tavsiyelerinizi bekliyoruz....

iletisim bicimi buda ama yazik birilerine bok bocegi derkn kendisinin BOK oldugunu kabul ediyor baksaniza adlibda iyi niyetli birisi galiba ) birazda mutevazi ne oldugunu hemen kabul etti

iletisim bicimi buda ama yazik birilerine bok bocegi derkn kendisinin BOK oldugunu kabul ediyor baksaniza adlibda iyi niyetli birisi galiba ) birazda mutevazi ne oldugunu hemen kabul etti

[SUP][/SUP]

Arkadaşım bu mu senin derdin ???
Kocanla aranı bozmuyor, herşeyinize karışmıyor
senin derdin parası yokmuşta
senin çocuğuna hediye alamıyor bu mu yani
eyvallah sevmeyebilirsin sevmek zorunda da değilsin
ama bana göre senin sevmemenin tek nedeni
parası olmaması ve çocuğuna hediye almaması
kaynanan seni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum
ama senin için değil eminim torunu için çok üzülüyordur
hediye alamadığı için, kadın napsın şimdi ölsün mü
para yok hediye alamıyor diye
bu forumda benim için ilksin
şu zamana kadar tek bir konuda bile kaynana haklıdır demedim
çünkü haklı değillerdi bana göre.
ama sen böyle düşünmekle haksızsın, bencilsin
ben sana daha ne diyebilirim ki...
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

Son düzenleme:
kesin kocasının ramazanlarda aılesıne yardım etmesıne bıle ızın vermıyordur..hatta kocası annesine, eşi yüzünden hediye bile alamıyordur, sırf suratını çekmemek için..
aslında kocada iş yok!..

bu tarz gelin profılleri genelde bellidir..

çocuğunu pahalı hediyelere boğsa, sana altınlar vs taksa ;aynı zamanda da eşinle aranı bozsa...
sana iş bile yaptırmıyormuş,naapsın kadın? tepesinde mi dolaştırsın ...sevemiyorsan da saygı göster...

bi yazmaya başlasam şimdi sayfalar almayacak o zamanda beni b daha kk ya sokmayacaklar
mübarek günde konuya bak ya tövbe estafurullah

Son düzenleme:
bence bir psikoloğa görünün. konularınızın hepsi aynı model. biraz empati yapın kayınvalidenizi annenizin yerine koyun. anneniz hediye almadığı için eşiniz bunu sorun etse? yok olurmu ozaman annemlerin maddi durumu yok alamıyorlar, almak istiyorda durumları yok diye eşinize nasıl da savunursunuz. yüreğinize biraz sevgi koyun yaa, bakış açınızı değiştirin. öyle olsa bile hediye almak istemeyen birini sevmek çok mu zorrrr? bukadar sevgiden yoksun olmayın. her şeyiniz problem. bence Allaha sığının size ondan başka kimse yardım edemez. annenizde sizden farklı değil anlaşılan. tatilde kız kardeşimle gidemedik diye bozuldu yazmışsınız. kayınvalide küsse yerin dibine sokarsınız düşüncesiz diye. damadını sevmeyen bir annenin kızının kayınvalidesini sevmemesi çok normall. daha çok şey yazmak istiyorum daaa Allah tan korkum var. Allah ıslah etsin.

aynen arkadaşım benim de yazacak çok şeyim var ama orucum lekelenecek

valla ne diyeyimki
benim kayınvalide evlendiğimizden beri diğer oğluna kredi çekip verir
hiç borcu bitmez bizede hep param yok diye ağlanır
dört yıllık evliyim işini hep bana yaptırdı yapardımda
eşimin bir gün izni var asla başbaşa kalmamızı istemezdi hep onda olalım isterdi
dört yıl boyunca her hafta izin gününde onlara gittik
mecbur tutardı
işini gücünü yapardım sonrada eşimle gezmek istediğimde surat yapardı neymiş onun yanında beklicekmişim
o dönemde kiloluydum ve bu sebepten sorunlarımız vardı eşimle bunu bilir ve hep beni desteklerdi bana sürekli işte kiloluysan ne olmuş ne kilolular var işte takıyo sana ama geçer sen sabret vs.. derdi bende inanırdım sonra eltime demişki oğlum haklı o da kilolu yani demiş oğlumun içkisi yok kumarı yok karı kız davası yok daha ne istiyo demiş
bunu duyunca böyle ikili oynadığını duyunca şok oldum ve çok soğudum
eşim oldukça dağınıktır ve daha önce oturduğum ev eskiydi kapısı camı herşeyi çok eskiydi ne kadar temizlesende tertemiz görünmüyodu
bize arkaadaşıyla gelirdi özenirdim börek çörek ikramlıklara ayrı yemeklere ayrı özenirdim yer içerlerdi ve arkamdan evimin dedikodusunu yaparlarmış bunu duyduğumda yanımdaydı kıpkırmızı oldu bişey diyemedi
hamileydim grip olmuş beni çağırıyo neymiş ben çorba pişirecekmişim
oğluna kendini acındırır banada sen hamilesin grip sanada geçmesin neden geldin diyo
bana çıkarıpta 50 tl veremez al bunuda çocuğuna diyemez
kredi borcu hiç bitmez çünkü öbür oğluna para vermekten hiç bize sıra gelmez ama sürekli size şunu yapcam bunu yapcam hep söyler durur
eskiden devamlı para isterdi ama artık isteyemiyo
benim ailemin maddi durumu iyi diye hiç düşünmez bizi ama her iişinide bize gördürür
misafir çağırır bana ağırlatmak ister devamlı onda olucam onda kalıcam mutfaktan çıkmıcam
bunları yaptığım dönemlerdede hep kusur bulurdu
üstelik tüm bunlara rağmen eşim annesini korur
hayır yanlış anlıyosun der durur
bu da benim kayınvalidem işte

Bence prim vermeyi bırakalım artık bayanlar...
Ben konunun gerçek olduğuna bu hatununda bu kişilkte olduğuna inanmıyorum yok yaaa yoktur böyle kişiler yada varmıdır?offf ne bileyim inanamıyorum böyle insanların yaşadığına ben yaa...

Ceza puanını doldurunca süresiz ban alacak,üyeliği iptal olacak sonra yaratıcı bir kullanıcı adıyla aramıza geri dönecek. kelebekse0685 gibi mesela.

Bu konuya yorum yapmaya bile değmez, ezikliği o kadar ortada ki midemi bulandırıyor insanlara ettiği hakaretler. Hem ailem zengin hem de kızkardeşimi ben okutucam diyen çelişkili bir tip işte.

Ceza puanının dolma durumunu bilmiyordum, iyi olmuş ama dediğin gibi yeniden gelecek.
Sorun değil, kelebek hangi isimle olursa olsun tanınır kendisi.
Maddi durumları yok dediği kişiler bir çanta örgü örmüşler.
Bir defa dahi giydirmemiş alerji yapıyor diye sonra niye geri istiyor 3-5 yaşında giyecekleri vardı diyor.

Yazmayacağım diyorum insan dayanamıyor ki ?
Ayrıca yorum yapıyorum ama kelebek38'in konularına inanmıyorum ben.
Sadece konu olsun diye açıyor.

muhtemelen kocası da dahil kimse tarafından sevilmeyen bir tip. yazdıkları da çelişkili zaten. yani konu uydurma. böyle düşünen bi insanın çocuğu hediye için bugün sevgisini verir yarın başka bişeylerini.

cevabını da kendisi vermiş zaten.maksatlı açıyor konularını.yoksa her konuda bu kadar eleşriri alan insan neden gelip tekrar aynı tarz konu açsın

Tahminimce yüzünde sivilceler dolu, çevresi tarafından hor görülmüş (haksız da değiller hani ) karakteri oturmayı geç, daha oluşmamış ERGEN türlerinden en nadir olanısın.. Konu açıp da hakaret ederek kendini tatmin etmeye çalışıyorsun, çünkü burası sanal hayat.. Gerçekte pısırığın tekisin, yerden yere de vurulsan gıkın çıkmaz. Korkaksın çünkü.. Biliyorsun ki sağlam kayaya çarpıp o saçların birisinin elinde kalır.. Akıllıca.. Ben olsam yerinde bu karakterle, ben de bana ulaşamayacakları şekilde atıp tutardım

Yok efendim neymiş defolun, yok bok böceği falan.. Ne klişesin sen ıyyy

Sen bir böcek bile olamazsın gözümde bu kadar düşüksün buna ne demeli?

Şimdi eğer şanslı bir kul isen, yazdığıma hakaret vari cevap vermezsin..

Yok ama ben sevdicegimin o nacizane kelimelerinin altında ezilmek, sonra kendimi duvardan duvara vurmak istiyorum dersen eyvallah kelebeğim yaz dilediğini.. Ama yazdıktan sonra mümkünse konu kapanmalı ve benden cevap gelememeli senin için diyorum yani

Hadi bebeğim öptümmm kokulu kokuluuu

twitter kullanan insananların takipçi sayısı ile övündüklerini,
facebookta arkadaş sayısı ile hava attıklarını,
bloggerların okuyucu sayısı arttıkça mutlu olduklarını gördüm de

benim her açtığım konuya millet yığılıyor diye kendini tatmin edenini de bugün görmüş olduk.

üst segment kk kadını sözlüğüne acilen eklensin lütfen

Son düzenleme:
cidden sinir olmakta haklısınnn kadın sana bir bulaşık dahi yıkatmıyor el üstünde tutuyor yaa !!! sinirlen kardesimm.. aaaa bu kadın sana niye böyle yapıyo....

oğlunu arayıp sana karsı kıskırtmıyo , bıdı bıdı arkandan konusmuyo , el kızı muamelesi yapmıyo.. valla sinirlencek durum

kadının durumu belli.. illa birsey alınca mı sevgi göstergesi oluyor cocuguna.. alacagı yada aldıgı seye degil cocugunun gözlerine nasıl baktıgına bak bence..

belki böylelikle kaynananın gözlerindeki sevgiyi görüp kendi gözündeki haset bakısların erir !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…