tavsiyelerinizi bekliyoruz....

Allahım bu kelebekse nin konusuymus dikkat etseydim en basta ellerime yazık yazmazdım..

hiç şaşırmadım bu konunda da böyle yaptıgına

tatmin oldun mu bari rahatladın mı bi.. herkes dolusmus ya konuna !!

ortada sinir olacak birşey göremedim ben arkadaşım..geniş gönüllü olun biraz..3 kuruşluk şeyide almayı versin.duası yeter.baksanıza bulaşık bile yıkatmıyormuş.elinden gelen o demek ki..şükür biraz.

Ne kadar ayıp, ne kadar yazık yaptığınız şey.

Ortada belli başlı sıkıntılar olsa da herkes ona göre fikrini söylese.

Çulsuzluk diyosun bu ne biçim bi tabirdir bi Anneye Babaya karşı kullanılan.

Ne olursa olsun onlar senin saygını hakeden insanlar eşinin anne babası.

Ben çocuk emanet etmem ona demişsin pardon senin eşini o kadun yetiştirmedi mi bi bak bakalım nesi eksik.

Kusura bakmayında sizinki sadece insanları hor görmek başka bişey değil.

Ayıp dünyadaki en kutsal şey olan Anne kavramı için kullandığınız kelimeler gerçekten çok ayıp...

Ve son olarak bence siz acınacak haldesiniz...

senin durumun olmasaydı, ve sende torununa bişey alamayacak güçte olsaydın, gelininin senin hakkında böyle düşünmesi seni üzmezmiydi.?
onlarda para yok..! ama sana davranışlarını anlatıyosun ya iyi diye demekki o kadında insanlık var...!
lakin sen anne bileceğin kadının hakkında böyle düşünüp, böyle yazarak., kendinde insanlığın olmadığını yeterince anlatmışsın...!

yani diyeceğim okii bu yalan dünyada para deil, insanlık önemli..!
o insanlıktan nasiplenebilene NE MUTLU..!!!

maddiyata değil maneviyata bak sana karşı davranışları iyiyse daha ne istiyorsun
hediye almıyorlar durumları yok diye kimse aşağılanmaz

tavsıyem şu:eşin her ay belırlı para yollasın aılesıne madem durumları yok evlatlaıda yardım etmek durumunda.
onlarda paraları olunca alırlar zaten.
hem diyosunkı büssürü kazak falan ördü madem onları gıydırseydınde
onlarda hevese gelır dahada bişeyler yapardı sen onların aldığını beğenmezsen ne yapsınlar ki?

Konu kapanmıştır....

(Arkadaşlar boşverin, banlanmanıza değmez....)

seni millete eşim diye tanıtmak zorunda kalan kocana,senin cinsliklerine göz yummak zorunda kalan kayınvalidene, senin çocuğun olduğu için senin çocuğuna acırım...
allah sahiplerine sabır versin,burdan bile nasıl bir kadın olduğun belli oluyor.

bence kayınvalidenizin buraya konu açması lazımmış sizden yakınmak için. her insan dünyaya belli bir mal varlığıyla gelmiyor. kadın sana bulasık bile yıkatmıyormus sen geliniyken. torun daha baskadır. elinde olsa neler alırdı. aileler kendi durumlarına göre hareket ederler. onlar seni ailenin durumu daha iyi diye mi gelin olarak aldılar. keşke parayla insan olunsa... burda kayınvalidesinin durumu çok iyi olupta neler yapan insanlar var. yazık... eşinize yazık...

Bence boşayın gitsin kocanızı.Zengin ailesi olan bir baba bulun çocuğunuza.Sizin derdinizin tek çözümü bu.

Tavsiye İstemişsiniz

Uzman Psikolog Esra DEMİREL

Tavsiye ederim

Bulunduğunuz ilde iyi bir doktor dur

Son düzenleme:
Madem senin için maddiyat önemli başlangıçta da biliyorsun bu aileyi evlenmeyin o zaman kardeşim. Bekleyin evinizde zengin bir koca.

Bence boşayın gitsin kocanızı.Zengin ailesi olan bir baba bulun çocuğunuza.Sizin derdinizin tek çözümü bu.

parkon allahaşkına,olmayacak olan olmuş ve bu kadınla birisi evlenmiş,ikinci bir adamı bulamayacağını o da biliyodur.piyango kazanmış varsaysın valla.
kocan geçmiş hayatında hitler'miş heralde kelebekse,allah ona seni layık gördüğüne göre...

Olay maddiyat falan da değil, daha önceki konularını da hatırlıyorum. Arkadaş k.validesini sevmiyor, kadını takıntı haline getirmiş, kadın ağzıyla kuş tutsa elinle neden tutmadın diyecek. Bu kadar olmaz. Bence acil olarak kendine meşgale bulmalı bu takıntılardan kurtarmalı kendini. Kendi de farkında dikkat ederseniz k.valideyi kötü biriymiş gibi anlatmıyor sorun kendisinde.

Son düzenleme:
Kimse kimseye bir şey almak zorunda değil,
yok böyle bir mecburiyet.
Hayatta mutlu olmak istiyorsan insanlardan beklentin olmasın.

sinir oluyorsun da ne diye 2 gün kalıyorsun anlamadım eminim yüzlerine canım cicim şimdi buralarda böyle atıp tutuyorsun arkalarından hoş birşey değil....bırak birşey almalarını iyi davrandıklarına dua et

Ben kendisini tanimam etmem, yorumlarini da ilk defa bu konuda okuyorum ama arkadas asmis. B*k bocegi filan. Bu tur konularda hep birileri banlaniyor , birileri keyif aliyor. Banlanacagim icin degil, edebimden susuyorum. Kelebek kendine ve bize iyilik yap bir daha konu acma.

Farkeder mi bilmem ama ben anneannemi, babaannemi, dedelerimi hic tanimadim. Ben dogmadan olmuslerdi. Keske tanisaydim , sarilsaydim da bana oyuncak almasalardi. Onlari tanimayi cok isterdim. Parayla olculecek birsey degil bu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…