Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Gerçekten onunla evlenmek bu kadar önemli mi? Ben cidden bazı kızları anlamıyorum siz bu kadar şeye razı gelmişsiniz bunuda marifet gibi görüyorsunuz. Yok 3 kişilik ilişkiye ses etmemişken ,yok anneme-kardesime saydırirken ses etmedim bu mu karşılığı diyorsunuz. Sizin kendinize sayginiz yok , ailenizide sevmiyorsunuz . Hala evlenmeyi nasil düşünürsünüz biraz kendine gel.Hadi ailenizi sevmiyorsunuz ( ailenize sevgi ve sayginiz olsa ,o adam böyle davranamaz) kendinizide mi hiç sevmiyorsunuz? Cidden hala evlenmek icin şekilden sekile giriyorsunuz ya size ne söylenirse söylensin bildiğinizi yapacaksiniz, sizi açıkça olan şeyler bile yıldırmamis
 
Ayrıldıktan sonra düşeceğim boşluk hayatım da ilk düzenli ve uzun ilişkim olduğu için yada sevildiğimi düşündüğüm için bağlandığım için ya da daha önce hiç sevilmemis deger görmemiş olduğum için.. yanlış olduğunu biliyorum onursuzluk gurursuzluk olduğunu da biliyorum ama neden böyleyim onu bilmiyorum
 
Kardeşinize annenize olur olmadık laflar edecek ve seviyorsunuz öyle mi? Başlarım sizin aşkınıza ya nereden bulursunuz bu hırtlsrı anlamıyorum. Evde ananız babanız kızım Şurdan kalk şuraya otur dese gözünü oyarsınız elalemin ruh hastalarının her lafını sineye çekersiniz deli oluyorum böyle şeyler okudukça!
 
Ben neden berbatım onu anlamadım beni tanımadan neden böyle bir önyargı da bulundunuz ki ben onu 4 sene bekledim teklif etmesi için onun beni bir buçuk ay beklemesini bahane etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum

Kardeşinize annenize olmadık hakaretler eden, üstüne kendi annesini hayatınızın her anına dahil edeceğini baştan söyleyen bir adama seviyorum bağlandım dediğiniz için. Adam daha evlenmeden sizi ailenizle görüştürmeyeceğini belli etmiş.

Bence çok seviyorsun madem anneni kardeşini sil, git evlen bu pislikle. Annesine oğluna hizmet et bir ömür boyu. Yaşayacağın bu.
 
Ben neden berbatım onu anlamadım beni tanımadan neden böyle bir önyargı da bulundunuz ki ben onu 4 sene bekledim teklif etmesi için onun beni bir buçuk ay beklemesini bahane etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum
Annenize ve kardeşinize hakaret ediyor, başkalarıyla görüşüyor, ailenizle tanışmaya gelmiyor ama kafadaki düşünce seviyorummmm….Ailenizin yerinde olsam sizi psikoloğa götürürüm normal değilsiniz.
 
Gencecik kızlarımızın böyle asalak herif peşinde olması beni çok üzüyor. Benimde kızım var. Bana ve oğullarıma hakaret edecek, kızımı anasına köle diye alacak, benim kızımla ilişkime karışacak kızımda beeen coook seviyorum ama diyecek. Allah im evden köyden ırak. Ne kalbim ne ruhum kaldırmaz. Ben hep güçlü olsun, kimseye boyun egmesin diye uğraşıyorum.
Bence psikolojik destek alın. Bu kadar değersizlik duygusu normal değil .
 
Anneme hakaret edecek adam anasini da alsin gitsin.

Zaten bizden olmayacak diye siz varken baskalariyla gorusen adam evlenince de her kavganizda baskasiyla gorusur ama siz onu da dert etmezsiniz gibi gorunuyor, yeter ki o imzayı atin. Gerisi onemli degil. Ne kocaymis arkadas ya, ben anlamiyorum.
 
siz kaç yaşındasınız? çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız mesleğiniz nedir? (Bunları sormamın nedeni tamamen kendimle ilgili. bu konu şuan hafızama böyle bir hastalıklı durumda var diye kodlandı o nedenle detaylandırmak istiyorum hafızamda sizin profilinizi. Yanlış anlamayın sizinle ilgisi yok patolojik ruh durumunuz ile ilgili bir bilgi hafızama kazınan.)
Konunuzu, yapılanlar karşısındaki duruşunuzu, duruma genel çerçeveden bakışınızı gördükten sonra size asla olumsuz yorum yapmam. Hani bir tane mantıklı bir cevap verseydiniz yorumlara o zaman size en olumsuz eleştiriyi yapar ne halin varsa gör derdim ama sizin kesinlikle tedaviye ihtiyacınız var.
 
Son düzenleme:
İsabet olmuş, barışmayın. Her şer gördüğünüzde hayır vardır
 
Annene kardeşine küfür ettiği mesajlar yerinde okumayı bıraktım. Nasıl böyle birini içiniz alıyor? Şimdiden ağır saygısız ilerde neler olacağını düşünemiyorum bile. Siz de bir garipsiniz
 
Bir şey olmaz evlenince kendisine de ana bacı dümdüz gider kendisi de ona gider ödeşmiş olurlar.
 
Allah size akil fikir ek olarak biraz da gurur versin inşallah. Ailenize hakaret var , sizi aldatma var ve üzerine de ek olarak annesiyle ördek ailesi gibi her yere birlikte gideceginize dikte ediyo . Offff artik seviyorum ediyorum Birak neyini seviyosun baglandin biraz saygi duy kendine , otur bi düsün bas tekmeyi ezige. Her yere annesiyle gidecekmis yok ya birak tek basina defolsun gitsin kimle
Isterse
 
Gene kendi elleri ile kendi sonunu hazirlayan biri.intihar gibi. ne diyelim ki biz simdi.iyi tek birşey yok.
Ama bu hikayede en durusunu begenmedigim sizsiniz.anneme ablama kardesime namusuna laf edecek bende yutacagim.Belli ki sizinde kumaşiniz bu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…