Sana ilgisi olsa senin yaptığını yapar ve sosyal medya hesabından fialn bulurdu seni .. sen hiç birşey yapma bence bekle ilk adım.ondan gelsinBiriyle tanıştım yeni. Aslında tam tanıştım da denemez. Arkadaşlarımın bir arkadaşı. Arkadaşlarım dediğime de bakmayın. Samimi değiliz sadece iş arkadaşıyız. Otursak kalksak da hep bir mesafe var aramızda.Yani adam hakkında bir şey sormam uygun olmaz. Açıkçası hoş biri. Çok az konuşuyor. Hatta toplu olarak bir yere gitsek de pek konuşmuyor. Bana ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Aslında açık konuşmak gerekirse ilgisi olduğuna dair tek bir hareketi de olmadı. Sadece bazen ben biriyle konuşurken falan izliyor gibi geliyor. Arada da çok kısa süreli bakıyor. Bu kadar. Elinde yüzük falan da yok. Ama hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum. Zaten samimi de değiliz. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl öğrenebilirim. Arkadaşların sosyal medya arkadaşlarına baktım bununla arkadaş değiller. Ya sosyal medyası yok veya ben bulamadım. Ve bu konularda çok kötüyüm. Benimle ilgilenip ilgilenmediğini nasıl anlarım?
Var var 2 3 günde bir karşılaşıyoruz. Çünkü toplu yemek yiyoruz.valla ne diyelim siz bile adam hakkında birşey bilmiyorsunuz. evli mi bekar mı.sarı çizmeli mehmet ağa. eğer ilginizi çektiyse arkadaşlarınıza sorun neyin nesiymiş ondan sonra düşünürsünüz. tabi bir daha görme şansınız var mı bilmiyorum.
Aslında zaman geçtikçe zaten söyler değil mi kendiliğinden. Mesela nişanlanacak evlenecek arkadaşlar vardı. Laf arasında konuşmaları geçerdi.Sana ilgisi olsa senin yaptığını yapar ve sosyal medya hesabından fialn bulurdu seni .. sen hiç birşey yapma bence bekle ilk adım.ondan gelsin
Nasıl yani. Aslında pek konuşmaması ilgilenmediği anlamına da gelebilir veya hali tavrı bu bilmiyorumÇok umutlanma.... Hevesli istekli olan bir erkek kadının bakışını yakaladığında asla ıskalamaz hatta üzerine gider....
Aynen evli yada nişanlı olsa kesin arkadaş ortamında konuşma geçerdi.. belki oda etkilendi ama zamn lazım ne çok heveslen nede kestir at kısmet nasip işi bunlar. Hakkında hayırlısı olsun inşallah..Aslında zaman geçtikçe zaten söyler değil mi kendiliğinden. Mesela nişanlanacak evlenecek arkadaşlar vardı. Laf arasında konuşmaları geçerdi.
Bazı tipler arkadaş listelerini kapatıyorlar dolayısı ile arkadaş olsalar da göremiyorsun ki hiç sevmediğim modeller :) Konuşmaması da ilgilenmediğini göstermez , sonra ki yemekler de bakın bakalım , biraz daha özenli gidin tabi yemeklere :)Biriyle tanıştım yeni. Aslında tam tanıştım da denemez. Arkadaşlarımın bir arkadaşı. Arkadaşlarım dediğime de bakmayın. Samimi değiliz sadece iş arkadaşıyız. Otursak kalksak da hep bir mesafe var aramızda.Yani adam hakkında bir şey sormam uygun olmaz. Açıkçası hoş biri. Çok az konuşuyor. Hatta toplu olarak bir yere gitsek de pek konuşmuyor. Bana ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Aslında açık konuşmak gerekirse ilgisi olduğuna dair tek bir hareketi de olmadı. Sadece bazen ben biriyle konuşurken falan izliyor gibi geliyor. Arada da çok kısa süreli bakıyor. Bu kadar. Elinde yüzük falan da yok. Ama hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum. Zaten samimi de değiliz. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl öğrenebilirim. Arkadaşların sosyal medya arkadaşlarına baktım bununla arkadaş değiller. Ya sosyal medyası yok veya ben bulamadım. Ve bu konularda çok kötüyüm. Benimle ilgilenip ilgilenmediğini nasıl anlarım?
Yani bana bir şeyler sorması lazım değil mi ilgilenip ilgilenmediğini böyle anlarım. Genelde sadece dinliyor ve gülümsüyor.Bazı tipler arkadaş listelerini kapatıyorlar dolayısı ile arkadaş olsalar da göremiyorsun ki hiç sevmediğim modeller :) Konuşmaması da ilgilenmediğini göstermez , sonra ki yemekler de bakın bakalım , biraz daha özenli gidin tabi yemeklere :)
Gergin değil saçmalamıyor bence utangaç da değil :)Çok fazla umutlanmamanı tavsiye ederim sonradan fazla üzülmemen için, bazı hesapları bulmak güç olabiliyor belki de kullanmıyordur.Bir de seven erkek zaten söyler ya da aşırı derecede utangaç yanında saçmalar,gergin olur ne yapacağını bilemez,sürekli sana yakın olmaya çalışır.
Ben de birinden hoşlandığım zaman ilk zamanlarda anlaşılmasın diye normalde konuştuğumdan kat be kat suskun olurum , anlatabildim mi :)Yani bana bir şeyler sorması lazım değil mi ilgilenip ilgilenmediğini böyle anlarım. Genelde sadece dinliyor ve gülümsüyor.
Öyle mi diyorsunuz? Hatta belki de konuştuğu biri de vardır değil miBeraber vakit geçiriyorsanız ve hala sizinle ilgilenip ilgilenmediğini anlayamadıysanız üzgünüm ama ilgilenmiyor demektir.
Ben de öyleyim ama insanlar böyle mi bizim gibi :)Ben de birinden hoşlandığım zaman ilk zamanlarda anlaşılmasın diye normalde konuştuğumdan kat be kat suskun olurum , anlatabildim mi :)
PekiBence size karşı ilgisi yok gibi geldi hiç umutlanmayin
Arkadaşım ben gaza gelip açıldım reddetti beklediğim cevaptı aslında.Erkekleri için 2 seçenek vardır.1-Açılır 2-Hareketleriyle belli eder ki bu erkekler utangaç erkeklerdir.Bizim aramız çok iyiydi her konuda sohbet eder gülerdik.Arkadaş kalma teklifine hayır deyince aramızdaki sohbette bitti.Belki arkadaş olarak da görebilir.Açılabilirsin ama her şeye hazırlıklı olarak :)Gergin değil saçmalamıyor bence utangaç da değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?