Tavsiye istiyorum

Mektup falan üzücü ama çok ince ve romantik gene de. Geçmiş güzel günleriniz olması çok güzel ama. Gelecékte de olacaktır. Sonrasında görücü usulü mü evlendiniz

Mektup falan üzücü ama çok ince ve romantik gene de. Geçmiş güzel günleriniz olması çok güzel ama. Gelecékte de olacaktır. Sonrasında görücü usulü mü evlendiniz
Yok canım papaza kızıp oruç bozdum. Ailem vs herkese kızdım ilk önüme gelenle evleneceğim dedim ve evlendim sağını solunu düşünmeden...

İlk siz mi evlendiniz eski eş mi? Belki de sizden umudu kesince evlendi
Yok o evlendi. O sırada onada kızdım biraz. Sosyal hesabından ben bugüne kadar hiç yaşamamışım, bugün benim doğum günüm yazmış. Ekran görüntüsünü attı bir arkadaşım. Ailem de normal değil zaten huzur vermiyorlardı, başka şeylere de kızıp iki ay içinde evlendim ben de....

Ama sizi nişanlanacak sanmış zaten öncesinde. Belki o zaman umudu kesti Neyse gene de iyi hatırlıyorsunuz geçmişi. Bence karşınıza iyi biri illa çıkar. Şu an çalışıyor musunuz aileniz huzur vermez belki gene diye düşündüm çalışmıyorsanız eğer

Umursamaz heralde biraz
is yeri 2 senede bir falan rutin saglik raporu almak icin meslek hastaliklari hastamesine gonderir calisanlarini 300 kisi calisanin icinde bizimkinin psikolojik testinin sonucu gamsız çıktı
ben 5 senedir hep sey derdim kendisine bi insan nasil yastiga 5 kala uyuyabilir hicmi kafana bisey takilmiyo hicmi 5 dk dusunecek derdin yok ne gamsizsin yahu derdim sonunda tescillendi yani

Çalışıyorum aileme boşanırken demedim bile boşandım oturdum çocuğumla aşağı ilk defa huzurluyum. Tabi ki o evlenmeden 5 yıl önce aratmıştım ben onu nisanlaniyorum diye de yazdığı söz çok ağır geldi o dönemde hatta nikaha binlerce resmin mektubun vs olduğu koliyi göndermek istedim. Nasıl yaşamamış görsün diye arkadaşım alıp yaktı sobada hepsini delirdin mı diye

Huzur çok önemli gerçekten. Çalışmanız da çok güzel. Ben ilerleyrn zamanlarda yine çok mutlu olacağınızı düşünüyorum. Günümüzde insanların çoğu kötü. Değer vermiyorlar sevmiyorlar. Bilmiyorum ya. Yok mu çevrenizde biri sizi mutlu edecek?

Yok ya nerde köpek balığı kaynıyor ortalık Kimbilir belki bir gün....

Arkadaş sayılmazdık çok bölümümüz farklıydı ortak 1 dersimiz vardı ama numaralarımız var birbirimizde.Hala seviyorum üstelik.

Ne dediniz ki siz o başkasıyla mı görüşüyormuş hayır ya insan kendini sevmeyeb birini sevemez bence soğur illa ki
Üstünden 2 hafta geçti hala seviyorum bende öyle düşünmüştüm ama öyle değilmiş maalesef.Dersinin olduğu kata çıkıyorum gizlice seyrediyorım onu.Kafası geçmişte olan erkek üstelik boş boş ümit ediyorum.Dua da ettim aklımdan çıkması için ama nafile.

Sizle konuştu mu yakın oldunuz mu yani öncesinde platonik miydi

Sizle konuştu mu yakın oldunuz mu yani öncesinde platonik miydi
Ben pat diye mesajda söyledim o da dersimiz olduğu vakit reddetti kibarca aslında amacım çıkma teklifi değildi yine de seviyorum ve mutluluğunu istiyorum.Bugün Whatsapp durumumda Yarem şarkısını hikaye olarak attım bakmış rezil oldum bir nevi.

Kesinlikle gözlemle, güzel ol , gülümse :) Çok da kaptırma kendini ama nedense bende olumlu bir his oluştu. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Zaten olacaksa da zamanla olur değil mi? Pat diye olmaz ki yani diyelim bir şey olacak o da benim durumumu bilemez mesela evli miyim nişanlı mıyım biriyle konuşuyor muyum?

Silsen mi numarasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…