tavsiyelerinize ihtiyacim var

sienka2014

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
19
0
6
35
İzmir
Arkadaslar esimle beraber ayni is yerinde calisiyoruz. Ama ne is yeri. Yalan ruzgari dizisi gibi. Girdigimden beri entrikalarin ardi arkasi gelmiyor. Bi turlu alisamadim oraya ama esimde orda diye cikmak istemiyorum. Hem ise de ihtiyacim var. Mudurumuz calisan bi arkadasimiza asik. Bende farkettim bunu. O bayan baska birinin yerine gecici olarak calisiyordu. Simdi eski calisan geri geldi ve haliyle kiz bosta kaldi. Ama mudur de ona asik ya isten ciksin istemiyo. Bu aralar surekli benimle ugrasiyor yaptigim ise laf soyluyor birak ben yaparim diyor azarlar gibi konusmalar. Hic haketmedigim halde ustelik. Anladigim kadariyla ben cikayim da o kiz benim yerime calissin diye yapiyor. Ama ben baş edemiyorum bunlarin oyunlariyla. Lutfen bi fikir verin ne yapabilirim. Isimden ayrilmak istemiyorum.

İş baya ciddiyse eşin bi konuşsun müdürle..Cidden işin zormuş.Hem bayan geldiğine göre onun hala ne işi var orda?Ya da onuda işe alsın fazlalık mı olur?

İş baya ciddiyse eşin bi konuşsun müdürle..Cidden işin zormuş.Hem bayan geldiğine göre onun hala ne işi var orda?Ya da onuda işe alsın fazlalık mı olur?

Mudur de kendisinin durumunu farkettigimi anladi. Bi kac kez aptal aptal kiza bakarken yakalandi bana. Anladigimi anladi. Bu yuzden simdi benim varligimdan rahatsizlik duyuyor sanirim. Hayir ne halt ediyorsa etsin de beni neden isimden etmeye calisiyo anlamadim. Adam gibi seninle calismak istemiyoruz da demiyor. Ha bire islerimi yokusa sürüyor

bence cıkma ya .. o kız mudur ona asık dıye senın işine konacak cok haksızlık bence.. sakın cıkma .. sabret bakalm ne olucak.. gerekırse konus eşınle

Esimin haberi var. Isin garibi o abarttigimi dusunuyo ask mesk konularina da inanmiyo sen yanlis anlamissindir diyo. Ama kadinlar boyle konularda yanilmaz bunu anlamiyo. Velhasil bu konuda yalnizim. Esime de kiziyorum. Yarin isden cikarirsa beni anlar o da anyayi konyayi. Bi fikriniz yok mu ne yapabilirim.

O sizi çıkarana kadar yılmayın
Kolay bulunmuyor iş onların gönül işi için sizi harcamalarına izin vermeyin
Sizle baş edemeyeceğini anlayınca vazgeçer

Sakın böyle hemen işten çıkma. Ama bir arayışa başla. Belki de senin için çok daha iyi olur. Daha iyi bir yer bulursun.. Şimdilik sabret canım.

O sizi çıkarana kadar yılmayın
Kolay bulunmuyor iş onların gönül işi için sizi harcamalarına izin vermeyin
Sizle baş edemeyeceğini anlayınca vazgeçer
Zaten baş edemiyor. Fikir catismasi yasiyoruz. O oyle yapalim diyo, ben yok soyle yapmak daha dogru olur deyince delleniyo. Ama gelin gorun ki sonunda benim dedigim gibi yapiyor herseyi. Kendisi de farkinda dogru olanin benim dediklerim oldugunu. Hatta ilk zamanlar takdir ediyordu beni bu kadarini beklemiyordum senden sen beni sasirttin baya diyodu. Ama adamin menfaatlerine ters dusunce...

Neden kimse bi fikir vermiyor.

Sen de ne diye kim kime bakıyo kim kimden hoşanıyo diye milleti inceliyorsun. Muhtemelen dedikoducu meraklı biri olduğunu düşünüyordur. bu yüzden hoşlanmıyordur senden. Şimdi gelelim tavsiyeme. Bak tatlım sana verilen işi söz gelmeyecek kadar dikkatli ve titiz yap. Yapabilecek tek dayanağın bu şu anda.

Ne olur ne olmaz, kenardan kenardan is aramaya basla...
Sakin konusu is ortaminda konusulmasin, esine tembihle...
Eger daha iyisini bulursan direkt cikarsin, bir cok kisi esi ile farkli is yerlerinde calisiyor...
Eger bulamazsan da sakin cikma, emeginle calisiyorsun, oyle kolay pes etme...

Tesekkur ederim basladim zaten is aramaya dayanamiyorum artik. Umarim guzel bi is bulurum. Dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…