- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi kelebekse38
-
iletisim bicimi buda ama yazik birilerine bok bocegi derkn kendisinin BOK oldugunu kabul ediyor baksaniza adlibda iyi niyetli birisi galibasanırım normal hayatında kendisini ifade edemiyor burada gelip hakaret ederek rahatlıyor.bu da bir iletişim biçimi aslında.dikkat çekmeye çalışmak,bende varım demenin bir boyutu.ilk yorumumda da dedim,konularını kasıtlı açıyor.olay çıkarıp hakaret etmek için.onun için konuşmak bu zaten.
iletisim bicimi buda ama yazik birilerine bok bocegi derkn kendisinin BOK oldugunu kabul ediyor baksaniza adlibda iyi niyetli birisi galibasanırım normal hayatında kendisini ifade edemiyor burada gelip hakaret ederek rahatlıyor.bu da bir iletişim biçimi aslında.dikkat çekmeye çalışmak,bende varım demenin bir boyutu.ilk yorumumda da dedim,konularını kasıtlı açıyor.olay çıkarıp hakaret etmek için.onun için konuşmak bu zaten.
bence bir psikoloğa görünün. konularınızın hepsi aynı model. biraz empati yapın kayınvalidenizi annenizin yerine koyun. anneniz hediye almadığı için eşiniz bunu sorun etse? yok olurmu ozaman annemlerin maddi durumu yok alamıyorlar, almak istiyorda durumları yok diye eşinize nasıl da savunursunuz. yüreğinize biraz sevgi koyun yaa, bakış açınızı değiştirin. öyle olsa bile hediye almak istemeyen birini sevmek çok mu zorrrr? bukadar sevgiden yoksun olmayın. her şeyiniz problem. bence Allaha sığının size ondan başka kimse yardım edemez. annenizde sizden farklı değil anlaşılan. tatilde kız kardeşimle gidemedik diye bozuldu yazmışsınız. kayınvalide küsse yerin dibine sokarsınız düşüncesiz diye. damadını sevmeyen bir annenin kızının kayınvalidesini sevmemesi çok normall. daha çok şey yazmak istiyorum daaa Allah tan korkum var. Allah ıslah etsin.
Hala gerçek yüzü diyorsunuz.. Haftalardır kaç defa yazıyorum.
Kelebek38 'in istisnasız tüm konuları böyle..
Tepki alacak bir konu açıyor, sonrasında hakaret ediyor, sonra yasaklanıyor.
YASAĞI BİTİP bitmez tekrar gelip aynısını yapıyor.
Buna niye kimse dur demiyor ?
Ceza puanını doldurunca süresiz ban alacak,üyeliği iptal olacak sonra yaratıcı bir kullanıcı adıyla aramıza geri dönecek. kelebekse0685 gibi mesela.
Bu konuya yorum yapmaya bile değmez, ezikliği o kadar ortada ki midemi bulandırıyor insanlara ettiği hakaretler. Hem ailem zengin hem de kızkardeşimi ben okutucam diyen çelişkili bir tip işte.
Ceza puanının dolma durumunu bilmiyordum, iyi olmuş ama dediğin gibi yeniden gelecek.
Sorun değil, kelebek hangi isimle olursa olsun tanınır kendisi.
Maddi durumları yok dediği kişiler bir çanta örgü örmüşler.
Bir defa dahi giydirmemiş alerji yapıyor diye sonra niye geri istiyor 3-5 yaşında giyecekleri vardı diyor.
Yazmayacağım diyorum insan dayanamıyor ki ?
Ayrıca yorum yapıyorum ama kelebek38'in konularına inanmıyorum ben.
Sadece konu olsun diye açıyor.
ayyyy ne kadar akıllısın.milleti uyarıyorsun ama sen hala burdasın defolup gidebilirsin bence konumdan beğenmiyorsun ya yani sözde tabi.benim her konumda millet yığılıyor be benim konuma madem saçmalık niye her konumda sen varsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?