Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Hoşgeldin canım :) kuzum yaa birseyi çok merak ettim ovulasyan testinı yakaladım ama bende hiç öyle anlatıldığı gibi uzayan akıntı gelmedi normal beyaz akinti oluyor bide kasiklarim hâlâ ağrıyor
Hoşbulduk canım :)
Canım herkeste aynı şey olacak değil ya :)
Benimde olmadı öyle bi akıntı olacak diye bi şart yok zaten :)
Benim bel ve bacaklarda dehşet ağrı var. Kasıklarda arada batma oluyor. Üşüttüm diye kendimi avutuyorum ben şuan :)

Biz kendimizi hep böyle avutalim bakalım kuzum nereye kadar :) inşallah bekledigimize değer

Biz kendimizi hep böyle avutalim bakalım kuzum nereye kadar :) inşallah bekledigimize değer
Değecek ben inanıyorum canım benim. İnşallah emeğimizin karşılığını bir gün alacağız inşallah. Başka ne var canm :)

Değecek ben inanıyorum canım benim. İnşallah emeğimizin karşılığını bir gün alacağız inşallah. Başka ne var canm :)
Âmin inşallah canım benim buarada benim adetime 8 gün kaldı senin ne kadar var. Valla canım dediğim gibi kasiklarim bide belim ağrıyor. Ama kendimi sartlandirmiyorum belkide adet olacam diye de olabilir

Âmin inşallah canım benim buarada benim adetime 8 gün kaldı senin ne kadar var. Valla canım dediğim gibi kasiklarim bide belim ağrıyor. Ama kendimi sartlandirmiyorum belkide adet olacam diye de olabilir
Olabilir canm bende şartlandırmamayı tercih ediyorum fazlada takmamaya çalışıyorum :) benim 1 haziran canım 13 gün kaldı adetime :)

Olabilir canm bende şartlandırmamayı tercih ediyorum fazlada takmamaya çalışıyorum :) benim 1 haziran canım 13 gün kaldı adetime :)
İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah canım iyi haberler verelim inşallah birbirimize

folic assiti ben hamile kalmadan önce 2 ay önceden verdi doktorum bebeğin omuriliğini iyi bir şekilde gelişmesi için korkmadan kullan 3 ayın sonuna kadar

folic assiti ben hamile kalmadan önce 2 ay önceden verdi doktorum bebeğin omuriliğini iyi bir şekilde gelişmesi için korkmadan kullan 3 ayın sonuna kadar
hah böyle tecrübe edinmiş kişilerden duymak daha da rahatlatıyor içimi.Sağol teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…