siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ..
EN acilinden ayrılman gerekli diye düşüyorum herkeste benim gibi düşünür. Bu şimdiden sizi bu şekilde manipüle ediyor evlenince anasından çıkmaz yada anası sizden çıkmaz açık açık da söylemiş zaten sağolsun. Sizi de ailenizden koparır yapmayın etmeyinSizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum .. Erkek arkadaşım evlilik teklif etti 4 yıllık ilişkimizin sonunda.. Benden haklı olarak babama konuyu acmamı istedi .. Babam sert yapılı bir insandır biz de söylemeye çekindiğimiz için bir buçuk ay sonra söyleyebildik.. erkek arkadaşım da bunun üstüne ben sana evlenme teklif ettim siz beni bir bucuk ay beklettinz ailen de istemedi beni isteseydi annen hemen söylerdi diyerek tanışmaya gelmedi... sizden tarafsız olarak yorum istiyorum .. bir ikincisi de benim telefonum masadayken kardeşm yazışmaları görmüş... erkek arkadaşım kardeşim hakkında hoş olmayan şeyler yazan bir insan ve annem hakkında da ..kardeşim de ona yazdığı hakaretleri gördü benim namusuma kadar laf etmiş o birdaha benim karşıma çıkamaz bu eve giremez o varsa hayatında ben yokum diyerek tepki gösterdi haklı olarak ...annemin hakkında da sürekli ilişkimize karıştığı evlensek de bizi rahat birakmayacagi benim öyle anneyle işimin zor olduğunu söyleyen insan..ki annem iliskimiz boyunca ona ters gelen şeylere ben üzülmeyeyim diye göz yummus insan o ve annesiyle tatile gitmeme evlerine girip çıkmama ona ters olmasina ragmen 4 yıl vs gibi ... ki şöyle bir durum var kendisi de annesine düşkün bir insan bunu bana bastan soyledi evlensek dahi annemi asla yanliz birakmayacagim yani yaptıgımız her aktivite tatil vs anneisi de olacak.. kendi annesine bu kadar düşünken benim onun yanina gitmeyip annem ve kardesimle ki özellikle kardesime kafayı takmıs onlarla vakit gecirmeme de saygi gostermeyen birisi ...ve ben onun annesine bu kadar düskun olmasına annesiyle beraber 3 kisi iliskiyi yasamay karşı çıkmamışken benim anneme ve özellikle kardesime kafayı takmis olup onlara ağır sözler söylemesine ve yapmadıkları seyi kafasında kurup yapmışlar gibi onlara hakaret etmesine katlanamıyorum ... evlenmemek için bahane üretiyor gibi geliyor ki ben hayatındayken de iste ailen beni istemiyor biz mutsuzduk bizden zaten olmayacak diyerek bir kaç kez baska birileriyle görüştü.. madem evlenmek istemedin sevmedin neden beni bırakmadın dediğim de ise eğer istemeseydim evlenme teklif edip kendimi millete rezil etmezdim diyor .. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ..
Evet bastan soylediEN acilinden ayrılman gerekli diye düşüyorum herkeste benim gibi düşünür. Bu şimdiden sizi bu şekilde manipüle ediyor evlenince anasından çıkmaz yada anası sizden çıkmaz açık açık da söylemiş zaten sağolsun. Sizi de ailenizden koparır yapmayın etmeyin
Yaptıgım gurursuzluk biliyorum ama hala kendimi salak gibi beni sevdiğine inandırıyorumbalık baştan kokar daha şimdiden ailene namusuna kadar laf ederek gerçek yüzünü göstermiş halen senin nezdinde yerinin sallanmaması da bi acayip… muhattap olmaya bile değmeyecek bir insan gururlu ve onurlu durup hiç bir şekilde görüşmemeni iletişim kuracağı en ufak bir alan bile bırakmamanı tavsiye ederim. hiç bir zaman bi tık gerisi olmayacak her zaman daha ileri gidecek çünkü
Ben neden berbatım onu anlamadım beni tanımadan neden böyle bir önyargı da bulundunuz ki ben onu 4 sene bekledim teklif etmesi için onun beni bir buçuk ay beklemesini bahane etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum1.5 ay konularda adam haklı
Diğer konularda haksız
Ikiniz de berbatsınız bana kalırsa tencere kapak olmuşsunuz evlenin
Estağfirullah gurursuz demek istemedim tabii ki, ancak bundan sonra hala bu muameleye müsade edersen kendinden ödün vermiş olursun ve emin ol olduğun konumdan daha kıymetli bir seviyeye hiç çıkmayacaksın her seferinde daha aşağılık gözle bakacak. Konu öyle olup olmaman değil, kendine sınır çizilmeyen böyle yav…kların her seferinde daha fazlasını yapmaya cesaret bulması.Yaptıgım gurursuzluk biliyorum ama hala kendimi salak gibi beni sevdiğine inandırıyorumve çok bağlandım yediremiyorum kendime ama ayrılamıyorum da
Haklısınız susmadim aslında bende onun ailesine aynı şekilde konuşmaya başladım ki asla oyle bir saygısızlık yapacak insan değilim ama o mecbur etti beni ..ama asla onu annemin kardeşimin öyle bir insan olduğuna inandıramadm ne dersem dinlemediEstağfirullah gurursuz demek istemedim tabii ki, ancak bundan sonra hala bu muameleye müsade edersen kendinden ödün vermiş olursun ve emin ol olduğun konumdan daha kıymetli bir seviyeye hiç çıkmayacaksın her seferinde daha aşağılık gözle bakacak. Konu öyle olup olmaman değil, kendine sınır çizilmeyen böyle yav…kların her seferinde daha fazlasını yapmaya cesaret bulması.
Tek tavsiye : Ayrıl .Sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum .. Erkek arkadaşım evlilik teklif etti 4 yıllık ilişkimizin sonunda.. Benden haklı olarak babama konuyu acmamı istedi .. Babam sert yapılı bir insandır biz de söylemeye çekindiğimiz için bir buçuk ay sonra söyleyebildik.. erkek arkadaşım da bunun üstüne ben sana evlenme teklif ettim siz beni bir bucuk ay beklettinz ailen de istemedi beni isteseydi annen hemen söylerdi diyerek tanışmaya gelmedi... sizden tarafsız olarak yorum istiyorum .. Ben ona biz kız eviyiz eger gercekten sevseydin isteseydin bunu bahane etmezdin dedim .. bir ikincisi de benim telefonum masadayken kardeşm yazışmaları görmüş... erkek arkadaşım kardeşim hakkında hoş olmayan şeyler yazan bir insan ve annem hakkında da ..kardeşim de ona yazdığı hakaretleri gördü benim namusuma kadar laf etmiş o birdaha benim karşıma çıkamaz bu eve giremez o varsa hayatında ben yokum diyerek tepki gösterdi haklı olarak ...annemin hakkında da sürekli ilişkimize karıştığı evlensek de bizi rahat birakmayacagi benim öyle anneyle işimin zor olduğunu söyleyen insan..ki annem iliskimiz boyunca ona ters gelen şeylere ben üzülmeyeyim diye göz yummus insan o ve annesiyle tatile gitmeme evlerine girip çıkmama ona ters olmasina ragmen 4 yıl vs gibi ... ki şöyle bir durum var kendisi de annesine düşkün bir insan bunu bana bastan soyledi evlensek dahi annemi asla yanliz birakmayacagim yani yaptıgımız her aktivite tatil vs anneisi de olacak.. kendi annesine bu kadar düşünken benim onun yanina gitmeyip annem ve kardesimle ki özellikle kardesime kafayı takmıs onlarla vakit gecirmeme de saygi gostermeyen birisi ...ve ben onun annesine bu kadar düskun olmasına annesiyle beraber 3 kisi iliskiyi yasamay karşı çıkmamışken benim anneme ve özellikle kardesime kafayı takmis olup onlara ağır sözler söylemesine ve yapmadıkları seyi kafasında kurup yapmışlar gibi onlara hakaret etmesine katlanamıyorum ... evlenmemek için bahane üretiyor gibi geliyor ki ben hayatındayken de iste ailen beni istemiyor biz mutsuzduk bizden zaten olmayacak diyerek bir kaç kez baska birileriyle görüştü.. madem evlenmek istemedin sevmedin neden beni bırakmadın dediğim de ise eğer istemeseydim evlenme teklif edip kendimi millete rezil etmezdim diyor .. Ve ben sevdiğim ve çok bağlandığım için ayrılamıyorumsiz ne düşünüyorsunuz bu konuda ..
Anana bacina dil uzatan bir pisliği sevmeye devam et bravo. Ailenize yazık...Haklısınız susmadim aslında bende onun ailesine aynı şekilde konuşmaya başladım ki asla oyle bir saygısızlık yapacak insan değilim ama o mecbur etti beni ..ama asla onu annemin kardeşimin öyle bir insan olduğuna inandıramadm ne dersem dinlemedi
senin erkek arkadaşın kim köpek ki kardeşine ve annene dil uzatıyor ! akıl yok mu sizde ? annene kardeşine kötü konuşan sana neler yapıyordur , bu adamın neyine aşık oldunSizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum .. Erkek arkadaşım evlilik teklif etti 4 yıllık ilişkimizin sonunda.. Benden haklı olarak babama konuyu acmamı istedi .. Babam sert yapılı bir insandır biz de söylemeye çekindiğimiz için bir buçuk ay sonra söyleyebildik.. erkek arkadaşım da bunun üstüne ben sana evlenme teklif ettim siz beni bir bucuk ay beklettinz ailen de istemedi beni isteseydi annen hemen söylerdi diyerek tanışmaya gelmedi... sizden tarafsız olarak yorum istiyorum .. Ben ona biz kız eviyiz eger gercekten sevseydin isteseydin bunu bahane etmezdin dedim .. bir ikincisi de benim telefonum masadayken kardeşm yazışmaları görmüş... erkek arkadaşım kardeşim hakkında hoş olmayan şeyler yazan bir insan ve annem hakkında da ..kardeşim de ona yazdığı hakaretleri gördü benim namusuma kadar laf etmiş o birdaha benim karşıma çıkamaz bu eve giremez o varsa hayatında ben yokum diyerek tepki gösterdi haklı olarak ...annemin hakkında da sürekli ilişkimize karıştığı evlensek de bizi rahat birakmayacagi benim öyle anneyle işimin zor olduğunu söyleyen insan..ki annem iliskimiz boyunca ona ters gelen şeylere ben üzülmeyeyim diye göz yummus insan o ve annesiyle tatile gitmeme evlerine girip çıkmama ona ters olmasina ragmen 4 yıl vs gibi ... ki şöyle bir durum var kendisi de annesine düşkün bir insan bunu bana bastan soyledi evlensek dahi annemi asla yanliz birakmayacagim yani yaptıgımız her aktivite tatil vs anneisi de olacak.. kendi annesine bu kadar düşünken benim onun yanina gitmeyip annem ve kardesimle ki özellikle kardesime kafayı takmıs onlarla vakit gecirmeme de saygi gostermeyen birisi ...ve ben onun annesine bu kadar düskun olmasına annesiyle beraber 3 kisi iliskiyi yasamay karşı çıkmamışken benim anneme ve özellikle kardesime kafayı takmis olup onlara ağır sözler söylemesine ve yapmadıkları seyi kafasında kurup yapmışlar gibi onlara hakaret etmesine katlanamıyorum ... evlenmemek için bahane üretiyor gibi geliyor ki ben hayatındayken de iste ailen beni istemiyor biz mutsuzduk bizden zaten olmayacak diyerek bir kaç kez baska birileriyle görüştü.. madem evlenmek istemedin sevmedin neden beni bırakmadın dediğim de ise eğer istemeseydim evlenme teklif edip kendimi millete rezil etmezdim diyor .. Ve ben sevdiğim ve çok bağlandığım için ayrılamıyorumsiz ne düşünüyorsunuz bu konuda ..
ailen beni istemiyor biz mutsuzduk bizden zaten olmayacak diyerek bir kaç kez baska birileriyle görüştü.
Başkalarıyla görüşüyor ve siz hala sevdiğini mi düşünüyorsunuz yada düşünmek istiyorsunuz?Yaptıgım gurursuzluk biliyorum ama hala kendimi salak gibi beni sevdiğine inandırıyorumve çok bağlandım yediremiyorum kendime ama ayrılamıyorum da
Ben bu yaşadıklarımı duyduklarımı nasıl unutacağım, annemin kardeşimin yüzüne nasıl bakacağım diyeceğinize çok bağlandım ayrılamıyorum diyorsunuz. Evlenince ben annemi asla bırakmam, her yere her aktiviteye götürürüm ne demek? Sen ve ailen annen benim gözümde çöpsünüz demek. Sakın ayrılmayın kaçırmayın elinizden, onun annesi ikinize de yeter. Kadın ne mal olduğunu bildiği için kocasına bile söyleyememiş. Babanıza yok mu hakaret aşağılama? Büyüt okut hastalığında başında bekle, kendin az ye iç fazlasını çocuğuna ayır, sınavı ödevi kursu gelişimi... ama kızın ailene hakaretler yağdıran mağara ayısı için seviyorum ayrılamam desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?