Tavsiyelerinize ihtiyacm var, bir bakn ltfen...

ThatWasJustADream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
58
0
86
Ankara
içime atmaktan çok sıkıldım gerçekten kızlar. birilerinin düşüncelerine, tavsiyelerine ihtiyacım var.

öncelikle 18yaşındayım, sevgilim de19. 5 buçuk aydır birlikteyiz.ve ben ilk defa birine karşı ciddi şeyler hissediyor ve ciddi düşünüyorum. bu yüzden de yaptığı en ufak şeyde kalbim kırılıyor. o da beni seviyor, bundan eminim. yani en azından emindim 2ay önce şehir dışına gitti üniversite için. ve çok değişti. arada o kadar mesafe var, buna rağmen telefonlaşmıyoruz. ben her dakika onu merak ederken o nasıl dayanıyor anlayabilmiş değilim. konuyu bi çok kere açtım, mesajlar attım aradım. ne var ki cevap alamadım... yüzyüze konuştuk, dikkat etmeye çalşırım ddi özür diledi... ama hala değişen birşey yok. telefonu bozulmuş, üstüne gitmiyorum. arada bir babasıyla konuşmak için arkadaşlarının telefonunu aldığını kaçırdı ağzından. almışken neden beni de aramıyor... sormaya fırsatım olmadı. günlerdir haber yok kendi kendimi yiyip bitiriyorum. soğudu mu acaba diye düşünüyorum ama öyle olsa söylerdi,bunu da sormuştum. "canım sıkkın, yoğunum telefonla ilgilenmek bile istemiyorum" diyor. ama ben de sabahtan akşama kadar konuşalım demiyorum ki, sadece günaydın ve iyi geceler yazsa bile yeter. ya da bi yere giderken haberim olsa...

ama yok hep bir bahanesi var. tamam deyip geçmekten başka yapacak bir şey de kalmıyor bi yerden sonra. sıkmamak için ona da bişey belli etmiyorum kırk yılda bir aradığı zamanlar. kesip atmak istiyorum,hergün stres yapmaktansa bitsin diyorum ama, o da çok zor. çünkü gerçekten ilkkez seviyorum birini. ve bu da insanın karşısına kaç kere çıkar bilmiyorum. lütfen akıl verin, ne yapmalıyım, nasıl davranmalı nasıl düşünmeliyim ?:çok üzgünüm:

iki insan yüzü görünce değişmiş. bırak büyüsün. sen bebek bakısıcı değilsin onu büyütecek. sen kendine büyümüşünü bul.

Daha 18 yaşındasın,neden kendini böyle biriyle uğraşarak yıpratıyorsun ki,5.5 ay ciddi şeyler düşünmek için erken bir zaman ve görüyorsun ki zaman geçtikçe sevgilin gerçek yüzünü göstermeye başlamış,ilişkinizden giderek uzaklaşmakta..Sadece senin sevgin yetmez,ilişki iki kişiyle yaşanır hep sen onu düzeltmeye,uyarmaya çalışırsan yorulursun..Yerinde olsam ilişkimi bitirirdim çünkü aynı december ın dediği gibi büyümüşü gelsin..Seven insan ilgilenir,telefon açıp iki sohbet etmek sevgilin dediğin insanla hele hiç zor değildir,bunlar hep bahane,acı ama gerçek belli ki o kendini yeni ortamına fazla kaptırmış..

ben bunları da düşündüm hatta ona da sordum. öyle olsa 2 haftada bi gelmezdim 4 saat yolu boşuna çekmezdm filan dedi... 5.5 ay kısa, haklısın ama bilmiyorum benm için çok fedakarlık yaptı. ben son kez gideceğim yanına bu hafta sonu, sadece bunları ona sormak için. eğer hala aynı devam ederse, geriye tek seçenek kalıyor =(

seven insan için günde 1 kere aramamanın hiçbi bahanesi olamaz cnm..

bence ii düşün ve karar ver, daha fazla yıpratma kendini..

benim çok sevdiğim bi söz vardır : mesafeler küçük aşkları bitirirken büyük aşkları güçlendirir, tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi körüklemesi gibi a.s

senin sevginin yanında onunki çok cılız kalmış, bence hakeden kişiye sakla bu sevgini a.s.

doğru söylüyosunuz teşekkür ederim cevaplarınız için. iyice düşündüm şu son uyarımı da dikkate almazsa artık daha fazla sürdürmenin alemi yok. çok üzülücem muhtemelen ama hergün belirsizlik içinde üzlmekten iyidir sanırım...

cnm abımin de sözlüsü yurt dışına gitmişti...ve kız hiç aramamaya başladı...orada okulunu bıtırıp dönecekti...1 yıl cıktılar...bizimki boyna arıodu diodum arama die ama dinlemıodu...
kız da diomuş: cok yoğunum ders çalişiorum tel ile konuşmak istemıorum vs vs....
ve sonra ne mi oldu?
o bizim eve gelıp babamın karşısında abımı sevdiğini söylerken ağlayan o kız abımı terk etti..ve internete msn profilindeki fotoğraflara abımın ona aldıgı kazak ile ve yanında başka erkeklerle çekilmiş fotolarını koydu...
abım askerde iken verdikleri o boyna takılan künyeyı bile o kıza vermişti...onu bile geri vermedi kız...
yanı bunu anlatıyorum
cunku bu durumda başka şeylerle ilgilen ve her zaman kötüsü var bunu bil...
eğer 25 yaşındaki abımın başına bu gelmişse ki daha 18 sin inan cok kotuleri de var
kendınden asla taviz vermee
ii düşün demeyecegım cnm cnku dunya cok kotu maalesef:(

muhtemelen son sevgilin olarak kalmayacak, belki de sen onun sonuncusu olmaktan çıktın bile. Seven asla ilgisiz kalmaz, şartlar ne olursa olsun bulur bi yolunu inanmıyorum. Tınlama bırak ünili arkadaşlarıyla takılsın sen de liselilerle.

muhtemelen son sevgilin olarak kalmayacak, belki de sen onun sonuncusu olmaktan çıktın bile. Seven asla ilgisiz kalmaz, şartlar ne olursa olsun bulur bi yolunu inanmıyorum. Tınlama bırak ünili arkadaşlarıyla takılsın sen de liselilerle.

yani...kaydirigubbakcemile5

5.5 ayda hemende nerden o kişi dünyanız oluyor anlamış değilim kaydirigubbakcemile3

hayatını kur.. erkekler sırayla gelir sonrasında...

önce gelecek önce iş sonra sevgili sonra eş

navb : dünyam olmadı da diğerleri gibi olmadığını biliyorum sadece öncekileri bu kadar umursamamıştm o yüzden üzülücem dedim :D
MissA: başkası olduğunu zannetmiyorum bende canım, 2haftada bi geliyo yanıma ne ara unuttu onu da anlamış değilim ama :s yaptklarına başka açklama da yok

canım yeni ortam yeni arkadaşlıklar vs belki aklını karistirmistir..kötü düşünmek istemiyorum ama..bu girdiği yeni ortamın etkisiyle seni ihmal ediyor..
bende üniversiteye ilk başladığım yıl bir sevgilim olsun istememiştim,hoş yoktu zaten:) ama rahat olmmak kimle gittin kacta gittin kacta geldin vs istemiyordum hayatımda..yeni arkadaslar edinecektim belki erkekte olucakti bunların icinde e şimdi erkek arkadasım olsaydı kırk tane laf söylerdi..
yani ne biliyim ben kız halimle bunları düşündüm..
ama dediğim gibi zaten erkek arkadasım yoktu o donem belkide o yüzden bu kdr rahattim sevdiğim biri olsaydı düşünmezdim bunları..ama iste o heycan yüzünden olabilir..

onun açıklaması da bu zaten canm. "hiç bilmediğim bi yerdeyim,alışmak zor oluyor.anlayış bekliyorum senden" ya da "derslerim yoğun" deyip duruyor ama bu 2 dakikasını ayırmamasına bi açıklma olamazki :( dürüst bi insandır, sevmiyo olsa uzatmazdı, yada uzak olmama rağmen devam etmezdi... kafamı karıştıran da bunlar zaten... ne düşünmem gerektiğini bilemedim :S bu yüzden sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim

bız cok fazla bır sey dıyemeyız tabııkıde sevgılını sen tanıyorsun..
ama arkadasların da dedıgı gıbı 5.5 ay cok uzun bır zaman dılımı degıl..tabııkıde sevebılırsın bu zaman dılımde asık olabılırsın..ama cok fazla ınanıp guvenmemek gerekıyor..
haftasonu gorusecegınızı soylemıssın bır de yuz yuze konus bakalım..hareketlerıne bak..tavırlarına fln nasıl davranıyor sana..bıraz da zaman ver..belkı dedıgı gıbıdır..sımdı sanırım bır cok okulun vıze haftası derslerı gercekten yogun olabılır..

Bence seven insan neyapar neder arar canim senin yerinde olsam bukadar cidiye almam zaten bu iliskinin sonu biraz husranla bitecekmis gibi geliyo Bana sen ona sabahtan aksama kadar benle konus dmiyosun gun icinde 1msji bile seni mutlu edecektir eminim ha birde telefon kulubesi yokmu neblim yani aramak istese kesin bir yolunu bulurdu bukadar kafa yorma okadarda cok tanimiyosun 5ay neki benden sana tavsiye guzelim fazla kendini kaptirma uzulursun yazik sana simdidenbukadar sitrese girme

canım bence kendini ayrılığa hazırla. seni üzmek istemem ama bu çok yoğunum moralim bozuk ondan sana vakit ayıramıyorum lafları erkeklerin klasik oyalama yalanları gibi geliyo bana. hem daha 2 ay olmuş gideli şimdiden böyle yapıyosa ordaki arkadaşlarıyla kaynaşınca daha da ihmal edicektir seni.
gerçekten seven düşünen insan arar ve iki tane de olsa mesajını atar.hem ne yoğunluğuymuş allah aşkına..alt tarafı öğrenci yani orda öğretim görevlisi falan değilya bu.istese mutlaka sana vakit ayırır..

daha fazla uzatmadan bu ilişkiyi bitir bence çünkü seven insan nolursa olsun ama arkadaşının teliyle ama kontürlü telle ulaşır arar ama seninki babasını arıyomuş?bi iki gün üzülüp aglarsın sonra unutulur gider

aramak istese arar... seninki bahaneler üretiyor

hem orayı idare etme hem seni elinde tutma çabasında

biri yeni bi yere gittiğinde oraya alışmaya çalışırken bırakıp geldiği yerdekileri daha çok arar..onların sesini duydukça rahatlar

seninki maşallah oraya çoktan ayak uydurmuş

oradaki hayatı için sana ggerek olmadığı için aramaması normal

2 haftada bir seni görmeye geldğine emin misin çamaşır falan mı getiriyor evine yıkanması için

Evet bi konuşabilsek bitiricem ama...
Navb: bunu da sormuştum şakayla karışık, yine bi dolu bahane uydurmuştu, hatırlamakta zorlanıyorum artık. Ama herşey olabilir tabii...

canım ne olursa olsun insan sewdiğine total de 30 dk ayırmazmı ya çok rahat ayırır kendini seni bu kadar ihmal eden biri için hırpalama..içinde farklı düşünceler warsa eğer gtme imkanın waesa kendi gözünle git gör ne yapıyor diye tabi haber wermedn

Back
X