Tavsiye istiyorum

Demek ki sürekli sizden bahsetmiş arkadaşlarına :) Direk gelip oturabilir miyim demesi de çok cesurca. Benim de buna kalbim bir ısındı neden bilmiyorum

Yok canım zaten benim arkadaş geldi beni cafeden çıkardı. Lewis 501 için iddiaya girmiştik, tamam ya senin olsun ben de çok var demişti dışarıda
Sonra sinemeaya falan gitmişsiniz davet edebilmiş ya çok hoş bir hikaye. Bu adam da beni bir yere davet edecek mi acaba bilmiyrum

Sonra sinemeaya falan gitmişsiniz davet edebilmiş ya çok hoş bir hikaye. Bu adam da beni bir yere davet edecek mi acaba bilmiyrum
Hep grup buluşmalarıydı ama herkes bir bahane ile ortadan toz oluyordu işte o gün modada okeyden sonra herkes kaçtı, kaldık başbaşa dışarı çıkınca çok soğuk ya diye buna sarildim ben ve yürürken bırakmadım o da elimi tuttu sonunda :) bu arada bana ilk aldığı çiçeği siyah poşetin içinde getirmişti bu arada sene 1994 yanı ne cep teli ne de net var :))) 43 yaşındayım hayatım boyunca tanıdığım en adam gibi adamdı yollarımızı farklı nedenlerle ayırdik ama yeri başkadır her zaman.

Ne kadar tatlış bir ilişkiniz olmuş. Şimdiki insanlar böyle değil. Laçkalık yılışıklık almış başını gidiyor. Neden poşete koymuş utanmış mı? İnsanı gülümsetiyor böyle hareketler ama sizi çok sevmiş bence

Evet utanmış ve ilk kavgamızdı o çiçek ben onu hala insan olarak çok severim . Şimdi evli ve çok mutlu bir kızı var dünyanın en şanslı çocuğu bence :) ben sonrasında hiç mutlu olmadım

Evet utanmış ve ilk kavgamızdı o çiçek ben onu hala insan olarak çok severim . Şimdi evli ve çok mutlu bir kızı var dünyanın en şanslı çocuğu bence :) ben sonrasında hiç mutlu olmadım
Onun kalitesinde biri mi karşınıza çıkmadı bir daha?

sonuç ne olur bilmem de konuşmayan adam çekilmiyor arkadaşım
ben yandım sen yanma diye soyluyorum

Hayatımı yazsam roman olur pek çok nedenle bende evlendim. Gerçek bir pislikle..... 3 yıl oldu boşanalı 6 yaşında bir oğlum var. Şu an adam pek yok hele ki belli yaştan sonra....
Üzüldüm ben ya. Böyle film gibi olmuş ilk evliliğiniz. İkincisi için üzücü diyeceğim. Ama siz ilk evliliğinizde çok sevilmiş ve değer verilmişsiniz anladığım kadarıyla. İkincisinin kötü biri olduğunu anlayamadınız mı gerçi insanlar çok kendini gizliyor günümüzde. Allah oğlunuxu size bağışlasın bence 43 yaş geç bir yaş değil. Neden karşınıza iyi biri çıkmasın ki illa ki çıkar

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Çok kısa bir sürede evlenmiş olmak için evlendim. En kötü boşanır eve dönmem kafasındaydım. Evde ki hesap çarşıya uymadı. Adam gizli psikopat ve pislik çıktı. İlk etapta anlamak zordu ama bekleseydim anlardım tabii... Açıkçası oğlum her şeye değer yine de pişman değilim yani :)

ilgisi senin üzerinde olsaydi buraya bu konuyu dahi acma gereginde bulunmazdin.. bilirdin

Tabiki değer. İlk eşinizle hiç konuşuyor musunuz. Saygılı bir arkadaşlık kalmıştır bence aranızda

Olabilir ilgilenmiyor olabilir ama ben bu konularda iyi değilim pek zaten. Geçmişte benden nefret ettiğini düşündüğüm birinin beni sevdiğini öğrenmişliğim var.

Hmm ozaman ya siz insanlari yanlis algiliyorsunuz yada gecmisteki sizi seven kisi hödük.

Ama yinede ilgisini cektigin erkek adim atar ..
Hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…