Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Talann12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
85
38
3
33
Merhaba, eşimle ailevi birtakım sorunlar yaşadık. Bir önceki konumda da bahsetmiştim. En güzel anı bile sorun yaratıp kavgaya çeviriyorum. Kendime hakim olmaya çalışıcam bunu eşime de söyledim. Baya dolmuş üç güne bir kavga ediyoruz dedi. Bir mutlusun bir mutsuz dedi. Bir ara daha iyiydin cilve yapardın, sarılırdın şimdi surekli her şeyden sorun çıkarıyorsun dedi. Ben de tamam düzeltelim dedim. Şimdi sorum şu ki bu ara içimden hiç gelmiyor eşime yakın davranmak. Hadi davrandım, ben dedim diye davrandı, der diye bile yakın olasım gelmiyor. Normalde kavga etsek bile barışınca ben normale dönerdim. Şimdi normale dönemiyorum. Sarılsam bile , ben dedim diye yalandan satılıyor der, diye kafamda beliriyor. Ve içimden de gelmiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilemiyorum. Ne tavsıye edersiniz?

Eğer psikolojik bir sorununuz varsa gidin tedavi olun arkadaşım. Hiç kimsenin birbirine hayatı zehir etmeye hakkı yok. Benim kocam sürekli kavga çıkarsa istemem ben onu. Yarın eşin de senden soğuyabilir,uzaklaşabilir.
He yok bir sorunum yok diyorsan,eşine olan sevgin,saygın bitmiştir. O zaman da yapacak iş bellidir.

Eşimi seviyorum. Sorunlarım ailevi yapılan bir takım şeyleri unutamamak. Unutuyorum diyorum aklıma geliyor. Eşime de bu ailevi sebepler yüzünden kızıyorum. Nasıl başa çıkıcam bilmiyorum.

Eşimi seviyorum. Sorunlarım ailevi yapılan bir takım şeyleri unutamamak. Unutuyorum diyorum aklıma geliyor. Eşime de bu ailevi sebepler yüzünden kızıyorum. Nasıl başa çıkıcam bilmiyorum.
Eşini seviyorsan onu kaybetmemek için uğraşmalısın.
Anlattıklarına göre hiç sağlıklı hareketlerin yok.
Gidip tedavini ol,kendini geliştir,olumlu yönde hareketlerini ayarla.
Bu söylediklerin hiç normal değil,hiç kimse bunlara katlanmaz,çaba göstermelisin iyileşmek için.

Hiç merak etme bütün sorunların çözülür. Bu huylarında geçer gider. Pamuk gibi olursun.
Diyeceksin ki ne zaman?
Tabiki elindekini kaybettiğin zaman.
Ben sahip olduğu şeyi yitirdikten sonra akıllanmayanı görmedim.
Ha geç mi, evet. Çok geç. Elindeki yitip gitmiş. Neye yarar. Ama akıllanacaksın sonuçta.
Senin için bu zaman henüz gelmemiş. Ama merak etme. İllaki sende şuan sahip olduklarını kaybedeceksin. Hiçkimse kimseyi sonsuza kadar çekmez çünkü. Mutlaka bir gün kopacak. Yarın obürgün eşin artık yanında olmadığında sende aydınlanırsın hiç üzülme :/

Evet ama şöyle bir şey de var. Dışardaki beni tanıyan herkese böyle değilim.. İnsan ilişkilerim iyidir. Öyle saygılı, , düşünceli davranmaya çalışırım. Yani mantıklı olurum birçok şeyde. Sadece eşime karşı böyleyim. Eşimde bunu biliyor. Sırf bunun için de psikologa gerek yok diyor eşim. Çünkü senin derdin benim diyor. zamanla düzelir diyor. Bilmiyorum evlilik danışmanına mı gitsem?

İşte ben de düzeltmeye çalışıyorum kendimi. İlle psikologa mı gitmem gerekir? Bir de ben düzeltsem kendimi normale döner miyiz merak ediyorum. Şu süreçte napmaliyim diye düşünüyorum.

Nasıl yani?
Herkese iyi olup da eşine karşı mı kötüsün?
O zaman durum daha kötü maalesef. İnsana asıl eşiyle olan mutluluk önemli. Dışarıdakilerin ne önemi var ki? Adam da bunu bile bile nasıl zamanla düzelir diyor o da ilginç. Eşinin de yardıma ihtiyacı var,olayı git gide normalleştirmiş,oysa bence durum hiç hoş değil.

Evlilik danışmanları da psikolog oluyor zaten. Yoldan geçeni evlilik danışmanı yapmıyorlar yani.

İşte ben de düzeltmeye çalışıyorum kendimi. İlle psikologa mı gitmem gerekir? Bir de ben düzeltsem kendimi normale döner miyiz merak ediyorum. Şu süreçte napmaliyim diye düşünüyorum.
Elbette psikoloğun çok faydasını görürsün. Normale ise zamanla dönersiniz zaten.
Fakat ne yapacaksan bir an önce yap. zira eşin senin derdin benimle demiş bile. çanlar çalmaya başlamış, be sözlerde işaretleri.

Evlilik danışmanı düşünüyorum. Düzelirim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…