Tavsiye istiyorum

Yani aslında dikkatini çekmek için bir şey yapmaya gerek var mı? O ne yaptı da benim dikkatimi çekti hiçbir şey. Yani dikkatini çekecek olsam böyle de çekerim diye düşündüm ama tam da iyi değilim bu konularda
Erkekler ve kadınlar farklıdır, nerden biliyorsun hem seninde onun dikkatini çekmediğini az izle :)

Erkekler ve kadınlar farklıdır, nerden biliyorsun hem seninde onun dikkatini çekmediğini az izle :)
Ben ne zaman birini beğensem uzun uzun gözlemlerim mesafeli şekilde. Hemen samimiyet kurmam. Aslında hemen samimiyet kuranlardan da hiç hoşlanmam. Aslında ben geçerken kafenin kapısını falan tutuyor ben geçeyim diye :)Diğerler erkek arkadaşlar tutmuyor :( Ama bu da bir şey demek değil tabi

Ben ne zaman birini beğensem uzun uzun gözlemlerim mesafeli şekilde. Hemen samimiyet kurmam. Aslında hemen samimiyet kuranlardan da hiç hoşlanmam. Aslında ben geçerken kafenin kapısını falan tutuyor ben geçeyim diye :)Diğerler erkek arkadaşlar tutmuyor :KK43: Ama bu da bir şey demek değil tabi
Ben her zaman hislerin karşılıklı olduğuna inanırım olumlu ya da olumsuz.

Ben her zaman hislerin karşılıklı olduğuna inanırım olumlu ya da olumsuz.
Aslında ilk iki üç gün masaya dahi oturmadı. Tek kelime de konuşmadı sonra oturmaya başladı. Ve konuşmadı sonra az biraz tek tük konuşuyor ama hep gülümsüyor. Bilmiyorum biraz da yalnız hissediyorum hayatımda biri olsun istiyorum

Aslında ilk iki üç gün masaya dahi oturmadı. Tek kelime de konuşmadı sonra oturmaya başladı. Ve konuşmadı sonra az biraz tek tük konuşuyor ama hep gülümsüyor. Bilmiyorum biraz da yalnız hissediyorum hayatımda biri olsun istiyorum
Eğer o da yalnızsa ve ilgisi varsa yakında sizi çaya filan davet eder bence :) Çok kaptırmadan izle diğer kadınlara yaklaşımı nasıl , sen hoş görün yeter :)
Bu arada bir şey ekleyeyim erkekler kadınlardan daha çok red edilmekten korktukları için bir ışık sezmeden harekete geçmiyorlar pek çapkın değilse:)

Eğer o da yalnızsa ve ilgisi varsa yakında sizi çaya filan davet eder bence :) Çok kaptırmadan izle diğer kadınlara yaklaşımı nasıl , sen hoş görün yeter :)
Bu arada bir şey ekleyeyim erkekler kadınlardan daha çok red edilmekten korktukları için bir ışık sezmeden harekete geçmiyorlar pek çapkın değilse:)
Biliyor musunuz söylediğiniz çok doğru zamanında biri vardı beni seven ben de beğenmiştim hatta. Ama bir kız arkadaşıyla fazla samimi hareketleri olduğu için beni itti soğudum.

Aslında böyle bir şey yapsa acayip gözüme girer yok sosyal medyaymış yok mesajlaşmaymış hiç sevmem. Adam gibi gelsin desin bir çay içelim güzel geçerse çay içmeye devam edelim sonra evlenelim desin :)

Biliyor musunuz söylediğiniz çok doğru zamanında biri vardı beni seven ben de beğenmiştim hatta. Ama bir kız arkadaşıyla fazla samimi hareketleri olduğu için beni itti soğudum.
Dur sana bir şey anlatayım. İlk eşimle liseden hemen sonra tanıştık. Tanıştık derken ben ve kız arkadaşlarım her akşam aynı cafeye giderdik. Bu da kızlı erkekli bir grupla gelirdi. Aylarca bakıştık en sonunda bir gün amacım tanışmak değildi o masadan ateş istedim. Arkadaşının biri bir şartla veririz arkadaşlarınız gelene kadar lütfen bizle oturun dedi. Kızlar hemen yer açtılar. Meğerse bu tanışamıyormuş grup duruma el koymuş :D

Dur sana bir şey anlatayım. İlk eşimle liseden hemen sonra tanıştık. Tanıştık derken ben ve kız arkadaşlarım her akşam aynı cafeye giderdik. Bu da kızlı erkekli bir grupla gelirdi. Aylarca bakıştık en sonunda bir gün amacım tanışmak değildi o masadan ateş istedim. Arkadaşının biri bir şartla veririz arkadaşlarınız gelene kadar lütfen bizle oturun dedi. Kızlar hemen yer açtılar. Meğerse bu tanışamıyormuş grup duruma el koymuş :KK70:
Ay ne hoş. Sonrasını merak ettim oturdunuz ve sizle konıştu mu o akşam

Ay ne hoş. Sonrasını merak ettim oturdunuz ve sizle konıştu mu o akşam
Yok nerde :KK70: Arkadasim geldi beni cafeden çıkardı nasıl yani ya diye :KK70: Ertesi gün 3.katta arkadaşımı beklerken gruptan biri geldi. Alt kattaydık biz gelseydiniz diye. Yok teşekkür ederim dedim. Bu gitti 3 dakika sonra elinde çayı ile eşim geldi yine yalniz kalmışsınız oturabilirmiyim diye ama surat kıpkırmızı zorla yollamışlar :KK70: Sonra gorusmeye başladık sinema filan ama arkadasiz yani bir sey yok 3 ay sonra modada çok soğuk diye ben buna sarildim bir gün oyle başladı :)

Yok nerde :KK70: Arkadasim geldi beni cafeden çıkardı nasıl yani ya diye :KK70: Ertesi gün 3.katta arkadaşımı beklerken gruptan biri geldi. Alt kattaydık biz gelseydiniz diye. Yok teşekkür ederim dedim. Bu gitti 3 dakika sonra elinde çayı ile eşim geldi yine yalniz kalmışsınız oturabilirmiyim diye ama surat kıpkırmızı zorla yollamışlar :KK70: Sonra gorusmeye başladık sinema filan ama arkadasiz yani bir sey yok 3 ay sonra modada çok soğuk diye ben buna sarildim bir gün oyle başladı :)
Çok tatlısınız hikayeniz de çok tatlı. Demek ki utangaçtı. Demek ki arkadaşlarına anlatmış. Belki ilgilenirse benimle bu da beni sorar etrafa

Bunlar olmadan hiç ilgilendiğini belli etmedi mi? Ben böyle utangaç insanları çok samimi buluyorum. Rahat tavırları olanlar samimiyetsiz ciddiyetsiz bence

Bunlar olmadan hiç ilgilendiğini belli etmedi mi? Ben böyle utangaç insanları çok samimi buluyorum. Rahat tavırları olanlar samimiyetsiz ciddiyetsiz bence
işin garip tarafı ben arkadaşımla onun üzerine iddiaya girmiştim o kendine baktığını sanıyordu. Cok Yakışıklı bu sana bakmaz demisti bana varmısın iddiaya demiştim :KK70:

Güldüm baya aynen öyle :) peki neden sizin yanınıza gelememiş kendisi ilk etapta söylemiştir illa ki hayır dersiniz diye mi düşünmüş ?
Red edilme korkusu , utangaçlık, bu bana bakmaz diye düşünmesi... Sonradan gruptakiler dediler baktık x elden gidecek bir şey yapalım dedik ama ateş istemen tesadüf oldu. Yoksa kızlardan y gelip seninle konuşacaktı artık :)

Back
X