Hoşgeldin canım :) kuzum yaa birseyi çok merak ettim ovulasyan testinı yakaladım ama bende hiç öyle anlatıldığı gibi uzayan akıntı gelmedi normal beyaz akinti oluyor bide kasiklarim hâlâ ağrıyor
Hoşbulduk canım :)
Canım herkeste aynı şey olacak değil ya :)
Benimde olmadı öyle bi akıntı olacak diye bi şart yok zaten :)
Benim bel ve bacaklarda dehşet ağrı var. Kasıklarda arada batma oluyor. Üşüttüm diye kendimi avutuyorum ben şuan :)
Hoşbulduk canım :)
Canım herkeste aynı şey olacak değil ya :)
Benimde olmadı öyle bi akıntı olacak diye bi şart yok zaten :)
Benim bel ve bacaklarda dehşet ağrı var. Kasıklarda arada batma oluyor. Üşüttüm diye kendimi avutuyorum ben şuan :)
Âmin inşallah canım benim buarada benim adetime 8 gün kaldı senin ne kadar var. Valla canım dediğim gibi kasiklarim bide belim ağrıyor. Ama kendimi sartlandirmiyorum belkide adet olacam diye de olabilir
Âmin inşallah canım benim buarada benim adetime 8 gün kaldı senin ne kadar var. Valla canım dediğim gibi kasiklarim bide belim ağrıyor. Ama kendimi sartlandirmiyorum belkide adet olacam diye de olabilir
ben eczaneye girdim, dedim böyle böyle pek tabi ki deyip yeni başlayanlar için diye üzerinde yazan bir folic asit verdi.Bursa'nın en meşhur doktorlarından birine gittim hamile olduğumu öğrendiğimde, o da çok iyi yapmışsın böyle davranarak dedi.
folic assiti ben hamile kalmadan önce 2 ay önceden verdi doktorum bebeğin omuriliğini iyi bir şekilde gelişmesi için korkmadan kullan 3 ayın sonuna kadar
folic assiti ben hamile kalmadan önce 2 ay önceden verdi doktorum bebeğin omuriliğini iyi bir şekilde gelişmesi için korkmadan kullan 3 ayın sonuna kadar