Mektup falan üzücü ama çok ince ve romantik gene de. Geçmiş güzel günleriniz olması çok güzel ama. Gelecékte de olacaktır. Sonrasında görücü usulü mü evlendinizÇok çocuktuk evlendiğimizde , ikimizde bakirdik , ben düğünden 1 yıl evvel by pass olmuştum 99 depremi oldu o yıl, dolayısı ile biz arkadaş dost her şey olduk ama eş olamadık. Boşanma zamanı bir mektup bırakmıştı çantama beni kaybekten korktuğu bana zarar vereceği düşüncelerinden çıkmadığına dair ama çok geçti.... örnek çifttik ama cinsel yaşantımız yok gibiydi anlayacağın.... olmadı yani şimdi olsaydı ooookader belki de budur.
Yok canım papaza kızıp oruç bozdum. Ailem vs herkese kızdım ilk önüme gelenle evleneceğim dedim ve evlendim sağını solunu düşünmeden...Mektup falan üzücü ama çok ince ve romantik gene de. Geçmiş güzel günleriniz olması çok güzel ama. Gelecékte de olacaktır. Sonrasında görücü usulü mü evlendiniz
İlk siz mi evlendiniz eski eş mi? Belki de sizden umudu kesince evlendiYok canım papaza kızıp oruç bozdum. Ailem vs herkese kızdım ilk önüme gelenle evleneceğim dedim ve evlendim sağını solunu düşünmeden...
Yok o evlendi. O sırada onada kızdım biraz. Sosyal hesabından ben bugüne kadar hiç yaşamamışım, bugün benim doğum günüm yazmış. Ekran görüntüsünü attı bir arkadaşım. Ailem de normal değil zaten huzur vermiyorlardı, başka şeylere de kızıp iki ay içinde evlendim ben de....İlk siz mi evlendiniz eski eş mi? Belki de sizden umudu kesince evlendi
Ama sizi nişanlanacak sanmış zaten öncesinde. Belki o zaman umudu kesti Neyse gene de iyi hatırlıyorsunuz geçmişi. Bence karşınıza iyi biri illa çıkar. Şu an çalışıyor musunuz aileniz huzur vermez belki gene diye düşündümYok o evlendi. O sırada onada kızdım biraz. Sosyal hesabından ben bugüne kadar hiç yaşamamışım, bugün benim doğum günüm yazmış. Ekran görüntüsünü attı bir arkadaşım. Ailem de normal değil zaten huzur vermiyorlardı, başka şeylere de kızıp iki ay içinde evlendim ben de....
is yeri 2 senede bir falan rutin saglik raporu almak icin meslek hastaliklari hastamesine gonderir calisanlarini 300 kisi calisanin icinde bizimkinin psikolojik testinin sonucu gamsız çıktıUmursamaz heralde biraz
Çalışıyorum aileme boşanırken demedim bile boşandım oturdum çocuğumla aşağı ilk defa huzurluyum. Tabi ki o evlenmeden 5 yıl önce aratmıştım ben onu nisanlaniyorum diye de yazdığı söz çok ağır geldi o dönemde hatta nikaha binlerce resmin mektubun vs olduğu koliyi göndermek istedim. Nasıl yaşamamış görsün diyeAma sizi nişanlanacak sanmış zaten öncesinde. Belki o zaman umudu kesti Neyse gene de iyi hatırlıyorsunuz geçmişi. Bence karşınıza iyi biri illa çıkar. Şu an çalışıyor musunuz aileniz huzur vermez belki gene diye düşündümçalışmıyorsanız eğer
Huzur çok önemli gerçekten. Çalışmanız da çok güzel. Ben ilerleyrn zamanlarda yine çok mutlu olacağınızı düşünüyorum. Günümüzde insanların çoğu kötü. Değer vermiyorlar sevmiyorlar. Bilmiyorum ya. Yok mu çevrenizde biri sizi mutlu edecek?Çalışıyorum aileme boşanırken demedim bile boşandım oturdum çocuğumla aşağı ilk defa huzurluyum. Tabi ki o evlenmeden 5 yıl önce aratmıştım ben onu nisanlaniyorum diye de yazdığı söz çok ağır geldi o dönemde hatta nikaha binlerce resmin mektubun vs olduğu koliyi göndermek istedim. Nasıl yaşamamış görsün diyearkadaşım alıp yaktı sobada hepsini delirdin mı diye
Yok ya nerde köpek balığı kaynıyor ortalıkHuzur çok önemli gerçekten. Çalışmanız da çok güzel. Ben ilerleyrn zamanlarda yine çok mutlu olacağınızı düşünüyorum. Günümüzde insanların çoğu kötü. Değer vermiyorlar sevmiyorlar. Bilmiyorum ya. Yok mu çevrenizde biri sizi mutlu edecek?
Gerçekten öyle benim hayatım da öyle hep hayal kırıklığı. Gerçekten sizin ilk eşiniz tarafımdan sevildiğiniz gibi bir sevgi olmadı hiç hayatumdaYok ya nerde köpek balığı kaynıyor ortalıkKimbilir belki bir gün....
Rabbim sana çok daha güzelini nasip eylerGerçekten öyle benim hayatım da öyle hep hayal kırıklığı. Gerçekten sizin ilk eşiniz tarafımdan sevildiğiniz gibi bir sevgi olmadı hiç hayatumda
Arkadaş sayılmazdık çok bölümümüz farklıydı ortak 1 dersimiz vardı ama numaralarımız var birbirimizde.Hala seviyorum üstelik.Hayır hayır ben 2 haftadır tanışıyorum zaten. Öyle uzun bir süre yok. Adamın durumunu dahi bilmiyorum yani söz nişan sevgili vs. Ben üzüldüm size. Ee arkadaşsanız anlamıştır ilginizi. Açılmadan önce siz. Mesafe koysaydı o zaman siz de açılmazdınız
Sizin için de çok güzel şeyler olacak benceRabbim sana çok daha güzelini nasip eyler❤
Ne dediniz ki siz o başkasıyla mı görüşüyormuş hayır ya insan kendini sevmeyeb birini sevemez bence soğur illa kiArkadaş sayılmazdık çok bölümümüz farklıydı ortak 1 dersimiz vardı ama numaralarımız var birbirimizde.Hala seviyorum üstelik.
Üstünden 2 hafta geçti hala seviyorum bende öyle düşünmüştüm ama öyle değilmiş maalesef.Dersinin olduğu kata çıkıyorum gizlice seyrediyorım onu.Kafası geçmişte olan erkek üstelik boş boş ümit ediyorum.Dua da ettim aklımdan çıkması için ama nafile.Ne dediniz ki siz o başkasıyla mı görüşüyormuş hayır ya insan kendini sevmeyeb birini sevemez bence soğur illa ki
Sizle konuştu mu yakın oldunuz mu yani öncesinde platonik miydiÜstünden 2 hafta geçti hala seviyorum bende öyle düşünmüştüm ama öyle değilmiş maalesef.Dersinin olduğu kata çıkıyorum gizlice seyrediyorım onu.Kafası geçmişte olan erkek üstelik boş boş ümit ediyorum.Dua da ettim aklımdan çıkması için ama nafile.
Ben pat diye mesajda söyledim o da dersimiz olduğu vakit reddetti kibarca aslında amacım çıkma teklifi değildi yine de seviyorum ve mutluluğunu istiyorum.Bugün Whatsapp durumumda Yarem şarkısını hikaye olarak attım bakmış rezil oldum bir nevi.Sizle konuştu mu yakın oldunuz mu yani öncesinde platonik miydi
Kesinlikle gözlemle, güzel ol , gülümse :) Çok da kaptırma kendini ama nedense bende olumlu bir his oluştu. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Sizin için de çok güzel şeyler olacak benceBen bu hafta gene gözlem yapayım değil mi?
Zaten olacaksa da zamanla olur değil mi? Pat diye olmaz ki yani diyelim bir şey olacak o da benim durumumu bilemez mesela evli miyim nişanlı mıyım biriyle konuşuyor muyum?Kesinlikle gözlemle, güzel ol , gülümse :) Çok da kaptırma kendini ama nedense bende olumlu bir his oluştu. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Silsen mi numarasınıBen pat diye mesajda söyledim o da dersimiz olduğu vakit reddetti kibarca aslında amacım çıkma teklifi değildi yine de seviyorum ve mutluluğunu istiyorum.Bugün Whatsapp durumumda Yarem şarkısını hikaye olarak attım bakmış rezil oldum bir nevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?