- 20 Kasım 2018
- 15.291
- 57.466
- 598
- 35
Daha evlenmeden annesinin evlilige ortak olmasini sart kosan adam, annesine laf edilse konu sahibini kapinin onune koyar bence. O yuzden her seyi kabullenip susup oturacak.Bir şey olmaz evlenince kendisine de ana bacı dümdüz gider kendisi de ona gider ödeşmiş olurlar.
sonuna kadar okuyamadım başta yazdıkların yetti zaten. arkana bakmadan uzaklaş bu pis sinsi adamdan. seni ailene düşman edecek bak sen.Sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum .. Erkek arkadaşım evlilik teklif etti 4 yıllık ilişkimizin sonunda.. Benden haklı olarak babama konuyu acmamı istedi .. Babam sert yapılı bir insandır biz de söylemeye çekindiğimiz için bir buçuk ay sonra söyleyebildik.. erkek arkadaşım da bunun üstüne ben sana evlenme teklif ettim siz beni bir bucuk ay beklettinz ailen de istemedi beni isteseydi annen hemen söylerdi diyerek tanışmaya gelmedi... sizden tarafsız olarak yorum istiyorum .. Ben ona biz kız eviyiz eger gercekten sevseydin isteseydin bunu bahane etmezdin dedim .. bir ikincisi de benim telefonum masadayken kardeşm yazışmaları görmüş... erkek arkadaşım kardeşim hakkında hoş olmayan şeyler yazan bir insan ve annem hakkında da ..kardeşim de ona yazdığı hakaretleri gördü benim namusuma kadar laf etmiş o birdaha benim karşıma çıkamaz bu eve giremez o varsa hayatında ben yokum diyerek tepki gösterdi haklı olarak ...annemin hakkında da sürekli ilişkimize karıştığı evlensek de bizi rahat birakmayacagi benim öyle anneyle işimin zor olduğunu söyleyen insan..ki annem iliskimiz boyunca ona ters gelen şeylere ben üzülmeyeyim diye göz yummus insan o ve annesiyle tatile gitmeme evlerine girip çıkmama ona ters olmasina ragmen 4 yıl vs gibi ... ki şöyle bir durum var kendisi de annesine düşkün bir insan bunu bana bastan soyledi evlensek dahi annemi asla yanliz birakmayacagim yani yaptıgımız her aktivite tatil vs anneisi de olacak.. kendi annesine bu kadar düşünken benim onun yanina gitmeyip annem ve kardesimle ki özellikle kardesime kafayı takmıs onlarla vakit gecirmeme de saygi gostermeyen birisi ...ve ben onun annesine bu kadar düskun olmasına annesiyle beraber 3 kisi iliskiyi yasamay karşı çıkmamışken benim anneme ve özellikle kardesime kafayı takmis olup onlara ağır sözler söylemesine ve yapmadıkları seyi kafasında kurup yapmışlar gibi onlara hakaret etmesine katlanamıyorum ... evlenmemek için bahane üretiyor gibi geliyor ki ben hayatındayken de iste ailen beni istemiyor biz mutsuzduk bizden zaten olmayacak diyerek bir kaç kez baska birileriyle görüştü.. madem evlenmek istemedin sevmedin neden beni bırakmadın dediğim de ise eğer istemeseydim evlenme teklif edip kendimi millete rezil etmezdim diyor .. Ve ben sevdiğim ve çok bağlandığım için ayrılamıyorumsiz ne düşünüyorsunuz bu konuda ..
Bunları yapan bir insana hâlâ bağlı kalabilmenizin ve seviyor olmanızın kendinize ve ailenize karşı saygısızlık olduğunu düşünüyorumSizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum .. Erkek arkadaşım evlilik teklif etti 4 yıllık ilişkimizin sonunda.. Benden haklı olarak babama konuyu acmamı istedi .. Babam sert yapılı bir insandır biz de söylemeye çekindiğimiz için bir buçuk ay sonra söyleyebildik.. erkek arkadaşım da bunun üstüne ben sana evlenme teklif ettim siz beni bir bucuk ay beklettinz ailen de istemedi beni isteseydi annen hemen söylerdi diyerek tanışmaya gelmedi... sizden tarafsız olarak yorum istiyorum .. Ben ona biz kız eviyiz eger gercekten sevseydin isteseydin bunu bahane etmezdin dedim .. bir ikincisi de benim telefonum masadayken kardeşm yazışmaları görmüş... erkek arkadaşım kardeşim hakkında hoş olmayan şeyler yazan bir insan ve annem hakkında da ..kardeşim de ona yazdığı hakaretleri gördü benim namusuma kadar laf etmiş o birdaha benim karşıma çıkamaz bu eve giremez o varsa hayatında ben yokum diyerek tepki gösterdi haklı olarak ...annemin hakkında da sürekli ilişkimize karıştığı evlensek de bizi rahat birakmayacagi benim öyle anneyle işimin zor olduğunu söyleyen insan..ki annem iliskimiz boyunca ona ters gelen şeylere ben üzülmeyeyim diye göz yummus insan o ve annesiyle tatile gitmeme evlerine girip çıkmama ona ters olmasina ragmen 4 yıl vs gibi ... ki şöyle bir durum var kendisi de annesine düşkün bir insan bunu bana bastan soyledi evlensek dahi annemi asla yanliz birakmayacagim yani yaptıgımız her aktivite tatil vs anneisi de olacak.. kendi annesine bu kadar düşünken benim onun yanina gitmeyip annem ve kardesimle ki özellikle kardesime kafayı takmıs onlarla vakit gecirmeme de saygi gostermeyen birisi ...ve ben onun annesine bu kadar düskun olmasına annesiyle beraber 3 kisi iliskiyi yasamay karşı çıkmamışken benim anneme ve özellikle kardesime kafayı takmis olup onlara ağır sözler söylemesine ve yapmadıkları seyi kafasında kurup yapmışlar gibi onlara hakaret etmesine katlanamıyorum ... evlenmemek için bahane üretiyor gibi geliyor ki ben hayatındayken de iste ailen beni istemiyor biz mutsuzduk bizden zaten olmayacak diyerek bir kaç kez baska birileriyle görüştü.. madem evlenmek istemedin sevmedin neden beni bırakmadın dediğim de ise eğer istemeseydim evlenme teklif edip kendimi millete rezil etmezdim diyor .. Ve ben sevdiğim ve çok bağlandığım için ayrılamıyorumsiz ne düşünüyorsunuz bu konuda ..
Etti bile simdidensonuna kadar okuyamadım başta yazdıkların yetti zaten. arkana bakmadan uzaklaş bu pis sinsi adamdan. seni ailene düşman edecek bak sen.
35 mi35 yaşında kocaman kadınsınız ama kusura bakmayın da 15 yaşındaki ergen gibi kızkardeşinizin özel hayatını telefonda sevgilisiyle konuşmalarını dahi anlattıysanız, ki kızkardeşinize kafayı taktıysa muhtemelen kızın özel hayatını olduğu gibi anlattınız bu şahsa elin adamı ağzına geleni söylüyor, sizde sen kimsin ki benim ailem hakkında ileri geri konuşuyorsun diyemiyorsunuz.
Şunu da yazın aklınızın bir köşesine, size kahve ısmarlamaya bile erinen, pişman olduğunuz halde cinsellik yaşadığınız bu adam var ya, kardeşinize söylediği o hakaretlerin daha beterini sizin için de söylüyordur, onun kaprisleri sizin onun peşinden koşmanız da zaten birlikte olduğunuz için, size kim bilir kimlerle birlikte oldun da benimle evlenip kendini aklamaya çalışıyorsun derse ben şaşırmam umarım sizde şaşırmazsınız.
Annenize ters olmasına rağmen koşa koşa bu adam ve annesiyle tatile gitmişsiniz, evlerine girip çıkmışsınız, bravo size, böyle adamlar 60 yaşına da gelse kafaları değişmez, bunlara göre bekar bir kadının ailesi bir erkeğin evine girip çıkmasına izin veriyorsa ahlaksız bir ailedir.
3 kuruşluk adamın her istediğini yapar ailenize laf söyletirseniz böyle olur.
Gidin hemen evlenin, 35 yaşındaki kadını eve kapatsınlar sadece kayınvalideyle dışarı çıkabilsin, ailesiyle görüşmesi yasaklansın.
Yok kuzuuuum 35 yaşında kocaman kadın.35 mi
25 falan sandim ben konu sahibini.
Vallahi ben de okuyunca 20-25 arası bir yaşta sandım35 mi
25 falan sandim ben konu sahibini.
Vallahi ben de okuyunca 20-25 arası bir yaşta sandım
35 yaşında, ailesine hakaret eden kendini bilmez ana kuzusu da ya 35 yaşında veya daha büyük.35 yaşındayım
Evet kesinlikle katılıyorum35 yaşında, ailesine hakaret eden kendini bilmez ana kuzusu da ya 35 yaşında veya daha büyük.
Adam evlenecek başka birini bulamamıştır, bu konu sahibine hakaret değil onu rencide etmek için de yazmıyorum, adam berbat o yüzden belirtiyorum, Elfida’ya bir kahve bile ısmarlamayan, ben sabahın köründe çalışmaya gidiyorum kimseye para harcayamam diyen, muhtemelen annesi dışında hiçbir kadına değer vermeyen, ahlak bekçisi biri, kendisine gelince her şey mübah kadına gelince günah diyen tiplerden olduğuna eminim.
Elfida sosyal fobileri olan, kendisini yetersiz bulan birisi, hani derler ya kafasına vur lokmasını al, Elfida böyle biri.
Bundan ala eve kapatıp istediğini yaptırabileceğin eş adayı mı olur?
Ve yine muhtemelen Elfida ailesiyle ilgili her şeyi bu adama bülbül gibi şakıyor, Elfida’nın kızkardeşi ayakları üzerinde duran, rest çekebilen, istediğiyle istediğini yaşayıp herkes yoluna diyebilen bir kadın bence, adam da bunların arasını bozayım ki ailesine ağzıma geleni söyleyeyim ki görüşmesinler ben de istediğim gibi at koşturayım diye düşünmüyorsa bende hiçbir şey bilmiyorum.
Öyle biri değil aksine şikayetçi olduğum konuşlardn biride buydu ısrarla çalışmamı isteyen biriydi ..kardeşim de bir iki kişiyle ancak görülmüştür düşünce yapısı olarak o da benim yanlış yaptığımı düşünüyor..ailesi de bize göre çok daha seküler yani bize yanlış gelen onlara yanlış gelmiyor35 yaşında, ailesine hakaret eden kendini bilmez ana kuzusu da ya 35 yaşında veya daha büyük.
Adam evlenecek başka birini bulamamıştır, bu konu sahibine hakaret değil onu rencide etmek için de yazmıyorum, adam berbat o yüzden belirtiyorum, Elfida’ya bir kahve bile ısmarlamayan, ben sabahın köründe çalışmaya gidiyorum kimseye para harcayamam diyen, muhtemelen annesi dışında hiçbir kadına değer vermeyen, ahlak bekçisi biri, kendisine gelince her şey mübah kadına gelince günah diyen tiplerden olduğuna eminim.
Elfida sosyal fobileri olan, kendisini yetersiz bulan birisi, hani derler ya kafasına vur lokmasını al, Elfida böyle biri.
Bundan ala eve kapatıp istediğini yaptırabileceğin eş adayı mı olur?
Ve yine muhtemelen Elfida ailesiyle ilgili her şeyi bu adama bülbül gibi şakıyor, Elfida’nın kızkardeşi ayakları üzerinde duran, rest çekebilen, istediğiyle istediğini yaşayıp herkes yoluna diyebilen bir kadın bence, adam da bunların arasını bozayım ki ailesine ağzıma geleni söyleyeyim ki görüşmesinler ben de istediğim gibi at koşturayım diye düşünmüyorsa bende hiçbir şey bilmiyorum.
O zaman neden kardeşiniz hakkında ileri geri konuşuyor ve siz buna izin veriyorsunuz ? Madem seküler bir aile, niye sizin ailenize ağzına geleni sayıyor, size neredeyse ailenizle görüşmeyi yasaklayacakmış gibi söz ve davranışlarda bulunuyor?Öyle biri değil aksine şikayetçi olduğum konuşlardn biride buydu ısrarla çalışmamı isteyen biriydi ..kardeşim de bir iki kişiyle ancak görülmüştür düşünce yapısı olarak o da benim yanlış yaptığımı düşünüyor..ailesi de bize göre çok daha seküler yani bize yanlış gelen onlara yanlış gelmiyor
Ne yapmayı düşünüyorsunuzÖyle biri değil aksine şikayetçi olduğum konuşlardn biride buydu ısrarla çalışmamı isteyen biriydi ..kardeşim de bir iki kişiyle ancak görülmüştür düşünce yapısı olarak o da benim yanlış yaptığımı düşünüyor..ailesi de bize göre çok daha seküler yani bize yanlış gelen onlara yanlış gelmiyor
Ne olursa olsun ayrılacagım hem ailem için hemde kendime olan saygımdan dolayıNe yapmayı düşünüyorsunuz
Aferin aferin. Ailenize düşman olun ama erkeksiz kalmayın.Etti bile simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?