- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
- Konu Sahibi Bu Son Olsun
Merhaba arkadaşlar ben evliyim ve 3 yıllık bi evliligim var eşimin ailesinin durumu olmadıgından ne bi dügün yapıldı bana nede bi yatak odası alındı eşimin bekar odasında ailesiyle birlikte yaşıyorum. 3 kardeşten tek erkek benim eşim şuanda hamileyim uzun zaman olmadı bebegimiz rabbim şimdi verd şükürler olsun herkese de nasip etsin inşallah. Eşimin ailesi eşimin üzerine borç yapıyor öderiz diyerekten bi kaç ödedikten sonra devamı gelmiyor eşya parasıda biriktiremiyoruz haliyle ayrı evede çıkamıyoruz . Görümcelerim bende bi kaç yaş küçükler ve sorumsuz insanlar içtikleri bardagı yedikleri sofrayı kaldırmaktan acizler. Sürekli herşeye konuşan yaptıgım işi begenmeyen kendi kendine söylenen beddualar eden bi kaynanam var. Hasta oldugumda bile odamın kapısını açmayan insanlar bunlar sabah kahvaltısına geç kaldıysam çagırmayan insanlar çok bunaldım artık hamile olmamın etkisiyle galiba birazda kaldıramıyorum artık ankarada dogmuş büyümüş biriyim doguya geldim. Ailemin bunlardan haberleri yok kimseye söyleyemiyor dertleşemiyorum. tanıdıgım bi kaç arkadaşım var burada onlarla konuşuyorum ve onların tek tepkileri var ya evi ayırın yada boşan diyorlar . Ben her ne kadar burda agresifte gözüksem de yorumlarımda, aslında suçsuzum diyemeyecek kadar çekingen ve ürkegim saygımı asla kimseye karşı bozamadım defalarca eşimle bu evden kovulsakta hiç bir tepki vermedim sessiz kaldım. Tek destek olan eşim onu çok seviyrum oda beni seviyor duymazlıktan gel diyor ama neyi duymayacaksın ne kadar duymayacaksın. Hamileyim şuan ve çok kötü bi hamilelik geçiriyorum sizce ne yapmalıyım kızlar