tavsiyeler..

aman canım ykm'den uzak dur derim.Bak ercan çeyizde indirimler oluyor onları takip et.Özdilekte ekmek kızartma makınesı suan uygun.Kek kalıbı 3'lü güvenlık kilitli 30 liraydı sanırım.Kemeraltında leblebici işhanında girişite sağ tarafta ileride karacanın malzemelerini satan bıryer var orası cok uygun.Kemeraltında gene kestanepazarı camisinin orda hizmet pidenin karşısında bir yer var o hizada ordakı yerlere bakabılırsın..Bırde bozyakada çalışkan galeri var ordan ütünü ve blender al sadece baska hıcbırsey alma canım...Diğer ürünleri pek güzel değil çalışan akrabam var o söyledi çünkü :)Birde büyük züccaciyeler var öyle expo35 ws ordanda ındırımler oluyor ordan bakabılırsın bak ... Ama sakın Özşanal falan aman diyim uzak dur kesinlikle :) bu arada aılen ızmırın neresınde oturuyor cnm??

ya harikasın not alıcam bunları giderken, hem kendim için hem kardeşimin nişanlısı için...(görümcelik kutsaldır) canım ailem selçukta oturuyor... ama kardeşimin alışverişi için gideceklerdi izmire bende takılıcam peşlerine bu durumda...

kızlar bu arada markafoni'de indirimler oluyor ordan bakabilirsiniz,güzel şeyler var..İkeada duydum indirimin oldugunu ama gidipte bakamadım henüz 2hafta sonra gidicem sanırım gittiğimde bilgilendirirm sizi :)

Bende bu pazar ödemişe gidicem canım orda el işleri vardır muhakkak hem gezmek amaçlı hemde gözüme takılan güzel birşey oldugu zamn nısanlımla beraber bakıncaz öyle :) Bornova forumda indirimler varmış orayada bakabilirsiniz.Canım çarşıyı gez dolaş kagıt al elıne gırdıgın magazadakı fıyatları karsılastır neresı hesabına uyuyorsa ordan al :)

haklısın ama işten vakit bulamıyorumki,heves ediyorum sonra liste uzadıkça panik oluyorum, yoğun çalışıyorum ve toplu alışverişler bana daha uygun olacak gibi, İzmir benim için kurtarıcı olabilir bak, tatilde değerlendiricem mutlaka... Afyondayım ben burada da forum gibi bişey var genelde outlet ama gel gör ki nişanlımla çeyiz alışverişi çok keyifli olmuyor ve her haftasonu birlikte olunca benim hiç zamanım kalmıyor...

Ben o konuda alışveriş konusunda şanşlıyım biraz sanırım :)Çarşıya gittim aradım evimiz için tabak takımları bakıcam dedım e ben gelmıcekmıyım beraber bakmıcakmıyız dedı gel dedım 15 dk sonra geldi beraber baktık :) bi bugün geç çıktıgı ıcın yetısemedı okadar.. :) alışverişe bolbol cıkıyoruz zaten hem kıyafet hem ceyız olsun beraber begenıyoruz zaten :) Balımında istediği olsun benimde istediğim olsun :) Koltuk takımlarımıza da yarın bellonadan bakıcaz ön fikir olsun diye :))

ben görmedim ama annem gitmişti ödemişe ve çok güzel şeyler alıp döndü... ben sizden yaşça büyüğüm sanırım kızlar ya,20 yıldır çeyiz yapıyor kadın,hepimize yetecek dantelim vardır herhalde... el işi,vb şeyleri annem gösterir güzel mi alayım mı diye,ben de genelde alma derim o yine alır... tel kırma diye bişey varmış o konuda bilginiz var mı peki...

yok ben cahilim baya,olmayacak böyle...

tel kırmayla ilgili bir fikrim yok canım duymadım daha önce sanırım hiç..İnternetten bir bak istersen tel kırma ne diye bakalım ne cıkcak merak ettım bende :)) bende ıstemıyorum dantel dedım annemde ne o öyle dantelsiz olmaz dedi tutturdu :)

canım düğün ne zaman nasipse,ben paniklerdeyim şu an, geç mi kalıyorum acaba... bizim 17 ağustosta inşallah...
nişanlıma kalsa oturduğumuz yerden internetten sipariş verelim geçelim herşeyi,boşuna yorulmayalımmışşş...

Mayis haziran temmuz bu uc aylardab birini dusunuyoruz canim benimde eksiklerim baya var ama oluyo gercekten insan farkinda olmuyo gercekten :)

Eki Görüntüle 614729 Ben bu takımı beğendim aldım. Ama bernardo da ki tüm takımlarda indirim vardı 200ün altındaydı hepsinin fiyatı..[/QUOTE]

aynısını aldımm bendee indirimdenn :) güle güle kullan canım sendeee

Ben de misafir yemek takımımı tencere takımımı kahvaltı takımımı çatal kaşık bıçak takımımı aldım karacadan ama bunlar haricinde ufak tefeklere bile doğru düzgün başlayamadım son bir ay da halledeyim diyorum ufak tefeği çok mu geç olur acaba

Benim de büyüklerden yemek takımı kaldı çok fazla para vermek istemiyorum zira sakarım ben ama hoşuma giden takımlar da pahalı almışken de güzel olsun diyorum. Demoonji hoşuma gitti fiyatlar konusunda bilgisi olan kullanan duyan var mıdır acaba

evde vakit geçirecekler sizlersiniz, eşyalarınızı, evinizi severseniz keyifle oturursunuz. yerleşik düzen var yıllardır sürüyor, salonda sadece misafirle oturulur, misafire yemeklik takım çıkar vs. hayır efendim, araştıra araştıra alıyoruz, dünya para veriyoruz, neden el alem kullansın sadece. mutfak için köşe takımları da var, sandalye rahatsızlığı olmuyor, onlara da bakabilirsiniz. belli bir yer kaplar o da. hem böylece biran önce yemek bitse de rahat koltuklara geçsek durumu olmaz, rahat rahat yersiniz yemeciklerinizi

2 sene misafir için sakladım her şeyi, sonra bizden kıymetli mi dedim, jumbolarımı günlük kullanıyorum artık, vitrindeki eşyaları da. kırılırsa kırılsın, eskirse eskisin, başkaları tadını çıkaracağına biz çıkaralım değil mi ama.

azcık rahat bıraksalar beni ahhh ahhh, oturuveririm şimdiki eşyamla... ama aklıma giriyorlar,kışkırtıyorlar, e dayanamıyorum ben de salon konusunda çok haklısın... mesela böyle bir şeyin yeşil-beyaz tonları hoş olur diye düşünüyorum, fayanslar yeşil tonlarında zira(her ne kadar çok hoşlanmasam da yapacak bir şey yok)

Eklentiler

• $Köşe-Mutfak-Masa-Sandalye-300x246.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 63

yalnız değilim yaşasınn bence bir ay tam zamanlı bir çalışmayla hallederiz biz bu işi... Allah maddi güç ve sağlık versin yeter ki...

sen yazınca baktım gerçekten güzelmiş, fiyatlar da çok abartı değil sanki.... 650- 1400 aralığı gibi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…