• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiye istiyorum

senilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
348
182
73
yanlış yere açtım muhtemelen ama dekorasyon bölümünde kimse cevap yazmadı.o yüzden buraya tekrar açıyorum konumu.
öyle büyük bir sorun değil sadece tavsiye istiyorum çok kararsız bir insanım hadi bir yardım hanımlar;
hanımlar yeni ev aldım evi nasıl döşeyeceğimi bilmiyorum.
yerler koyu gri renk parke kapılar beyaz tv nin arkasına gelecek yere taşlı duvar kağıdı yapacağım bunlara karar verdim koltuklarımın da yanları deri, sandıklı olmasını istiyorum ama ne renk alsam bilmiyorum halıyı ne renk almalıyım ve ayrıca tv ünitesi mi alayım yada tv sehpası mı alayım.ayrıca süpürgelikler bordo renk beyaz süpürgelik sizce nasıl olur.
şimdiden teşekkür ederim herkese.

taşlı duvar kağıdı yapacaksanız büyük bir ünite yerine tv yi o duvara monte ettirin uzun tv sehpası koyun tv kenarına küçük raflarda duvara monte edilebilir.yerler gri olduğu için renkli koltuklar hoş olabilir mesela lila tonları koltuklar yakışır bence

yanlış yere açtım muhtemelen ama dekorasyon bölümünde kimse cevap yazmadı.o yüzden buraya tekrar açıyorum konumu.
öyle büyük bir sorun değil sadece tavsiye istiyorum çok kararsız bir insanım hadi bir yardım hanımlar;
hanımlar yeni ev aldım evi nasıl döşeyeceğimi bilmiyorum.
yerler koyu gri renk parke kapılar beyaz tv nin arkasına gelecek yere taşlı duvar kağıdı yapacağım bunlara karar verdim koltuklarımın da yanları deri, sandıklı olmasını istiyorum ama ne renk alsam bilmiyorum halıyı ne renk almalıyım ve ayrıca tv ünitesi mi alayım yada tv sehpası mı alayım.ayrıca süpürgelikler bordo renk beyaz süpürgelik sizce nasıl olur.
şimdiden teşekkür ederim herkese.

Süpürgelikler koyu gri olmalı bence. Tv ünitesi gayet güzel olur tv yi ister duvara monte edin ister normal koyun deri koltuklar olabilir belki ama mor pembe detaylar yakışacaktır salona bu şekilde deriler gider mi bilemedim mavi tonlarla da açabilirsin griye bir çok ton yakışır ama pembenin tonları ve mavinin tonları daha bir açar bana göre beyaz önerirdim ama kire çok gitmiyor yoksa beyaz odayı ferahlatır:cool:

çok sağolun önerileriniz için tv sehpası + raf fikri hoşuma gitti .

Süpürgelikler koyu gri olmalı bence. Tv ünitesi gayet güzel olur tv yi ister duvara monte edin ister normal koyun deri koltuklar olabilir belki ama mor pembe detaylar yakışacaktır salona bu şekilde deriler gider mi bilemedim mavi tonlarla da açabilirsin griye bir çok ton yakışır ama pembenin tonları ve mavinin tonları daha bir açar bana göre beyaz önerirdim ama kire çok gitmiyor yoksa beyaz odayı ferahlatır:cool:
cevap için sağol aklımda hiç pembe mor mavi hiç yoktu şimdi onlarıda düşünüyorum.
koltukların kol kısımlarını sadece deri istiyorum oturma yerinin rengini hep vizon renklerinde düşünmüştüm ama bir türlü olurmu olmazmı bilemedim.
bende beyazı ferahlığı seviyorum ama temizlik işte çok uğraşmak istemiyorum.

Dekorasyondan çok anlamam ama gri renge pembeyi çok yakıştıririm. Grinin ciddiyetini bozacak yaramaz şirin pembeyi mutlaka kullanirdim ben olsam

Canım odanın seklini bilmiyoruz ki yardımcı olalım. Ama tavsiye olarak sunu verebilirim. Internetteki tum dekorasyon tarzlarını araştırın. Minimal,retro,avangarde,klasik,modern,vintega,İngiliz tarzı,Fransız tarzı,İtalyan tarzı... Sonra hangi tarza karar verirseniz direk o mobilyalara odaklanın. O tarza yonelin. Yani avangarde ile moderni birlestirmeyin yara baska iki uc stili birbirine katmayın. Bu sekilde ev cok kalabalık ve düzensiziz durur. Herseyi kafanızda Olusturumca bi kroki çizim ve en son alışverişiniz

cevap için sağol aklımda hiç pembe mor mavi hiç yoktu şimdi onlarıda düşünüyorum.
koltukların kol kısımlarını sadece deri istiyorum oturma yerinin rengini hep vizon renklerinde düşünmüştüm ama bir türlü olurmu olmazmı bilemedim.
bende beyazı ferahlığı seviyorum ama temizlik işte çok uğraşmak istemiyorum.

Griyle vişne çürüğünü de çok severim ama koyu gri diyorsunuz uyar mı bilemedim bir göz önünde bulundurun onu da derim :cool:Beyaz evet zor bej renk her renge yakışıyor neden olmasın aksesuarlarla renklendirilir:KK22:

Ayy sakin tasli duvarkagidi yapmaa.cok siradan...

Canım benim parkelerde gri duvarada gri duvar kağıdı yaptım ama yerler gri olduğu için duvar göstermiyo
Başka bişey yap derim

odayı ferah göstermek istersen parkeleri açık renk yaptırmanı tavsiye ederim. temizlik açısından da açık renkler tozu daha az belli eder . gri rengi seversen koltuk takımını gri alıp pembe yastıklar alabilirsin uyumlu olsun dersen tekli koltukları pembe ve gri baskılı kumaşlı alabilirsin böylelikle tam uyum olur . (gri pembe, gri sarı , gri mavi ) genelde uyumlu renkler :))

Back
X