Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Emci

☆ Kûn Fe Yekûn ''Ol der ve Olur ☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
274
123
53
Yumurta kalitesini arttırmak için ne yapmam gerekiyor bunun için doğal bir yöntem var mı

corek otu bal tarcin karisimini arastirdim ben folik asit yaninda bebek aspirini bol bol incir yiyebilirsin birde incir kuru var ibrahim saracoglunun

ben bu ay asilama yaptirmistim ama doktorum serophene diye bi ilac vermisti sabah aksam onu icince 2 tane yumurtam olustu arastor istersen

ben bu ay asilama yaptirmistim ama doktorum serophene diye bi ilac vermisti sabah aksam onu icince 2 tane yumurtam olustu arastor istersen
Sonuç ne oldu canım. İnşallah olumludur. Aslında ben daha çok yeni evliyim ama sanki böyle hiç çocuğum olmicak miş gibi hissediyorum

Stres yapmaman lazim, bunun ciddi etkisi varmış
Çok haklısın canım bunun bilincindeyim ama nedense hiç çocuğum olmicak miş gibi bir his geliyor halbuki daha çok yeni evliyim

canım inofolic saşe kullan hem yumurta kalitene yardımcı oluyor hem de folik asit olduğu için bebeğe faydalı

canım inofolic saşe kullan hem yumurta kalitene yardımcı oluyor hem de folik asit olduğu için bebeğe faydalı
Bu sitede sen benim kurtaricim oldun canım ya hızır gibi yetisiyorsun Allah razı olsun. Bu dediğini reçete olmadan da eczane den alabilirmiyim kuzum

Bu sitede sen benim kurtaricim oldun canım ya hızır gibi yetisiyorsun Allah razı olsun. Bu dediğini reçete olmadan da eczane den alabilirmiyim kuzum

tabii.. ben öyle alıyorum inofolic saşe diyorum alıyorum :) sabah aç karnına 1 bardak suya karıştırıyorsun.. tadı falan yok zaten.. herhangi bir sorun olduğunda etiketleyebilirsin beni

tabii.. ben öyle alıyorum inofolic saşe diyorum alıyorum :) sabah aç karnına 1 bardak suya karıştırıyorsun.. tadı falan yok zaten.. herhangi bir sorun olduğunda etiketleyebilirsin beni
Tmm canım ilk fırsatta alacam. Tam olarak neye iyi geliyor bu

Tmm canım ilk fırsatta alacam. Tam olarak neye iyi geliyor bu

Folik asit bebeğin sinir sistemi için gerekli. O yüzden hamile kalmadan önce başlatıyorlar genelde ki bebek olduğunda faydası olsun diye.. Bu ilaçta bunun yanı sıra inozitol var bu da yumurtalarına hormonlarına yarayan bir madde. Ayrıca pco olanlara da verilen bir ilaç.. hamile kalmaya yardımcı

İnşallah faydası olur canım. Aslında niye bu kadar acele ettigimide anlayamıyorum

Arkadaslar benim koltuk altindan 36 dil altindan 37 cikiyor atesim adetime 3 gun var sizce hamismiyimdir

Cnm yumurta kalitesini arttirmaya neden gerek duyuyorsun? Ne bileyim eger dr un boyle birsey demediyse oluruna birak derim

Cnm yumurta kalitesini arttirmaya neden gerek duyuyorsun? Ne bileyim eger dr un boyle birsey demediyse oluruna birak derim
Bu soruyu bende sordum kendime canım daha ben doktora bile gitmedim hic düşün yani. Sanırım kafamdaki olumsuz düşünceleri atmam gerek boşuna stres yapıyorum kendime

Bu soruyu bende sordum kendime canım daha ben doktora bile gitmedim hic düşün yani. Sanırım kafamdaki olumsuz düşünceleri atmam gerek boşuna stres yapıyorum kendime
Bencede olumsuz düşüncelerini atmalisin .ben ilk bebek düşünmeye basladigimizda aynen senin gibi yok yumurta kalitesi yok yumurta takibi derken 5-6 ay hamile kalamadigim icin resmen kendimi kısır ilan ettim sonra bi dr a gittim kadin bana test bile yapmadan klomen başladı.bu sefer hayatımda hic gecikme yasamamisken adet gecikmeleri kistler le ugrasmak zorunda kaldim.

Umarim ugraslarin çaba vermiştir canım. İnşallah o güzel Annelik duygusunu tatmissindir. Dediğin gibi artık elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışacam bu sekilde kendime zarar veriyorum.

Umarim ugraslarin çaba vermiştir canım. İnşallah o güzel Annelik duygusunu tatmissindir. Dediğin gibi artık elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışacam bu sekilde kendime zarar veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…