- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Psikolog ücretleri değişir. İstanbuldayım. Psikoloğumun seans ücreti 215 tl.
Kilo için diyetisyene gitmelisiniz bence. Bu arada sorun ne? Burada da psikolog arkadaşlar var, buyrun dertleşelim
Seans ne kadar sürüyor ise yariyormu..sorun herşey evliliğim bekarken yaşadıklarım kendim..o yuzden artık sizlanmak yerine profesyonel yardım almak istiyorumPsikolog ücretleri değişir. İstanbuldayım. Psikoloğumun seans ücreti 215 tl.
Kilo için diyetisyene gitmelisiniz bence. Bu arada sorun ne? Burada da psikolog arkadaşlar var, buyrun dertleşelim
Yuh 215 tl mi???
Bilseydim piskolok olurdum
4 seansa gideceğime yer içerim ayakkabı, el çantası alırım ne vericem başkasınakusura bakmayın psikolog arkadaşlar ekmeğimize taş koydum
Bende dün bol bol dua ettim hatta evliliğim içinde dua ettim bugün kavga ettik :) ben iyi bi psikolog istiyrm beni dinlesin anlasın gerçekçi cozumler bulsunAynen bir de bir akıl veriyorlar bazen 10 yaşındaki çocuğa sorsan söyler. Tespitler. Senin moralin bozuk falan gibi.
Konu sahibi şifa diliyorum. Ben de dün Kandil'de dua ettim zayıflamak için:))))))
Seans ne kadar sürüyor ise yariyormu..sorun herşey evliliğim bekarken yaşadıklarım kendim..o yuzden artık sizlanmak yerine profesyonel yardım almak istiyorum
Evliliğim sıkıntılı bekarken yaşadığım bazı problemler..herşey birleşip beni benden aldı artık tek başına üstesinden gelemeyen artık bazı şeylerin gerckten mutlu bi insan olmak istiyrmNe gibi psikolojik rahatsızlığınız var?
Aynen bir de bir akıl veriyorlar bazen 10 yaşındaki çocuğa sorsan söyler. Tespitler. Senin moralin bozuk falan gibi.
Konu sahibi şifa diliyorum. Ben de dün Kandil'de dua ettim zayıflamak için:))))))
Şu psikolog olayını bende merak ediyorum resmen çuvalla para veriyosun
Gidenler gerçekten işe yarıyor mu?
Yok seninkiler hep geyikten bak şekil AHalkı galeyana mı getirdim şimdi yine banlanmayayım
Evliliğim sıkıntılı bekarken yaşadığım bazı problemler..herşey birleşip beni benden aldı artık tek başına üstesinden gelemeyen artık bazı şeylerin gerckten mutlu bi insan olmak istiyrm
Evliliğim çok zorlu oldu evlendik saçma sapan seylerden dolayı çok ağır kavgala ettik aradaki saygı bitti..suan çok şiddetli kavgalarimiz yok ama birbirinize tahammülümüz kalmadı en ufak şeyde patlayabiliyrz..ayrılmak istedim bekarken esim çok ağladı evlenebilelim diye çok çaba verdi sevdiğim için ayrılmadım evlendik büyük kavgalardan sonra bir kez gittim geldi aldı hemde öyle bi halde dayanamadım geldim..Çok zorladı beni çekip gitmek için gitmeyecegimden emindi çünkü ama gittim hataydı gidip gelmem ama şansı hak etti diye düşündüm..cocugum yok c suan olsun da istemiyrm..annemle uzun bi süredir gorusmuyrm çünkü annemde çok çocukça tavırları oldu he ben hataliyim evet ama annem toparlayıcı olmadı.için çok aşırı doluBen arkadaşa katılıyorum, yazın burda.
Bazen dinleyen birine dibine kadar sızlanmak en iyi tedavi. Sızlanın içinizdeki her şeyi derim alsın gitsin içinizden.
Devlette pek ilgilenilmiyor diye duydum ama emin değilim tabi.hastayım diye değildi çözemediğim sıkıntılarım var yardım almak oarak bakiyrm ki hastakik bile olsa önemli değilBence de imkanınız varsa tabii ki gidin, buna ben hastayım diye bakmaya gerek yok insan içini döker rahatlar. Devlette çok uygun diye biliyorum. Deneyin memnun kalmazsanız değiştirin ne olacak?
Peki sizin bildiginiz iyi bi devlette var mi psikologÖzel psikologları kesinlikle önermem, para tuzağından başka bir şey değil.
Peki sizin bildiginiz iyi bi devlette var mi psikolog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?