- 7 Kasım 2016
- 5
- 1
- 1
- Konu Sahibi Masal21200
-
Canım.birsey soracağım anneniz ne düşünüyor birazda ondan bahsedermisin? Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama zamanla herşey yerine oturacak diye düşünüyorum biraz zaman ver eşine istersen.bugun anlayışsız olur yarın daha da düzelir.Bence biraz abartiyorsun gibi geldi.bizimde gelinlerimiz var ve anneleriyle çok mesafeliyiz.gelinimiz gitsin gelsin annesi gelsin gorussunler ama biz mesafeliyiz.benim kv de annemle mesafeli.hicte beklentim yok.Abimler gelinimizin annesini pikniğe götürünce benim annem biraz bozuluyor beni davet etmediler diye,bende takma boşver nasıl mutlu oluyorlarsa öyle yapsınlar diyorum.bu tarz şeyler hep olur hoşgörülu olmaya çalışın.Birde annenizden dolayı eşinizle tam ittifak halinde olamazdiginizi eşinle olan aile bagindansa annenle olan aile bağına takılıp kaldığını düşünüyorum.annneni bukadar dusunmeni taktirle karşılıyorum ama esini ikinci planda bırakma.siz bir ailesinizarkadaslar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Eşim genel olarak iyi biridir sadece ailesine karsı duruş gösteremeyen abisinin ablasının ve annesinin etkisi altında cok cabuk kalıp sadece onların tarafından düşünen ,beni anlamaya calışmayıp empati yapamayan biri hep onları savunuyor,eleştiriye asla gelemiyor hemen aslında davranısının ne kadar dogru oldugunu ispata gecmeye calısıyor, ben ne hissediyorum dusundugu yok , evliliğim mağlesef psikolojimin iyi olmadıgı bir dönemde gercekleşti ,ve eşimi sevmiyor değilim seviyorum ancak bu ailesine ve bize karsı dik duramaması ,arkamızda olamaması beni irrite ediyor ,sogutuyor ,bir erkek daha dik durabılmelı eşinin yanında olabilmeli diye dusunuyorum ayrıca bilinç altımda hep yanlız kalacak annem için ve ikimiz içinde bu hayattaki tek gercek yakınımız birbirimiz kaldığımız fikri (her nekadar akrabalar olsa da onlarda bir noktadan sonra kendi yollarına bakacaklar) manevi anlamda onun bana ihtiyacı oldugu düşüncesi beni bu konuda daha hassas yapıyor nitekim zaten evliliğimi bu düşünce üzerine yapmıştım ailemiz buyur diyerekten.
Kayınvalidenin yakınında kardesleri , uzakta da olsa üç çocugu var , ben bu noktada eşimin ve annesinin empati yapmasını ,anlamalarını bekledim ,olay sadece bir yerlere annemi goturup getırmek degıl onlar bu konuya bizden daha takık vaziyetteler , kendi annemi dahil ettiğim her yere sanki mecburmusum gibi onun annesini de dahil etmek durumunda kalıyorum ama benım annem onların yaptıkları bir planda dıs kapının mandalı. açıkça niye konusmuyorsun diyen olmuş elbette konuşttum bagırdım cagırdım e tabi onunda yanlız oldugu ıcın annesı bu sefer duygu somurusu yapılıyor :sen boyle degıldın, kötü kalpli oldun vicdanın benım annemı cagırmayınca rahat edicekmi , sen bize misilleme mi yapıyorsun ,böyle mi intikam alacaksın ..vs ben kendimi dinlemekten acaba abartıyor muyum bu durumu dıye dusunmekten alamıyorum
dusuncelerınızı paylaştıgınız için tşler..
Canım.birsey soracağım anneniz ne düşünüyor birazda ondan bahsedermisin? Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama zamanla herşey yerine oturacak diye düşünüyorum biraz zaman ver eşine istersen.bugun anlayışsız olur yarın daha da düzelir.Bence biraz abartiyorsun gibi geldi.bizimde gelinlerimiz var ve anneleriyle çok mesafeliyiz.gelinimiz gitsin gelsin annesi gelsin gorussunler ama biz mesafeliyiz.benim kv de annemle mesafeli.hicte beklentim yok.Abimler gelinimizin annesini pikniğe götürünce benim annem biraz bozuluyor beni davet etmediler diye,bende takma boşver nasıl mutlu oluyorlarsa öyle yapsınlar diyorum.bu tarz şeyler hep olur hoşgörülu olmaya çalışın.Birde annenizden dolayı eşinizle tam ittifak halinde olamazdiginizi eşinle olan aile bagindansa annenle olan aile bağına takılıp kaldığını düşünüyorum.annneni bukadar dusunmeni taktirle karşılıyorum ama esini ikinci planda bırakma.siz bir ailesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?