- 18 Nisan 2015
- 72
- 63
Bi tane çocuk var kafayı taktım bildiğiniz… ama ben onla konuşmazsam konuşmuyo ve bu yğzden 1 aydır konuşmadık bile. Ama konuştumu da sorunlarını dertlerini sıkıntılarını özelini paylaşıyo konuşmaya çok ihtiyacım var falan diyo bNa güvendiğini düşünüyorum anlıycağınız… ama napcamı bilmiyorum çok seviyorum o seviyo mu anlamıyorum muhtemelen sevmiyoçünkğ ben ona adım atmazsam o asla bana gelmedi. Ve konuştuğunda da hiç yüzyüze olmak felan istemedi sürekli vatsap üzerinden konuşuyo gbi… bi öyle bi böyle… onunla konuşunca onu zorluyomuşum gibi geliyo kendisi neredeyse hiç konuşma başlatmadığı için… ama onla monuşmayınca da dayanamıyorum eski mesajları okuyup okuyup duruyorum… sizce ne yapmalaıyım bana fikir verin konuşmaya çok ihtiyacım var lafından destek alıp aylar geçmesine ve tek laf etmemesine rağmen yine mesaj mı atmalıyım yoksa artık bana ilgisi olmadığını kabullenip unutmaya mı çalışmakıyım… ilgisi var mı uok mu masıl anlarım (içimde hala e umud var çübkü). lise 4te okuyoruz nu arada… 2 ay sonra okul bitçek ve yüzünü büyük ihtimalle bi daha hiç görmicem…