri deneyimlerim:)))

cnm benım saçlarım sıyah acıcı kullanmadan cıkolata kahveyı yada altın parıltılı moccayı elde edebılır mıyım ?

öncelikle saçında hiç boya varmı?? siyah kendi saçınmı onu sorayım. eger boya varsa siyahın üzerine mocha bitter hemen olmaz 2 boyamada falan ancak olur

Şu an yeşillenme yok bu tonlarla boyarsam yeşillenme olurmu ki dogal ton dediniz 8 numara yada 9 numara filan herhalde degil mi

Koleston 7.77 yada 7,3 hangisini bulabilirseniz... Yarım tüp 8.1 alın karıştırın ve boyayın. bukadar iyi günlerde kullanın

Verdiğin bilgiler için teşekkürler.Açıkcası saçımı pek açmak istemiyorum.Ayda bir boyatarak yawaş yavaş bu tonu elde edemezmiyim açtırmadan .Eğer açtıracaksam da turuncu olmasından çok korkuyorum saçlarımın, hangi numara ve marka önerirsin açmak için

öncelikle saçında hiç boya varmı?? siyah kendi saçınmı onu sorayım. eger boya varsa siyahın üzerine mocha bitter hemen olmaz 2 boyamada falan ancak olur

koyu kahveye boyadım sıyah oldu canım 3 ay gectı uzerınden ama. altın parıltılı cıkolatada mı iki boyamada olur. sımdıden tskler

cnm hemen soruyorum beyaz tenlıyım ben kahve gozluyum kaslrım syrek acık renklı ( sınır oluyorum ) ıstedıgım renk su :

ama ısmını bılmıyorum bu rengın adı nedır ???
bı de cnm su an saclarım kullu kumralla sarı karısımı bısey kuafor ole yapmısıtı memnunum sımdılık sacım ıstedıgım boyuta gelınce bu rengı yapıcam ama dogal sac rengım de koyu kestane cnm bı de kasım ıcın far almıstım cnm ama bu sac rengıme koyu kactı bıraaz sence bu ıstedıgım sac rengıne gıder mı :

tesekkuler

inanmıyorummm yaaa kk da ilkokul arkadasımı buldum :)) edaa kuzum bana da yardım et :))

açıcı kullanmak istemiyosan bi tarif vereyim onu yap saçındaki boyaların akması için aktardan papatya al onu suda kaynat kaynadıktan sonra saçlarına sür banyo yapar gibi saç diplerinden itibaren ve güneşe öyle çık zamnla açılmaları göreceksin bunu yazın yapmanı öneriyorum gerçekten çok etkili.

eger yazı bekleyemem diyosan koleston dogal açıcılar var anlayan birinden mutlaka al yakma ihtimalin yüksektir deneyimin yoksa

başka bişet daha söylim parfümericilerden oksidan alabilirsin bi kaç tane kuru saça direk sürüyosun 20 dk bekliyosun bunu bi kaç kez yaptıgında 1 2 ton saçların açılacak.hangisi sana uygunsa.mocha bitte 2 3 boyamada yerine oturur. . .

koyu kahveye boyadım sıyah oldu canım 3 ay gectı uzerınden ama. altın parıltılı cıkolatada mı iki boyamada olur. sımdıden tskler

slm.koyu kahve çok hoş bi renk ama biraz açık olsaa tabi.bende aynı sorunu yaşamıştım. bir iki tane oksidan al kuru saçına sür 20 dk bekle bu işlemi 2 defa yap ama ard arda degil misal 1 hafta sonra.görceksin 1 2ton açılcak.

ozamn birbirimize benziyoruz anlattıkların banada uyuyor:) valla sana bronz kahve çok yakışır dene çok memnun kalacaksın eminim.saçların çok koyumu duruyor şuan ?

inanmıyorummm yaaa kk da ilkokul arkadasımı buldum :)) edaa kuzum bana da yardım et :))

canımmm napıyosunnn yuh ya seni burdamı bulacaktım:))dünya küçükte internetin bu kadar küçük olacagını düşünemedim kızım şehrimi terkettin sen kaç sene oldu görüşmeyeli.

ozamn birbirimize benziyoruz anlattıkların banada uyuyor:) valla sana bronz kahve çok yakışır dene çok memnun kalacaksın eminim.saçların çok koyumu duruyor şuan ?

hadı ya
cnmbu rengını adı brozz kahve mı oluyo sımdı ??
yok cnm bu arada saclarım acık renk duruyo sarımsı gıbı nasıl anlatsam hanı ızlıyomusun bılkmıyorum da benı affettekı handanın sac rengınını bı tık koyusu gıbı cnm guneste daha cık duruyo ama hele kuafor ılk boyadıgında bu ne ya resmen sarısın oldum ben dedım o renk oturcak merak etme dedı dogru demıs cnm kas farı hakkında ne dusunuyosun pekı ??
bu arda cok tesekkurler

canımmm napıyosunnn yuh ya seni burdamı bulacaktım:))dünya küçükte internetin bu kadar küçük olacagını düşünemedim kızım şehrimi terkettin sen kaç sene oldu görüşmeyeli.

bende sok oldum görünce. :)) şehri terkettim sayılır. okul için izmirdeyim kuzucum. sen napıosunnn asıl :)

bak kuaförden bronz kahve yi al direk boya bir ay sonra tekrar boya istedigin renk olmuş olacak eminim çokta yakışacak.

bende sok oldum görünce. :)) şehri terkettim sayılır. okul için izmirdeyim kuzucum. sen napıosunnn asıl :)

valla kaç senedir görmüyorum seni ne güzel izmirdesin süper.msn yazayım sana konuşalım:)

bak kuaförden bronz kahve yi al direk boya bir ay sonra tekrar boya istedigin renk olmuş olacak eminim çokta yakışacak.

ben mıboyayım yanı cnm ya cok sagol ama kuafore boyatmayı dusunuyorum ben ne olur ne olmaz dıye zaten sacım uzun bı kutu boya gıtmez ona vecegım parayı kuafore verım dıyorum ınsallah yakısı rcnm tekrardan cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…