• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAVSİYELERİMİZ....nerede tüp bebek yaptırdık?doktorumuz kim?sonucumuz ne oldu?

gizemli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7.010
3
0
42
İstanbul
sevgili arkadaşlar, ben tüp bebekle hamile kaldım.bu foruma girdiğimde doktor isimlerini farklı konu başlıkları altında buldum ve araştırma yapmam çok güç oldu..
Hepimiz başka şehirlerden başka ülkelerden bu forumu ziyaret ediyoruz.bende, birbirimize yardımcı olur diye memnun kaldığımız tüp bebek merkezimizi doktorumuzun adını ve sonucumuzu yazdığımız kocaman bir konumuz olsun istedim.
Bu zorlu süreçte kendi oturduğu ülkede şehirde semtte doktor tavsiyesi almak bu konuda fikir edinmek kolay değil..
..

tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızla

merkezimizi
doktorumuzun adını
sonucumuzu
ve yaşadıklarımızı

paylaşırsak bu zorlu süreçte onlara umut oluruz..

sevgiler

istanbul medicalpark göztepe hastanesi

Uzm. Doktor Serdar Koç

şu an 2,5 aylık hamileyim ilk tüp bebek denemem ve doktorumdan çok memnunum ben tek yumurtalıkla hamile kaldım.doktorum çok pozitif insan ilişkileri çok kuvvetli bir doktor tüp bebek yöntemiyle hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza şiddetle tavsiye ediyorum...

canım BRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZı prof.dr. yücel karaman ilk deneme tek embriyo (5.gün blast embriyo) transferi olumlu sonuç 3,5 aylık hamişim. IMSI yöntemini kullanıyorlar (spermin görüntüsünü 12bin kaat büyütüp seçiyorlar) erkek infertilitesinde bence bir numara. laboratuarları çok iyi standartlarda blast embriyo konusuda çok başarılı bir merkez. yücel hocanın ihtihsas alanı kadın infertilitesi olduğundan o konudada bence bir numara. türkiyede ilk laporaosopik rahim ameliyatını yapan dr. ben şiddetle tavsiye ederim.bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle seçmiştim.

Allahım ısteyen herkese bu guzel duyguyu yaşatsın ınsallah

7 yıllık evliliğimde 7.tüp bebek denememde ni hayet anne adayı oldum şu anda hamıleym arkadaşlar
daha once iki ayrı merkezde 4 kere denememe rağmen hıç hamıle bıle kalamamıştım artık anne olmam
benım için ımkansız olmuştu ki Op.Dr. Halil ıbrahim Tekin ile karşılasana kadar kendısı Kıbrıs Tüp
Bebek Hastanesinde Direktör Halil bey bana senın çocugun olur hemen deneyelım dediğinde çok
heycanlanmıştım ve bende güven duygusu yaratmıstı Halil Beyde diğer iki denememdede hamıle
kaldım ancak bırı dış gebelık diğerı kımyasal gebelık oldu ama hamıle kalabılmiş olmam bıle benım
için mucızeydı tek tesellım olmuştu ben başka merkezlerde hıç hamıle bıle kalamazken Şu anda
7. denememde bebeğimi beklemekteyım .

Doktorumu anne olmak ısteyen herkese yavsiye ediyorum .
ışini bilen bu konuda prf olmuş bir doktor .

Gizemli83 çok guzel bır konu olmuş :))

Son düzenleme:
canım ellerine emeğine sağlık gerçekten faydalı bir topik olmuş

izmir smyrna tüp bebek merkezi

dr.funda koçyiğit

ilk denemem de hamile kaldım şu an 3 aylık hamileyim..inanılmaz bilinçli neyi nasıl yapmaları gerektiğini çok iyi bilen bir ekip kesinlikle tavsiye ediyorum..

canım ellerine emeğine sağlık gerçekten faydalı bir topik olmuş

izmir smyrna tüp bebek merkezi

dr.funda koçyiğit

ilk denemem de hamile kaldım şu an 3 aylık hamileyim..inanılmaz bilinçli neyi nasıl yapmaları gerektiğini çok iyi bilen bir ekip kesinlikle tavsiye ediyorum..

teşekkürler cnm sizlerin yardımlarıyla daha güzel bi topic olucak

Merhaba, umut arayan tüm arkadaşlar:)))))) Öncelikle şimdiden hepinize bol şans diliyorum.. Doktor, klinik elbette çook önemli.Ama ondan önce başaracağınıza dair kendi inancınız var... Lütfen bu sürece girdiğinizde hep pozitif olun, hep umutla bakın... Hep iyiyi düşünün... Eminim başaracaksınız:))))

Ben 39 yaşında, erken menepoza girmek üzere olan bir anne aday adayı idim... Ankara CENTRUM TÜP BEBEK merkezinde Prof. Dr. Recai PAPUÇCU ve ekibi tarafından tedavi edildim.. ılk denemem sonucu şimdi 2.5 aylık hamileyim. Doktoruma ve ekibine çok güvendim... Bunun da tedavi sürecine çok olumlu yansıdığını düşünmekteyim..
Merkezimde Yeşil Yansima arkadaşımızın da vurguladığı IMSI yöntemini (spermin görüntüsünü 12bin kaat büyütüp seçiyorlar) rutin her hastada uyguluyorlar... Bir çok merkez bu işlem için ek ücret almakta.. Bunu da bir dip not olarak belirtmiş olayım.

Son düzenleme:
Mervecim, ellerine sağlık tatlım... Çok ciddi bir yardım olacak yeni başlayacak olan arkadaşlara:)))

çok güzel bi topic olmuş gerçekten.bende daha bi kaç gün önce negatif sonuç aldım ankara mayada tedavi oldum bi kaç şeyin dışında genelde memnundum.ama şimdi 2. deneme için aynı yere mi yoksa başka yere mi gitmeliyim bilemiyorum.burası bana çok yardımcı olucak.hamile arkadaşlar bize dua edin

bende ankara gürgan clinikte tedavi gördüm . prof. timur gürgan denetiminde yardımcı 2 doktorla beraber çalışıyor . uygulanan tedavi yöntemleri birebir her hastaya farklı tedavi şekilleri var sistemden memnun kalmıştım . ama hasta hastane ilişkileri bana göre çok yetersizdi . biraz para olayıda konuşuyor ama farklı bi seçenek siz sunarsanız hacattepedede bazı işlemleri yaptırabiliyor . yani olsunda nasıl olursa olsun derseniz tam yeri ama yok ben ilgide beklerim diyosanız ben o açıdan memnun kalmamıştım

çok güzel bi topic olmuş gerçekten.bende daha bi kaç gün önce negatif sonuç aldım ankara mayada tedavi oldum bi kaç şeyin dışında genelde memnundum.ama şimdi 2. deneme için aynı yere mi yoksa başka yere mi gitmeliyim bilemiyorum.burası bana çok yardımcı olucak.hamile arkadaşlar bize dua edin

cnm işte bende tam bu sebeple açtım inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına laırsın en kısa zamanda hamile kalırsın rabbim her kadına bu annelik duygusunu yaşatsın

bide ilk tedavim ist. medical parkda olmuştu fatihte . sonuç alamamıştım ama onlarında samimiyetinden ve hasta ilişkisinden çok memnun kalmıştım

gizemli 83 bende tedaviye yeni başlayacam ama 1 çocuk istiyoruz ikiz üçüz bizi çok zorlar o yüzden tek embriyo istiyoruz ya tutmazsa die çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramam inş iki embriyo koydurmak istemediğim için

merhaba ben 3.denememi ankara mayada yaptım erkek sorunu olan ciddi düşünsün derim allahım her isteyene versin ben merkezimden memnunum

mervecim topik şahane olmuş canım.. umarım merak eden arkadaşlara yardımcı olabiliriz.

Tedavim İstanbul Gata da oldu. Doktorum Prof.Dr. Ali Rüştü ERGÜR dü. Hem doktorumdan hemde tedavi sürecinde Öznur ve Özlem hemşireden son derece memnun kaldım. Bu güne kadar karşılaştığım en tatlı hemşirelerdi. Herşeyimle çok yakından ilgilendiler. Ayrıca emriyogları Mehmet bey ve Merih hanımda gerçekten çok başarılılar, çok güleryüzlüler. Allah hepsinin gönlüne göre versin.

Çok şükür 2 aylık hamileyim. Allah bu yola baş koymuş herkesin dileğini kabul etsin inşallah.

hamileyim buarada unutmuşum
gözün aydın cnm sağlıkla kucağına alman dileğiyle
mervecim topik şahane olmuş canım.. umarım merak eden arkadaşlara yardımcı olabiliriz.

Tedavim İstanbul Gata da oldu. Doktorum Prof.Dr. Ali Rüştü ERGÜR dü. Hem doktorumdan hemde tedavi sürecinde Öznur ve Özlem hemşireden son derece memnun kaldım. Bu güne kadar karşılaştığım en tatlı hemşirelerdi. Herşeyimle çok yakından ilgilendiler. Ayrıca emriyogları Mehmet bey ve Merih hanımda gerçekten çok başarılılar, çok güleryüzlüler. Allah hepsinin gönlüne göre versin.

Çok şükür 2 aylık hamileyim. Allah bu yola baş koymuş herkesin dileğini kabul etsin inşallah.
teşekkürler cnm bnm yararlı bi topik olmasını umuyorum sayenizdeolumunekankayizsmile

Back
X