• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tavsiyeleriniz Varmi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

selda19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2006
240
1
96
Antalya
4 Yaşinda Bi Kizim Var.iki Yil Önce Bezden Kurtulduk Ama Kizim Hemen Hemen Hergün Altini Islatiyo.bazen Sesimi Çikarmadim Bazen Çok Kizdim Hatta Sinirlarime Hakim Olamayip Vurduğum Oldu.geceleri Yataği Hiç Islatmiyo Sadece Gündüzleri.sizce Hangi Yöntemi Uygulamaliyim.

canım Selda'cım benimde 3,5 yaşında oğlum var bizde yaklaşık 1,5 yıldır bezden kurtulduk.
ama benim oğlumda hep altını ıslatıyor ve senin kızın gibi sadece gün içi oluyor,gece değil.(Yinede çok şükür,maşallah ki gece yapmıyolar)
ne yapsak bilmem,o yüzden bu mesajı yukarı taşımak istedim.
fikri olan vardır belki.

Arkadaşlar selam öncelikle çocuğunuzun bir sağlık sorunu olup olmadığını anlamak için doktora götürmenizi tavsiye ederim.Eğer görünürde bir sağlık sorunu yoksa bu durum psikolojik olabilir.o zamanda çocuğun bunu neden ve hangi durumlarda yaptığını gözlemlemek ve bir uzmandan yardım almak gerek sanırım aklıma gelenler bunlar umarım kısa sürede çözülür sorununuz.

hayatım once senın bu konuyu takıntı yapmadıgını cocuga hıssettırmen lazım bıraz zor gelebılır ama onu cıslı bırakıp bu kokunun kendıne ne kadar kotu geldıgını ve ona zarar verecek mıkroplar ıcınde kalmasının onun ıcın ne kadar zararlı olacagını bunu onu sevdıgın ıcın ıstemedıgını anlatmalısın bıraz sabır ve sevgıyle yaklas onu hırpalar ve sınırle yaklasırsan ınan bu surec oldukca uzar sevgıyle ve sabırla yaklasmalısın

bu konuda çocuğa baskı yapılmasının ilerde onda bir sürü psikoloji ksorunlara yol açtığını uzmanlar söylüyor . kesinlikle baskı yapmadan çözüm bulmalısınız en iyisi bir uzmana görünmek.

Sağlık sorunu olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı gece de yapardı. Belki ilgi bekliyordur. Küçük kardeşi veya ailede bebek varsa kıskançlıkta yapıyor olabilir. Bir de şunu dene bir kaç kere külotunu ceza olarak kendisine yıkat. İşe yaradığını göreceksin.:bigrazz: Tecrübelerime dayanarak söylüyorum çünkü annem bana öyle yapmıştı. :laugh:

Back
X