Demek ki sürekli sizden bahsetmiş arkadaşlarına :) Direk gelip oturabilir miyim demesi de çok cesurca. Benim de buna kalbim bir ısındı neden bilmiyorumRed edilme korkusu , utangaçlık, bu bana bakmaz diye düşünmesi... Sonradan gruptakiler dediler baktık x elden gidecek bir şey yapalım dedik ama ateş istemen tesadüf oldu. Yoksa kızlardan y gelip seninle konuşacaktı artık :)
Hadi hayırlısıDemek ki sürekli sizden bahsetmiş arkadaşlarına :) Direk gelip oturabilir miyim demesi de çok cesurca. Benim de buna kalbim bir ısındı neden bilmiyorum
Konuşabildi mi o akşam peki ? Çok da heycanlıydı demek kiHadi hayırlısıŞantajla yollamışlar yüzünü hala hatırlarım kıpkırmızıydı :)))))
Yok canım zaten benim arkadaş geldi beni cafeden çıkardı. Lewis 501 için iddiaya girmiştik, tamam ya senin olsun ben de çok var demişti dışarıdaKonuşabildi mi o akşam peki ? Çok da heycanlıydı demek ki
Sonra sinemeaya falan gitmişsiniz davet edebilmiş ya çok hoş bir hikaye. Bu adam da beni bir yere davet edecek mi acaba bilmiyrumYok canım zaten benim arkadaş geldi beni cafeden çıkardı. Lewis 501 için iddiaya girmiştik, tamam ya senin olsun ben de çok var demişti dışarıda
Hep grup buluşmalarıydı ama herkes bir bahane ile ortadan toz oluyordu işte o gün modada okeyden sonra herkes kaçtı, kaldık başbaşa dışarı çıkınca çok soğuk ya diye buna sarildim ben ve yürürken bırakmadım o da elimi tuttu sonunda :) bu arada bana ilk aldığı çiçeği siyah poşetin içinde getirmiştiSonra sinemeaya falan gitmişsiniz davet edebilmiş ya çok hoş bir hikaye. Bu adam da beni bir yere davet edecek mi acaba bilmiyrum
Ne kadar tatlış bir ilişkiniz olmuş. Şimdiki insanlar böyle değil. Laçkalık yılışıklık almış başını gidiyor. Neden poşete koymuş utanmış mı? İnsanı gülümsetiyor böyle hareketler ama sizi çok sevmiş benceHep grup buluşmalarıydı ama herkes bir bahane ile ortadan toz oluyordu işte o gün modada okeyden sonra herkes kaçtı, kaldık başbaşa dışarı çıkınca çok soğuk ya diye buna sarildim ben ve yürürken bırakmadım o da elimi tuttu sonunda :) bu arada bana ilk aldığı çiçeği siyah poşetin içinde getirmiştibu arada sene 1994 yanı ne cep teli ne de net var :))) 43 yaşındayım hayatım boyunca tanıdığım en adam gibi adamdı yollarımızı farklı nedenlerle ayırdik ama yeri başkadır her zaman.
Evet utanmış ve ilk kavgamızdı o çiçekNe kadar tatlış bir ilişkiniz olmuş. Şimdiki insanlar böyle değil. Laçkalık yılışıklık almış başını gidiyor. Neden poşete koymuş utanmış mı? İnsanı gülümsetiyor böyle hareketler ama sizi çok sevmiş bence
Onun kalitesinde biri mi karşınıza çıkmadı bir daha?Evet utanmış ve ilk kavgamızdı o çiçekben onu hala insan olarak çok severim . Şimdi evli ve çok mutlu bir kızı var dünyanın en şanslı çocuğu bence :) ben sonrasında hiç mutlu olmadım
Sonra Hiç mutlu olmadım demenize üzüldümEvet utanmış ve ilk kavgamızdı o çiçekben onu hala insan olarak çok severim . Şimdi evli ve çok mutlu bir kızı var dünyanın en şanslı çocuğu bence :) ben sonrasında hiç mutlu olmadım
Hayatımı yazsam roman olur pek çok nedenle bende evlendim. Gerçek bir pislikle..... 3 yıl oldu boşanalı 6 yaşında bir oğlum var. Şu an adam pek yok hele ki belli yaştan sonra....Onun kalitesinde biri mi karşınıza çıkmadı bir daha?
Üzüldüm ben ya. Böyle film gibi olmuş ilk evliliğiniz. İkincisi için üzücü diyeceğim. Ama siz ilk evliliğinizde çok sevilmiş ve değer verilmişsiniz anladığım kadarıyla. İkincisinin kötü biri olduğunu anlayamadınız mı gerçi insanlar çok kendini gizliyor günümüzde. Allah oğlunuxu size bağışlasın bence 43 yaş geç bir yaş değil. Neden karşınıza iyi biri çıkmasın ki illa ki çıkarHayatımı yazsam roman olur pek çok nedenle bende evlendim. Gerçek bir pislikle..... 3 yıl oldu boşanalı 6 yaşında bir oğlum var. Şu an adam pek yok hele ki belli yaştan sonra....
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Çok kısa bir sürede evlenmiş olmak için evlendim. En kötü boşanır eve dönmem kafasındaydım. Evde ki hesap çarşıya uymadı. Adam gizli psikopat ve pislik çıktı. İlk etapta anlamak zordu ama bekleseydim anlardım tabii... Açıkçası oğlum her şeye değer yine de pişman değilim yani :)Üzüldüm ben ya. Böyle film gibi olmuş ilk evliliğiniz. İkincisi için üzücü diyeceğim. Ama siz ilk evliliğinizde çok sevilmiş ve değer verilmişsiniz anladığım kadarıyla. İkincisinin kötü biri olduğunu anlayamadınız mı gerçi insanlar çok kendini gizliyor günümüzde. Allah oğlunuxu size bağışlasın bence 43 yaş geç bir yaş değil. Neden karşınıza iyi biri çıkmasın ki illa ki çıkar
Sevgiliniz mi? Sohbet mi olmuyor aranızdasonuç ne olur bilmem de konuşmayan adam çekilmiyor arkadaşım
ben yandım sen yanma diye soyluyorum
Olabilir ilgilenmiyor olabilir ama ben bu konularda iyi değilim pek zaten. Geçmişte benden nefret ettiğini düşündüğüm birinin beni sevdiğini öğrenmişliğim var.ilgisi senin üzerinde olsaydi buraya bu konuyu dahi acma gereginde bulunmazdin.. bilirdin
Tabiki değer. İlk eşinizle hiç konuşuyor musunuz. Saygılı bir arkadaşlık kalmıştır bence aranızdaÖfkeyle kalkan zararla oturur. Çok kısa bir sürede evlenmiş olmak için evlendim. En kötü boşanır eve dönmem kafasındaydım. Evde ki hesap çarşıya uymadı. Adam gizli psikopat ve pislik çıktı. İlk etapta anlamak zordu ama bekleseydim anlardım tabii... Açıkçası oğlum her şeye değer yine de pişman değilim yani :)
Olabilir ilgilenmiyor olabilir ama ben bu konularda iyi değilim pek zaten. Geçmişte benden nefret ettiğini düşündüğüm birinin beni sevdiğini öğrenmişliğim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?