Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

erkek arkadaşım kardeşim hakkında hoş olmayan şeyler yazan bir insan ve annem hakkında da ..kardeşim de ona yazdığı hakaretleri gördü
Ee yuh ama! Kusura bakmayın da sizin gönlünüz nasıl el veriyor bu adamın annenize, kardeşinize atta kardeşinizin namusuna kadar laf etmesine?! O kim yahu! Ağzının payını veremiyor musunuz?
Pess! Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz, başka adam bulamam diye mi korkuyorsunuz ne yaşıyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum.
Böyle bir şey yaşasam o herifin söylediği sözleri ağzına tıkar, söylediğine bin pişman ederim. Sizde nasıl bir genişlik var bilmiyorum. Bana ailem hakkında kötü şeyler söyleyeilecek erkek daha anasının karnından doğmadı!

Kardesinizin yerinde olsam cok uzulurdum hem bunca yillik ablamin dort yillik adama bana bunlari soylerken hala onu sevebilmesine ve evlenmeyi dusunmesine. Evlilik 2-3 yillik bir plan degildi. Daha bastan boyle baslayan bir iliskiyi nasil toparlamayi umuyorsunuz. Kardesiniz evinize belki dugununuze gelemeyecek annenizin size her gelisi olay olacak… cok uzucu sizi ve ailenizi yok sayan birini hala seviyor olmaniz. Bence bir uzmana gidip oyle ayrilin zira bu saglikli bir sevme ve baglanma bicimi degil

Ne olursa olsun ayrılacagım hem ailem için hemde kendime olan saygımdan dolayı
Umarım gerçekten ayrılırsınız, hoş ayrılmazsanız da bizlik bir durum yok, sizin hayatınız yanar olan size olur.
35 yaşındasınız mantıklı olması gereken bir yaştasınız, yaşınızı özellikle vurguluyorum çünkü ailesine laf söylendiği halde ayrılamıyorum diyen 18 yaşında bir kadın olsa derim ki toy, tecrübesiz, mantıklı ve olgun düşünemiyor, aşk diyor çiçek böcek diyor hormonlarıyla hareket ediyor fakat olgun bir kadın değil ailesine aşağılayıcı sözler söyletmek daha annen dediği anda ağzına tıkar lafları, hele şu lafları var ya

bana bastan soyledi evlensek dahi annemi asla yanliz birakmayacagim yani yaptıgımız her aktivite tatil vs anneisi de olacak
Yedirir ona, resti çeker ben ana kuzusuyla yaşamam herkes yoluna der.

Size saygı duymuyor bu kişi. Sevdiği konusunda da emin değilim. Bu kadar şeye rağmen seviyorum, bağlandım demeniz bana gurursuzluktan çok "ben buna layığım" diye düşünmenizden kaynaklı gibi. Bence biraz özgüvenli olun ve sevgi tanımınızı değiştirin. Sevgi böyle bir şey değil. Size saygı duymayan biri ailenize de saygı duyamaz. Kaldı ki, karşı taraf ailenize ettiği hakaretlerden dolayı yanında olmanızdan dolayı her şeye katlanacağınızı ve ses çıkarmayacağınızı düşünüyor bana göre. Bir şeye bir kere göz yumarsanız devamında da ses çıkarmaya cesaretiniz olmaz. Ancak kendinizi yer durursunuz. Olan size olur neticede. Kız kardeşiniz daha fazla duruş sergilemiş. Tebrik ederim onu da.

31 yaşında sevgili olmuşsunuz bu hanzoyla. Gören duyan ergen yaş okul aşkı zanneder. 4 sene bu ilişkinin sürmesinin tek nedeni sizin hep kendinizi ezdirmeniz. Yaşım geçti kimseyi bulamam korkusu mu bu? Bundan hemen ayrılıp psikolojik sorunlarınız için tedavi görseydiniz şimdiye çoktan iyileşir düzgün biriyle beraber olurdunuz. Kardeşinizin dik duruşundan utanın, elin herifi namusuna laf ediyor öz ablası da ağzı açık seyrediyor.

Ben neden berbatım onu anlamadım beni tanımadan neden böyle bir önyargı da bulundunuz ki ben onu 4 sene bekledim teklif etmesi için onun beni bir buçuk ay beklemesini bahane etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum

Elfidaa90 ailene en büyük kötülüğü sen yapmışsın. Büyük ihtimal sen onların en büyük sınavıısın.

Ailene, kardeşine binbır hakaret eden adama yanıp tutuşuyorsun.

Allah ailenin yardımcısı olsun.

Arkadaşın yazdığı gibi tencere kapak gibisiniz.

Yedek diye tutuyor kafasına uyan biri cikinca seni sutlayacak evlenmeyede zerre niyeti yok seninle

Adam kardeşinize hakaret ediyor, annenizi hakaret ediyor siz bunu dert etmiyorsunuz, kardeşiniz gördü de ne olacak bunu mu dert ediyorsunuz. Pes

Sadece annesini eleştir, kötü şeyler söyle bakalım seni hoş görecek mi?

Bu kadar at gözlüğüyle bakmayın hayata, kendisine yapsan asla kabul etmeyeceği işleri senden istiyor. Yularını dolamış boynuna gezdiriyor seni. Bu kadar pasif olma. Adam mı yok memlekette.

Anneniz ve kardeşiniz için kötü laflar söyleyen adamla evlenip ne yapacaksınız? O laflar söyledi siz de dinlediniz mi yani?

Bence ayrılma evlen sen bununla tencere kapaksınız. Nasıl bi evlat nasıl bi kardeşsin sen? Hala seviyorum ayrılamam bilmem ne koskoca 35 yaşında kadın utanmıyosunuzda.
Erkek bu kadar önemli olabilir mi ya kim insanın annesine dil uzatabilir, kardeşinin namusuna kadar konuşabilir, siz nasıl bir insansınız ki yüzüne tükürmediniz onun.
Hiç acımıyorum sizin gibi kadınlara, hak ettiğiniz neyse o kadarını görüyosunuz.

yol yakınken ayrılın. ailenize, kardeşinizin namusuna kadar laf eden bi insan evlendikten sonra neler yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…