- Konu Sahibi diclem3555
-
canım ailem izmirde,ama ben başka yerdeyim,yine de şubat ortası gidecek gibiyim izmire,tavsiyelerini alabilirim..
özdilek bulunduğum şehirde var,haftasonu bakmam lazım...
ykm de de haftasonu indirimleri oluyor,züccaciye de tavsiye ederim,biev in ürünlerini indirimli satıyorlar...
Eki Görüntüle 614727Fotoğrafı varsa paylaşabilirmisin tatlım rica etsem
aman canım ykm'den uzak dur derim.Bak ercan çeyizde indirimler oluyor onları takip et.Özdilekte ekmek kızartma makınesı suan uygun.Kek kalıbı 3'lü güvenlık kilitli 30 liraydı sanırım.Kemeraltında leblebici işhanında girişite sağ tarafta ileride karacanın malzemelerini satan bıryer var orası cok uygun.Kemeraltında gene kestanepazarı camisinin orda hizmet pidenin karşısında bir yer var o hizada ordakı yerlere bakabılırsın..Bırde bozyakada çalışkan galeri var ordan ütünü ve blender al sadece baska hıcbırsey alma canım...Diğer ürünleri pek güzel değil çalışan akrabam var o söyledi çünkü :)Birde büyük züccaciyeler var öyle expo35 ws ordanda ındırımler oluyor ordan bakabılırsın bak ... Ama sakın Özşanal falan aman diyim uzak dur kesinlikle :) bu arada aılen ızmırın neresınde oturuyor cnm??
ya harikasın not alıcam bunları giderken, hem kendim için hem kardeşimin nişanlısı için...(görümcelik kutsaldır) canım ailem selçukta oturuyor... ama kardeşimin alışverişi için gideceklerdi izmire bende takılıcam peşlerine bu durumda...
Eki Görüntüle 614727
Eki Görüntüle 614729 Ben bu takımı beğendim aldım. Ama bernardo da ki tüm takımlarda indirim vardı 200ün altındaydı hepsinin fiyatı..
haklısın ama işten vakit bulamıyorumki,heves ediyorum sonra liste uzadıkça panik oluyorum, yoğun çalışıyorum ve toplu alışverişler bana daha uygun olacak gibi, İzmir benim için kurtarıcı olabilir bak, tatilde değerlendiricem mutlaka... Afyondayım ben burada da forum gibi bişey var genelde outlet ama gel gör ki nişanlımla çeyiz alışverişi çok keyifli olmuyor ve her haftasonu birlikte olunca benim hiç zamanım kalmıyor...
Bende bu pazar ödemişe gidicem canım orda el işleri vardır muhakkak hem gezmek amaçlı hemde gözüme takılan güzel birşey oldugu zamn nısanlımla beraber bakıncaz öyle :) Bornova forumda indirimler varmış orayada bakabilirsiniz.Canım çarşıyı gez dolaş kagıt al elıne gırdıgın magazadakı fıyatları karsılastır neresı hesabına uyuyorsa ordan al :)
ben görmedim ama annem gitmişti ödemişe ve çok güzel şeyler alıp döndü... ben sizden yaşça büyüğüm sanırım kızlar ya,20 yıldır çeyiz yapıyor kadın,hepimize yetecek dantelim vardır herhalde... el işi,vb şeyleri annem gösterir güzel mi alayım mı diye,ben de genelde alma derim o yine alır... tel kırma diye bişey varmış o konuda bilginiz var mı peki...
yok ben cahilim baya,olmayacak böyle...
Ben o konuda alışveriş konusunda şanşlıyım biraz sanırım :)Çarşıya gittim aradım evimiz için tabak takımları bakıcam dedım e ben gelmıcekmıyım beraber bakmıcakmıyız dedı gel dedım 15 dk sonra geldi beraber baktık :) bi bugün geç çıktıgı ıcın yetısemedı okadar.. :) alışverişe bolbol cıkıyoruz zaten hem kıyafet hem ceyız olsun beraber begenıyoruz zaten :) Balımında istediği olsun benimde istediğim olsun :) Koltuk takımlarımıza da yarın bellonadan bakıcaz ön fikir olsun diye :))
Mayis haziran temmuz bu uc aylardab birini dusunuyoruz canim benimde eksiklerim baya var ama oluyo gercekten insan farkinda olmuyo gercekten :)canım düğün ne zaman nasipse,ben paniklerdeyim şu an, geç mi kalıyorum acaba... bizim 17 ağustosta inşallah...
nişanlıma kalsa oturduğumuz yerden internetten sipariş verelim geçelim herşeyi,boşuna yorulmayalımmışşş...
Sağol canım mutlu günlerde kullanırız inşallahaynısını aldımm bendee indirimdenn :) güle güle kullan canım sendeee
harika olmuş bu konubaşım dertte zira, çok kafa yormak istemiyorum son bir aya bırakıcam ufak tefek eksikleri diyorum ama kendime engel de olamıyorum :18:
çelik tencereleri hala almadım, emsan düşünüyorum, ne dersiniz...
günlük yemek takımını 86 parça olanlardan almak istemiyorum, 48 parça için önerileriniz var mıdır?
blender seti için marka önerilerinizi alabilir miyim?
bunlar haricinde tupperware'in her türlüsünü almış ve servet harcamışım, annem dalga geçiyor bizim kızın çeyizi plastik diye...
tefal teflon tencere takımı ve tefal clipso düdüklü almışım yine çook eskilerde...
86 parça karaca yemek takımı ve yine karaca çatal-kaşık seti almışım şu sandıklı falan olanlardan
nişandan sonra bayrağı annem devraldı neyseki dore mi dora mı bir yerden deli gibi alış veriş yapıyor,sarmısak ezeceğim bile var yani o derece...
ben çok alakasız görüyorum kendimi, bir an önce kendime gelmem ve ilgilenmem lazım galiba...
evet kızlar fikirler,öneriler ve sizde ne var ne yok paylaşalım,öğrenelim
çokk teşekkürler,özellikle bu öneriler çok işime yaradı,kafamdaki soru işaretleriydi çünkü... koltuğun altının koltuğu yerinden kaldırmadan silinebilmesi bence de çok önemli...
kendi evimizde oturacağız nasipse ve ev bir hayli büyük bir odayı misafir yatak odası gibi döşemeyi planlıyorum, annem açılan koltuk al diyor ısrarla (kayınvalidem yokta annem o misyonu da keyifle üstleniyor) mutfak eşyalarına çok büyük paralar vermek bana da mantıklı gelmiyor ama nevresimler konusunda fikrimi değiştirdiniz teşekkürler öneri için...
peki birşey daha sormak istiyorum size ve herkese; mutfağımız çok büyük,şuan kayınpederimin kaldığı evdeki mutfakta 12 kişilik devasa masa olmasına rağmen bir sürü de boş alan var,evlerin planı aynı... benim ilk etaptaki fikrim salona yemek masası almayıp sadece mutfağa masa almaktı,(salon kare çünkü) ama kime söylediysem deli misin misafirini yemek pişen yerde tencerelerin ve kokuların içinde mi ağırlayacaksın dediler... mutfağa şık koltuklu masa takımlarından alsam,hem zaman da geçirebiliriz böylece mutfakta, (nişanlımı şimdi bile gittiğimde salona göndermiyorum yanımda dur,orada otur tv izle işte diye,böylece hep yanımda oturmuş ve bana yardım etmiş de olur)salona da katlanabilir kare bir masa alıp,fazla sandalyelerini arka odalardan birinde bekletiriz normal zamanlarda diye düşünüyorum... en dersiniz?
evde vakit geçirecekler sizlersiniz, eşyalarınızı, evinizi severseniz keyifle oturursunuz. yerleşik düzen var yıllardır sürüyor, salonda sadece misafirle oturulur, misafire yemeklik takım çıkar vs. hayır efendim, araştıra araştıra alıyoruz, dünya para veriyoruz, neden el alem kullansın sadece. mutfak için köşe takımları da var, sandalye rahatsızlığı olmuyor, onlara da bakabilirsiniz. belli bir yer kaplar o da. hem böylece biran önce yemek bitse de rahat koltuklara geçsek durumu olmaz, rahat rahat yersiniz yemeciklerinizi
2 sene misafir için sakladım her şeyi, sonra bizden kıymetli mi dedim, jumbolarımı günlük kullanıyorum artık, vitrindeki eşyaları da. kırılırsa kırılsın, eskirse eskisin, başkaları tadını çıkaracağına biz çıkaralım değil mi ama.
Ben de misafir yemek takımımı tencere takımımı kahvaltı takımımı çatal kaşık bıçak takımımı aldım karacadan ama bunlar haricinde ufak tefeklere bile doğru düzgün başlayamadım son bir ay da halledeyim diyorum ufak tefeği çok mu geç olur acaba
Benim de büyüklerden yemek takımı kaldı çok fazla para vermek istemiyorum zira sakarım benama hoşuma giden takımlar da pahalı almışken de güzel olsun diyorum. Demoonji hoşuma gitti fiyatlar konusunda bilgisi olan kullanan duyan var mıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?