tavsiyeler..

Kızlar aranızda Bernardo dan ürün alıp değiştirme yapan oldu mu?
Baharatlık almıştım saatlerce düşündüm hangisi alsam diye annemin ısrar ettiği bir modeli aldım. Ama şuan pişmanım keşke diğerini alsaydım diyorum..

değişim yapma imkanın varsa değişim yap canım ben henüz bernardodan ürün almadım yada bütçen müsaitse içinde kalmasın o takımı al:)

değişim yapma imkanın varsa değişim yap canım ben henüz bernardodan ürün almadım yada bütçen müsaitse içinde kalmasın o takımı al:)

Aslında benim istediğim takım daha ucuzdu genel olarak bi indirim vardı. Yani para değil beni düşündüren.

Şimdi benim aldığım takım bu. Boyutu tam istediğim gibi. Çay şeker tuz koymak için ideal.Paslanmaz çelik kaliteli. Ama modelini içime sindiremedim.
Benim beğendiğimde bu ve ya beyazı. Ama boyutu aldığımın neredeyse yarısı kadar. Annem kullanışsız olduğunu söyleyip kandırdı beni biraz.
Sabahtan beri siteye bakıyorum. Hangisini alsam değiştirsem mi diye. Değiştirsem kullanışsız iki de bir doldurmak zorunda kalırım pişman olurmuyum acaba diye düşünmüyoda değilim..:44:

sanki senin beğendiğin daha tatlı gibi :)genede sen blrsn cnm

3 yıllık evli olarak verebileceğim bütün tavsiyeleri vermiş arkadasım; tek dıyecegım abartmayın cunku sıkılıcakasınız esyalardan yerı gelecek kırada olacagnız ıcın evınıze sıgmayacak. her sabah ıse gıderken dunya paara verıp aldıgınız yatak ortsunu sermeye halınızde vaktınızde olmayacak. kullanıslı cok temızlenebılır vede az esya tavsıye ederım. ben kendı evıme gecınce aldım pekcok esyayı. tencereyı kullanacagım sayıda aldım ne kadar yemek yapmaya fırsatınız olur bılmıyorum ama ben haftada 3 gun zor yapabılıyorum.

güzel düşünmüşsün canım iki masaya para ödeyeceğine tek masa aynı işlevi göreblir.

bu çeyiz işi benide mahvetti :18: çatal kaşık bıçak takımı ve çelik tencere takımının markası ne olmalı bilemiyorum :44: paslanma faln oluyormuş ilerde ne seçmeliyiz sizce ? :26:

bence değiştir arkadaşım istediğin olsun..

Annem çay küçücük şeyin içinde olmaz diyip duruyo. Ama olmadı bunun içine pul biber falan koyarım. Çayıda büyük bi kavanoza koyar dolap içinde tutarım. O kadar çok kafadan ses çıkıyo ki ne istediğime emin olamadım mağzada. Yarın gidip değiştircem inşallah indirim bitmemiştir..

bu çeyiz işi benide mahvetti :18: çatal kaşık bıçak takımı ve çelik tencere takımının markası ne olmalı bilemiyorum :44: paslanma faln oluyormuş ilerde ne seçmeliyiz sizce ? :26:
Ben araştırmadan almıştım çelik tenceremi. Ama sonradan acaba iyi midir diye epey bi araştırdım. Çelik tenceren ne kadar ağırsa malzeme alaşımı o kadar iyiymiş. Kulplarının çizilip kalkmayacak malzemeden olması lazım daha uzun ömürlü olur. Bir de her markanın iyi ve kötü modelleri var anladığım kadarıyla gidip incelemek lazım.. Ben karacadan aldım. Aldığım takımdan memnunum. Annem tencereyi eline aldığında eşek ölüsü gibi mübarek demişti Korkmaz çok iyi diyolar, hisarı önerende çok ama dediğim gibi modelleri incelemek lazım.

Süper bir başlık olmuş, yine bir kk klasiği olarak aydınlanma yaşadım :) Tencere konusu bende biraz komik oldu. Bekar evimde teflon tencere dışında tencere kullanmadığım için annemler orta boy 3lü teflon tencere takımı almışlar(marketlerin indirim zamanından), ben Esse'nin 2 tencere+1tava seramik modelini çok severek ve beğenerek aldım. Nişanlımın annesinde de çelik tencere takımı varmış, yok ben takım istemem 2-3 tencere yeter dedim :) Ortaya karışık oldu yani..

Günlük yemek takımları için ben de mudo veya boyner düşünüyorum ama çok ağırlar günlük kullanımda zor olur mu emin olamadım??

Elektronikte ise öncelikle tost makinesi olarak hangi markanın hangi modelini önerirsiniz, muhtemelen çok büyük bir tezgahım olmayacağı için küçük ama kullanışlı-kaliteli bir model istiyorum ama çok da tuzlu olmasın tabii.. Ütü'de philips azur düşünüyorum ama ne dersiniz? Süpürge konusunda ben de sulu süpürge istemiyorum vaktim az olacağı için uğraşamam. Şarjlı el süpürgesi kullanıyor musunuz? Her ikisi için hangi markayı önerirsiniz?(Temizliği çok sevmediğim için servet ödemek gelmiyor içimden) Çay makinesinde metal almalı mı? Bir de tefalden hediye 750 ml'lik 4 bıçaklı rondom var ama Braun veya Philips'in küçük blender, mikser&rondo 3lüsünden alayım diyorum, ama bu durumda 2 tane rondom olacak. Sizce ne yapayım? Tek tek mikser+rondo alsam daha pahalıya gelecek sanki :)

Havlu misafir havlusu vs kaç tane gerekir? Yorgan yastık battaniye kaç tane yeterli olur? Gibigibigibi.. Bizde soru çok:)

Şarjlı el süpürgesini sorduğum herkes alma dedi.Çok sorun yaratıyo ve çabuk bozuluyomuş.

Fotoğraftaki gibi bi model daha kullanışlı. Annem senelerdir bunu kullanır.
El süpürgesi kısmını çıkartıp o şekilde de kullanabiliyosun.
Dirty Devilin bu fakir de de var sanırım ama başka markalarda var mı bilmiyorum..

bence günlüklerini alabiliosan mudodan ve boyner'den alabilrisin. boyner'inkiler biraz daha modern e kaçabilir mudonun yanında. tarzının nasıl olduguyla çok alakalı yani.
el süpürgesi bana hediy egelmişti çok sevdiğim birisinden. pek kullanmıyorum ama hatırası cok büyük diye duruo mutfagımda. gerekli mi diye sorarsan bence de gerekli değil.
çay makinesi konusuna gelince, metalik şeyleri ben pek sevmiyorum. bekar evimde metalikti. bana sıcaklığı ortadan kaldırıyor gibi geliyor. benimki bu. FAKİR TEATİME ÇAYCI - ÇAY/ KAHVE MAKİNESİ - Teknosa.com. hatta durusu da şöyle

sanırım esse'de gördüm altı üstü cam olanlardan, onlar da cok güzel duruo.
mutfakta ciddi işe yarayan şey bence rondo ve el brendırı ki onalrın da aman aman pahalı olmasına gerek yok. mikser falan zaten kaçta kaç kullanılıo. bendeki gayet uygun fiyatlı, saolsun bir arkadaşımın annesi almıştı bana. mis gibi hala da çalışıyor. hiç boşuna deli para dökmeyin derim ben.

misafir havlusu takım olarak 3 tane var bende. büyük havlu+yüz havlusu+el havlusu şeklinde. maddi durumunuz el veriyorsa chakra'nın havluları diyorum başka bir şey demiyorum. özellikle kendi havlularınız için. kesinlikle sertleşme yapmıyor. bu arada aklınızda bulunsun havluları 30 dereceden yüksekte yıkamamak gerekiyormuş.

bende iki tane yorgan var. birisini biz kullanıyoruz, diğerini misafire. evim çok soguk olmadığı için battaniye işe yarıyor. 2 tane çift kişilik yumuşacık olanlardan var ne diyorlar adına bilmiyorum. babam almış zamanında bi yerlerden çok da güzel ısıtıo. ben de aldım 2 tane tek kişilik. annem bi sürü yastık dikti sanırım 7-8 tane yastıgım var. arkadaşlar gelince kalıorlar o yüzden cok iyi oluo. bu arada bence bu yastık yorgan işleri tamamen evinize gelecek olan misafir potansiyeline ve yer kapasitesine bağlı. abartmaya gerek yok. yani evinizde iki tane çift kişilik yatak ancak yapabilecekseniz yer açısından, üçüncüye gerek yok. aynı şekilde tekliler içinde.

nevresim takımları bence çok önemli. 3 tane sarev'den pamuk saten takımım var bize. misafirler için bekar evimden kalma nevresim takımlarımı kullanıyorum. bir arkadaş yazmış, gerçekten dogru pamuklar renk atıyor kullandıkca. ama sarevin takımları taş gibi. yumuşaklığına zaten diyeym bi şey. acayip güzeller. benden tavsiye cok koyu renklerde almayın solma durumu muhtemelen olmaz ama garanti olsun. ve mutlaka pamuk saten alın, tamamen pamuk olanlardan uzak durun taçizane tavsiyem

ben bunların beyazına hastayım bence de değiştir bunlar cok daha sıcak. dediğin gibi çayı da daha büyük bir kavanoza koyarsın. ya da paketinden ekleme yaparsın bittikçe. ne kadar büüyk alırsan al zaten bütün paketi sıgdıramıyorlar. bu arada ben bernardo'dan değişim yaptım çok kez (kararsız nevale oldugum için). faturasız bile götürsen sıkıntı olmuyor. hediye geldi dersin en kötü.

Evet bende en çok beyazını beğendim. Hatta yağdanlık bile buldum ona uygun :) Şimdi bernardonun sitesine baktım da Beğendiklerimin büyükleri de varmış. Benim satın aldığım mağaza outlet mağazası sanırım bu yüzden tüm ürünlerden yok. Ve anladığım kadarıyla yalnızca bu şubesinde indirim varmış.Öyleykende kaçırmayayım fırsatı gidip değiştireyim en iyisi.
Aldım alalı gözümün önünde duruyo kavanozlar ısınamadım bi türlü hangi akla hizmet aldıysam..

kızlar 2gun önce philipsten ütü aldım 170 tl civarı bugun öyle bı denedım çeyizim için almıştım varya muhteşem tek kelimeyle çok güzel ütü harika bayıldım resmen jilet gibi yaptı herşeyi,kıyamadım sonra kaldırdım hemen :)) bide ütünün şöyle bi özelliği var:ütü yaparken mesela pantolon kadife birşeyın ustunde unuttuk dıyelım ütüyü 30 snye içinde kendiliğinden otomatik olarak kapanıyor :)

bulaşık makinemiz aynı sanırım canım, yarım sepet özelliğinden dolayı çatal-bıçak sepeti raf şeklinde, yani istersen sadece üst rafı yıkatabiliyorsun... bende o özelliği hiç kullanmadım ama az bulaşık olduğunda avantajlı... sürekli yarı zamanlı yıkıyorum, 2.5 saatlik programı 1.27 ye düşürüp kullanıyorum,ben çok memnunum, iyi ki almışım diyorum, gerçi bekar evi haftada bir ancak çalıştırıyorum. koku için bağlantı hortumlarını kontrol et istersen, bir de bir tv programında izlemiştim ucuz deterjan kullanmayın hem makinenize hem bulaşıklarınıza zarar verir diyordu, belki de sık kullanmadığımdan piyasada en çok adı geçen markanın jel formülünü kullanıyorum,içi kuruyana kadar kapağını aralık bırakıyorum, evet ıslaklık oluyor onun çözümü yok sanırım... bence tablet haricinde birşey kullanma belki koku ondan oluyordur, ben çok yağlı bulaşığıma çift tablet koymuştum da arkadaşım uyarmıştı, iyi durulanmaz koku yapar diye..

canım ütünün modelini yazar mısın, bahsetmiştim nişanlımın tefal ütüsü var ama su akıtıyor ve çok ağır deli ediyor beni gömlek ütülerken... bunun ağırlığı nasıl, 10 gömleği bir oturuşta cinnet geçirmeden ütüleyebilir miyimöyle ise alıcam aynısından...

philips markası ağırlığı çok ağır değil tatlım gayet iyi bence rahatça kullanabilirsin modelini yarın bakıcam sana göndericem tmmı cnm :)

canım ben tost makinesi kormazın tostkoliğini aldım öyle aman aman çok büyük boyu yok bence ideal, ütüde phlips gc4860 aldım bizim evde düşük modeli var bu ütünün jilet gibi yapıyor benimki uçurur heralde:)) elektrik süpürgesi almadım ama aklımda bir fikir oluştu boschun toz torbalılarından alıcam, şarzlı el süpürgesi olarakda arnica merlin almayı düşünüyorum elektirikliymiş şarzlı istemiyorum çabuk bozuluyor. havlu sayısı inan bilmiyorum beğendikçe alıyorum yorgan 1 ad. çk taçtan var 1 ad tk sarevden var 2 tanede uyku setim var. battaniyede 2 çk, 1 ad. tk kişilik var yeterli diye düşünüyorum.
benden bu kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…