Tavsiye

lybrket

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
72
63
Bi tane çocuk var kafayı taktım bildiğiniz… ama ben onla konuşmazsam konuşmuyo ve bu yğzden 1 aydır konuşmadık bile. Ama konuştumu da sorunlarını dertlerini sıkıntılarını özelini paylaşıyo konuşmaya çok ihtiyacım var falan diyo bNa güvendiğini düşünüyorum anlıycağınız… ama napcamı bilmiyorum çok seviyorum o seviyo mu anlamıyorum muhtemelen sevmiyoçünkğ ben ona adım atmazsam o asla bana gelmedi. Ve konuştuğunda da hiç yüzyüze olmak felan istemedi sürekli vatsap üzerinden konuşuyo gbi… bi öyle bi böyle… onunla konuşunca onu zorluyomuşum gibi geliyo kendisi neredeyse hiç konuşma başlatmadığı için… ama onla monuşmayınca da dayanamıyorum eski mesajları okuyup okuyup duruyorum… sizce ne yapmalaıyım bana fikir verin :KK43: konuşmaya çok ihtiyacım var lafından destek alıp aylar geçmesine ve tek laf etmemesine rağmen yine mesaj mı atmalıyım yoksa artık bana ilgisi olmadığını kabullenip unutmaya mı çalışmakıyım… ilgisi var mı uok mu masıl anlarım (içimde hala e umud var çübkü). lise 4te okuyoruz nu arada… 2 ay sonra okul bitçek ve yüzünü büyük ihtimalle bi daha hiç görmicem…

Duygularınızdan bahsettiniz mi?
Büyük ihtimal o birşey hissetmiyor.
Konuşunca da özelini anlatıyor derken ne gibi?

Bi tane çocuk var kafayı taktım bildiğiniz… ama ben onla konuşmazsam konuşmuyo ve bu yğzden 1 aydır konuşmadık bile. Ama konuştumu da sorunlarını dertlerini sıkıntılarını özelini paylaşıyo konuşmaya çok ihtiyacım var falan diyo bNa güvendiğini düşünüyorum anlıycağınız… ama napcamı bilmiyorum çok seviyorum o seviyo mu anlamıyorum muhtemelen sevmiyoçünkğ ben ona adım atmazsam o asla bana gelmedi. Ve konuştuğunda da hiç yüzyüze olmak felan istemedi sürekli vatsap üzerinden konuşuyo gbi… bi öyle bi böyle… onunla konuşunca onu zorluyomuşum gibi geliyo kendisi neredeyse hiç konuşma başlatmadığı için… ama onla monuşmayınca da dayanamıyorum eski mesajları okuyup okuyup duruyorum… sizce ne yapmalaıyım bana fikir verin :KK43: konuşmaya çok ihtiyacım var lafından destek alıp aylar geçmesine ve tek laf etmemesine rağmen yine mesaj mı atmalıyım yoksa artık bana ilgisi olmadığını kabullenip unutmaya mı çalışmakıyım… ilgisi var mı uok mu masıl anlarım (içimde hala e umud var çübkü). lise 4te okuyoruz nu arada… 2 ay sonra okul bitçek ve yüzünü büyük ihtimalle bi daha hiç görmicem…
sana ilgisi olan kişi böyle davranmaz.

Bahsetmedim korkuyorum.
Şöyle mesela dışarıya karşı çok sakim gibi duruyo kimseye belli etmiyo ama içinde çok fazla problemi derdi varmış bana sorunlarından falan bahsediyo…

Buraya yazdıkların sana ilgisi olmadığını göstermiyor mu sana ? :KK43: illa bişey yapacaksan söyle hissettiklerini sonra duruma göre bakarsın. :)

canım sana karşı birşey hissetmiyor çok belli, yaşadığını yaşamıştım ben de.. karşı tarafın sana karşı ilgisi hoşlantı türünde birşey hissetmiyorsan pek ümit bağlama unutmaya başla hatta.

Buraya yazdıkların sana ilgisi olmadığını göstermiyor mu sana ? :KK43: illa bişey yapacaksan söyle hissettiklerini sonra duruma göre bakarsın. :)
Aynen öyle ama içimdeki umudu öldüremedim :KK43: hayal dünyasında yaşıorm…

Mesajlarınız için teşekkür edsrim… aslında çok bariz bişey hissetmediği evet… ama umudumu öldürememiştim… bunu sizlerden duymak iyi oldu belki beni kemdime getirir…

Aylar geciyor demissiniz bu cok uzun bir zaman ya. Ayrica cekiniyorsa bile bir mesaj atabilir mesaj atmak daha rahattir cunku. Bence birakin. Ya da onun yazmasini bekleyin. Ona hic soylediniz mi ben aramayinca sen aramiyorsun ben de senden bekliyorum diye?

Fazla çekingenim ve korkağım bu konuda… bi de böyle bezlerde hiç tarağım olmamıştı bundan dolayı iyice utanıyorum…

Aylar geciyor demissiniz bu cok uzun bir zaman ya. Ayrica cekiniyorsa bile bir mesaj atabilir mesaj atmak daha rahattir cunku. Bence birakin. Ya da onun yazmasini bekleyin. Ona hic soylediniz mi ben aramayinca sen aramiyorsun ben de senden bekliyorum diye?

Hayır öyle demedim ama sanki seninle zorla konuşuyomuşum gibi hissediyorum demiştim o da saçmalama çok ihtiyacım var aksine demişti… sonra bikaçkez mesaj attı. Sonra yine aynı tas aynı hamam…

İlgisi olsaydı kesinlikle o da yazardı.1 ay konuşmadan duramazdı.Ama sen zırt pırt mesaj atmayarak iyi yapmışsın o yüzden de kutluyorum seni.Sırf o adım atmıyor diye yaşıtlarımızın aksine yakasına yapışmayıp 1 ay hiç mesaj atmamaya dayanmak bence başarı.Bundan sonrasınıda bırak bence kendi haline.Çok istersen yine bir 2 ay geçsin 3 ay hatta öyle at.Çünkü gerçekten erkeklerde kızlarda böyle.Zırt pırt mesaj atarsan o da sana atmaz.Atmazsan atar.Eger ilgisi varsa tabi.Sessiz kal bence.

Hemen bi mana cikarma bence.
Bi kac tanidik var, arkadas demiyorum tanidik.
Konusur konusur dertlesiriz teselli ederim iyi oldugunda daha beni tanimaz.
Hicte yazmaz.

Buda iste onun erkek versiyonu.

X