- Konu Sahibi Bu Son Olsun
Bizde de öyledirBizde de adet böyledir, yatak odasını kız tarafı alır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de öyledirBizde de adet böyledir, yatak odasını kız tarafı alır.
Neyi canım ?Hatırladın mı?
Hani 45 yaşında kaynanaya genç demiştik, çalışabilir demiştik. Hanfendi hepimizi zalım ilan etmişti. Üstelik kaynana bile değildi daha, adaydı.Neyi canım ?
Hani 45 yaşında kaynanaya genç demiştik, çalışabilir demiştik. Hanfendi hepimizi zalım ilan etmişti. Üstelik kaynana bile değildi daha, adaydı.
Hafızana sağlık canım harikasın.....evet hanımefendi hepimizi zalim ,insafsız ilan etmiş allah kimseyi sizin eline dusurmesin tarzi seyler yazmistı hatta daha da hadsizleserek benim tup bebek olayimi ortaya getirmiş Allah vermiyorsa vardır bir bildiği yazmış bende onu en yüce makama yani ALLAH A havale etmiştim.kendiside k.v ile yaşamaya tahammül edememiş nedense nerde vicdan? ŞimdiHani 45 yaşında kaynanaya genç demiştik, çalışabilir demiştik. Hanfendi hepimizi zalım ilan etmişti. Üstelik kaynana bile değildi daha, adaydı.
Sadece onu mu yazdı ki kuzum. Burada kürtaj olan bir kadına "inşallah senin hiç bebeğin olmaz başkalarının bebeğine bakıp ağlarsın" falan yazdı. Dilinden Allah'ı düşürmüyor ama bedduadan kötü sözden geri kalmıyor. Allah ettiği bedduaların, burada haksız yere kırdığı insanların vebalini bir bir çıkartır umarım. Sende üzülme herkesin bedduası kabul olsaydı ohoo dünyada insan kalmazdıHafızana sağlık canım harikasın.....evet hanımefendi hepimizi zalim ,insafsız ilan etmiş allah kimseyi sizin eline dusurmesin tarzi seyler yazmistı hatta daha da hadsizleserek benim tup bebek olayimi ortaya getirmiş Allah vermiyorsa vardır bir bildiği yazmış bende onu en yüce makama yani ALLAH A havale etmiştim.kendiside k.v ile yaşamaya tahammül edememiş nedense nerde vicdan? Şimdi
Istediği kadar Allah i dilinden düşürmesin ruhu kötü onun bir kadına inşallah bebeğin olmaz başkalarının bebeğine bakıp ağlarsın demek nasıl bir iç kötülüğü, bana dediği şeyde eş değerdi olmuyorsa zorlama allah biliyorda vermiyor dedi sana bisey soyleyim mi 10 yıldır çocuğum olmuyor kimse beni bu denli incitmemişti ama bi yandan da mutlu oldum demekki yakın çevremde bu kadar kötü kalpli ici kararmış kimse yokmuş yine söylüyorum bana da diğer arkadaşa da yazdıklarını unutmuyorum kendisini Allah a havale ediyorumSadece onu mu yazdı ki kuzum. Burada kürtaj olan bir kadına "inşallah senin hiç bebeğin olmaz başkalarının bebeğine bakıp ağlarsın" falan yazdı. Dilinden Allah'ı düşürmüyor ama bedduadan kötü sözden geri kalmıyor.
Hafızana sağlık canım harikasın.....evet hanımefendi hepimizi zalim ,insafsız ilan etmiş allah kimseyi sizin eline dusurmesin tarzi seyler yazmistı hatta daha da hadsizleserek benim tup bebek olayimi ortaya getirmiş Allah vermiyorsa vardır bir bildiği yazmış bende onu en yüce makama yani ALLAH A havale etmiştim.kendiside k.v ile yaşamaya tahammül edememiş nedense nerde vicdan? Şimdi
Kendi çekti, başkası neden rahat etsin? İyi bir insan, ben çektim, Allah kimseye vermesi n derdi. O konuda kaynana ile yaşama ihtimali olan kadın ipleri kopartmıştı sevgilisi ile. Nasıl içine dokundu ise artık. Böyle dik duran,'' Adamın bir lafına '' kanmayan kadınları gördüğü yerde aynı baş ağrısını çekecek. Yazık.Sadece onu mu yazdı ki kuzum. Burada kürtaj olan bir kadına "inşallah senin hiç bebeğin olmaz başkalarının bebeğine bakıp ağlarsın" falan yazdı. Dilinden Allah'ı düşürmüyor ama bedduadan kötü sözden geri kalmıyor. Allah ettiği bedduaları, burada haksız yere kırdığı insanların vebalini bir bir çıkartır umarım.
Aynen o mantıkla yazmış. kendi içinde acısı varmış o kadar mantıksızca bir konuyu çılgınlar gibi savunup herkese laf yetistirmesinin sebebi varmış o anda anlayamadık tabiKendi çekti, başkası neden rahat etsin? İyi bir insan, ben çektim, Allah kimseye vermesi n derdi. O konuda kaynana ile yaşama ihtimali olan kadın ipleri kopartmıştı sevgilisi ile. Nasıl içine dokundu ise artık. Böyle dik duran,'' Adamın bir lafına '' kanmayan kadınları gördüğü yerde aynı baş ağrısını çekecek. Yazık.
Kuzum benim herkes söylediğini takacak olsaydık ohooo yani. Kayınvalidesi kendisine bayağı bir kötü davrandığı, beddua ettiği için o da kayınvalidesine veremediği cevapları burada sağa sola beddua ederek, kötü söz söyleyerek vermeye çalışıyor. Kalbi iyi olan insan ben çektim başkası çekmesin, çok ağır bir imtihan der geçerdi, konu sahibi öyle bir yapıya sahip değil. Ayrıca Allah kendisine de birkaç yıl vermemiş, onun mantığına göre Allah'ında bir bildiği varmış ama kendisi zorlamış evlat sahibi olmuş. Bana bu sözleri sarfetse ağzıma geleni sayardım ama sen ne naifliğini ne çizgini bozmamışsın, hep iyi kalpli davranmışsın. En çok sen, en iyi sen anne olacaksın ben buna inanıyorum. Senin bu hayatta imtihanın evlat sahibi olamamak ise onunkide beddua dolu diliyle kendisine ve ailesine verdiği zarardır. Sabret bahar gelecek, sabret mutlu olacaksın.Istediği kadar Allah i dilinden düşürmesin ruhu kötü onun bir kadına inşallah bebeğin olmaz başkalarının bebeğine bakıp ağlarsın demek nasıl bir iç kötülüğü, bana dediği şeyde eş değerdi olmuyorsa zorlama allah biliyorda vermiyor dedi sana bisey soyleyim mi 10 yıldır çocuğum olmuyor kimse beni bu denli incitmemişti ama bi yandan da mutlu oldum demekki yakın çevremde bu kadar kötü kalpli ici kararmış kimse yokmuş yine söylüyorum bana da diğer arkadaşa da yazdıklarını unutmuyorum kendisini Allah a havale ediyorum
Allah büyüktür, kendi eliyle hortlattı konuyu. Yoksa aklıma gelmezdi, dur şuna bi bakayım diye.Aynen o mantıkla yazmış. kendi içinde acısı varmış o kadar mantıksızca bir konuyu çılgınlar gibi savunup herkese laf yetistirmesinin sebebi varmış o anda anlayamadık tabi
E katip kendisi kayınvalidesi beddua ettiği defalarca evden kovduğu halde gitmemiş ve ses çıkarmamış. Bundandır ki güçlü kadına tahammülü yok, bundandır ki güçlü bir duruş sergileyen her kadınında kendisinin yaşadıklarını yaşamasını istiyor ve moral bozmak için kötü söze, bedduaya başvuruyor.Kendi çekti, başkası neden rahat etsin? İyi bir insan, ben çektim, Allah kimseye vermesi n derdi. O konuda kaynana ile yaşama ihtimali olan kadın ipleri kopartmıştı sevgilisi ile. Nasıl içine dokundu ise artık. Böyle dik duran,'' Adamın bir lafına '' kanmayan kadınları gördüğü yerde aynı baş ağrısını çekecek. Yazık.
Bu üye kürtaj olmak zorunda kalan bir kadına da ne beddualar etmişti. Kendisiyle ilgili çözmesi gereken problemleri varE katip kendisi kayınvalidesi beddua ettiği defalarca evden kovduğu halde gitmemiş ve ses çıkarmamış. Bundandır ki güçlü kadına tahammülü yok, bundandır ki güçlü bir duruş sergileyen her kadınında kendisinin yaşadıklarını yaşamasını istiyor ve moral bozmak için kötü söze, bedduaya başvuruyor.
Evet okudum onu da. Aslında mantığı şu, ben istedim vermedi ona istemediği halde verdi. Öyleyse benim yaşadıklarımı o da yaşasın. Başka bir mantık bulamıyorum yani, bir insan neden durup dururken kendi yaşadıklarını başkasının yaşamasını ister, korkunç.Bu üye kürtaj olmak zorunda kalan bir kadına da ne beddualar etmişti. Kendisiyle ilgili çözmesi gereken problemleri var
Kendi eliyle hortlatmis ama yazanlara kızıyor ben link verdim diyeAllah büyüktür, kendi eliyle hortlattı konuyu. Yoksa aklıma gelmezdi, dur şuna bi bakayım diye.
Yorumlarının alt yapısı varmış işte biz anlayamamışız o zamanE katip kendisi kayınvalidesi beddua ettiği defalarca evden kovduğu halde gitmemiş ve ses çıkarmamış. Bundandır ki güçlü kadına tahammülü yok, bundandır ki güçlü bir duruş sergileyen her kadınında kendisinin yaşadıklarını yaşamasını istiyor ve moral bozmak için kötü söze, bedduaya başvuruyor.
Çok sağol canım❤ inşallah dediğin gibi bahar gelir . Cok haklisin herkesin sınavı ayrı ...Kuzum benim herkes söylediğini takacak olsaydık ohooo yani. Kayınvalidesi kendisine bayağı bir kötü davrandığı, beddua ettiği için o da kayınvalidesine veremediği cevapları burada sağa sola beddua ederek, kötü söz söyleyerek vermeye çalışıyor. Kalbi iyi olan insan ben çektim başkası çekmesin, çok ağır bir imtihan der geçerdi, konu sahibi öyle bir yapıya sahip değil. Ayrıca Allah kendisine de birkaç yıl vermemiş, onun mantığına göre Allah'ında bir bildiği varmış ama kendisi zorlamış evlat sahibi olmuş. Bana bu sözleri sarfetse ağzıma geleni sayardım ama sen ne naifliğini ne çizgini bozmamışsın, hep iyi kalpli davranmışsın. En çok sen, en iyi sen anne olacaksın ben buna inanıyorum. Senin bu hayatta imtihanın evlat sahibi olamamak ise onunkide beddua dolu diliyle kendisine ve ailesine verdiği zarardır. Sabret bahar gelecek, sabret mutlu olacaksın.![]()
Dur kız kafam karıştı. Şimdi karnındaki ikinci değil mi? E vermiş Allah?Evet okudum onu da. Aslında mantığı şu, ben istedim vermedi ona istemediği halde verdi. Öyleyse benim yaşadıklarımı o da yaşasın. Başka bir mantık bulamıyorum yani, bir insan neden durup dururken kendi yaşadıklarını başkasının yaşamasını ister, korkunç.
Evet ikinci ama bundan önce ilk çocuğu birkaç yıl olmadı diye biliyorum.Dur kız kafam karıştı. Şimdi karnındaki ikinci değil mi?
Link böyle mi verilir?Kendi eliyle hortlatmis ama yazanlara kızıyor ben link verdim diye![]()
Link böyle mi verilir?
Arkadaşlar bu konu 2017 de açıldı çocuk nasibiyle gelir demiştim nasibiyle geldi kızım dogduktan 5 ay sonra eşim askeriye sınavlarını kazanıp atandı ayrı eve çoktan çıktık şimdi çok mutluyuz durumumuzda çok çok iyi Rabbime şükürler olsun
Al askım bak burada kızıyor milleteYa offffff evet inanıyor yazdıhı gibide oldu neden hep kötü konuşuuorsunuz biriniz de demiyor ki şimdi ne durumdasınız demiyor konu 2017 bin konusu yüklenmeyin kimseye