• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAVSİYE VEREBİLİR MİSİNİZ?

Merhaba hanımlar,ben 15 yıllık evliyim.Evliliğimin 2. Yılında kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.Eltim ve iki kızı kayınvalidemle yaşıyor.Eşim yurt dışına gitti.Çalışmaya evlilik hayatımız boyunca hep yalnızdım.İzin zamanlarında gelir en fazla bir ay kalır gider.O gün bugündür yalnızım.İki tane oğlum var.Sürekli maddi açıdan da onlara gönderim sağlıyor.Eltimi hiç sevmem kıskanç fesatın teki.Sürekli manevi açıdan duygu sömürüsü içindeler.Kızlarından biri liseye gidiyor.Şimdi de yanımızda kalsın.Onlar istanbulda bir semtte biz başka bir semtte oturuyoruz.Dersleri kötüymüş o yüzden sürekli bir yakınma.Ne yapabilirim.Siz den değerli fikirlerinizle bir parça değerlendirme istiyorum.Evliliğimde nasıl yapmalıyım.Ne yapmalıyım. Çok detaya girmek istemediğim için bazı şeyleri yazmayı atlamışım.Eşim mesleğinden dolayı yurt dışında çalışmayı tercih ediyor.Çünkü getirisi daha fazla.Fakat büyük nedenlerden biri de kendi erkek kardeşi vefat edince iki kız yeğeninin de çalışacak eğitimde olmayan annelerinin de olması.Büyük kız yeğen şu anda dersleri kötü olduğu için benimle kalmasını önerdi.Bende zaten iki erkek çocuğum olduğu için biri 6 biri 12 yaşında tek başıma her şeye yetişmeye çalışıyorum.Şu anda da hep kullanılan taraf gibi hissettiğim için bir de kızı yanıma almak istemiyorum sorumluluk yeterince ağır geliyor.Bunlar dahilinde kafam iyice karışmış durumda sizlere yazarak bir dış gözlem yapmanızı rica etmiştim.Bir fikir verebilirsiniz belki diye.
Kardeşinizin erkek kardesi sizin halaniz mi ? Niye kardeşimin erkek kardeşi dediniz

Kayınbiraber vefat etmiş. Eş yurt dışında çalışıyor. Yengesine ve 2 yeğenine maddi destek sağlıyor. Yeğenlerden birinin dersleri kötü. Eşi arayıp senin yanında kalsın diyor.
Konu sahibi kabul etmeyin.

Neden esinin yanina gitmiyorsun🙄 hadi gecici sure olurda omur boyu boyle mi surecek? Senede 1 ay cok az.. hersey maddiyat demek degil.. 2 cocugun sorumlulugu yetmezmis gibi, babalari hayatta olmasina ragmen birde eltinin kizinin sorumlulugunu neden alasin?

Muhtemelen birleştiği bir ailesi var zaten yurtdışında😀
Benim de ilk aklıma gelen bu oldu ama elim varmadı yazmaya. Çocuklar küçükken götürmeliydi ailesini de. Bu saatten sonra çocukların adapte olması çok zor. Yılda bir kez o da bir ay gelen eşi görmeyi sorun etmiyor, eltisine giden parayı sorun ediyor. Bu çocuk umursamazlığını ben bir türlü anlamıyorum. Benim kızım kimsenin evinde gidip kalamaz. Tatilde gidersek anneanne babaannede kalabilir o da sadece bir iki gün.

Konu sahibi, sakın ergen kız çocuğunun sorumluluğunu almayın. Her şey sizden bilinir sonra. Cahillik diz boyu, dersleri kötü diye kızı yengesinin evine göndermek nedir ya.

BU PLATFORMDA YAZARKEN DAHA GERÇEKÇİ DAHA SAMİMİ İNSANLARIN OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEKTE ÇOK YANILMIŞIM.HATA YAPMIŞIM.ÇOLUK ÇOCUK YERİYMİŞ.
Bu da moda oldu son günlerde.

Önce meramınızı anlaşılır şekilde yazmayı öğrenin o zaman hanımefendi. Anlamadık diye bize kızıyorsunuz sonra. :KK67:

Benim ablamın evliliği bu model. Kocası cruise gemilerinde çalışıyor. Yılın 8 ayı Amerika’da, 4 ayı Türkiye’de.
Valla benim aklım ermiyor nasıl böyle bir evliliğe razı geliyorlar. Adam geliyor, kızını 2 pış pışlıyor. Sonra gidiyor. Bu adam onca ay hiç cinsellik yaşamıyor mu? Part time evlilik resmen. Tiyatro yapıyorlar.
Ya insan eşiyle sohbet etmek ister, beraber vakit geçirmek ister. Para uğruna değer mi? Varsın çocuğum devlet okulunda okusun ama baba sevgisini yaşasın.
Hiç benlik değil.

Back
X