Tavsiye istiyorum

Hmm ozaman ya siz insanlari yanlis algiliyorsunuz yada gecmisteki sizi seven kisi hödük.

Ama yinede ilgisini cektigin erkek adim atar ..
Hakkinizda hayirlisi olsun
Hödüklüktem kaynaklı yanlış algılama diyelim :) ben de öyle düşünüyorum ilgisi olan her türlü gelir

Tabiki değer. İlk eşinizle hiç konuşuyor musunuz. Saygılı bir arkadaşlık kalmıştır bence aranızda
Boşandıktan sonra uzun yıllar görüştük. Çay içtik, sohbet ettik , yeni tanıştığımız insanlardan bahsettik , hep arardı baktım ki yolunu bulamayacak bir gün iş yerinden bir erkek arkadaşıma rica edip arattim. Biz nişan yapıcaz ben sürekli etrafında olmanı istemiyorum diye... 2 sene sonra şimdi ki eşi ile tanışıp evlendi. Hiç bir şekilde irtibatımız olmadı. Doğrusu da buydu zaten :)

Canım ya ben aslımda az konuşanı severim de sonrasında sıkıyor demek ki
gerçekten sıkıyor soyle dusun evlendin bi evin icine girdin yanindaki adam hep susuyor bisey sorunca bile cevap verirken artik duduaklari yapismaktan zor ayriliyor oyle bi sessizlik gercekten zor

Biriyle tanıştım yeni. Aslında tam tanıştım da denemez. Arkadaşlarımın bir arkadaşı. Arkadaşlarım dediğime de bakmayın. Samimi değiliz sadece iş arkadaşıyız. Otursak kalksak da hep bir mesafe var aramızda.Yani adam hakkında bir şey sormam uygun olmaz. Açıkçası hoş biri. Çok az konuşuyor. Hatta toplu olarak bir yere gitsek de pek konuşmuyor. Bana ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Aslında açık konuşmak gerekirse ilgisi olduğuna dair tek bir hareketi de olmadı. Sadece bazen ben biriyle konuşurken falan izliyor gibi geliyor. Arada da çok kısa süreli bakıyor. Bu kadar. Elinde yüzük falan da yok. Ama hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum. Zaten samimi de değiliz. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl öğrenebilirim. Arkadaşların sosyal medya arkadaşlarına baktım bununla arkadaş değiller. Ya sosyal medyası yok veya ben bulamadım. Ve bu konularda çok kötüyüm. Benimle ilgilenip ilgilenmediğini nasıl anlarım?
Bence bişey yapma ilgisi olsa bulurdu o seni

Boşandıktan sonra uzun yıllar görüştük. Çay içtik, sohbet ettik , yeni tanıştığımız insanlardan bahsettik , hep arardı baktım ki yolunu bulamayacak bir gün iş yerinden bir erkek arkadaşıma rica edip arattim. Biz nişan yapıcaz ben sürekli etrafında olmanı istemiyorum diye... 2 sene sonra şimdi ki eşi ile tanışıp evlendi. Hiç bir şekilde irtibatımız olmadı. Doğrusu da buydu zaten :)
Boşandıktan sonra da sizi sevmiş. Ya çok üzüldüm yarım kalmış bir aşk gibi. Biraz da yolunu bulsun diye kendiniz fedakarlık etmişsiniz.

gerçekten sıkıyor soyle dusun evlendin bi evin icine girdin yanindaki adam hep susuyor bisey sorunca bile cevap verirken artik duduaklari yapismaktan zor ayriliyor oyle bi sessizlik gercekten zor
Ay ben zaten evde yalnızlıktan sıkıldım evlenipmevin içinde ses konuşma arıyorum öylesi de zor

Boşandıktan sonra da sizi sevmiş. Ya çok üzüldüm yarım kalmış bir aşk gibi. Biraz da yolunu bulsun diye kendiniz fedakarlık etmişsiniz.
Çok çocuktuk evlendiğimizde , ikimizde bakirdik , ben düğünden 1 yıl evvel by pass olmuştum 99 depremi oldu o yıl, dolayısı ile biz arkadaş dost her şey olduk ama eş olamadık. Boşanma zamanı bir mektup bırakmıştı çantama beni kaybekten korktuğu bana zarar vereceği düşüncelerinden çıkmadığına dair ama çok geçti.... örnek çifttik ama cinsel yaşantımız yok gibiydi anlayacağın.... olmadı yani şimdi olsaydı oooo :KK70: kader belki de budur.

Back
X