tavsiyelerinizi bekliyoruz....

Çocuğuna herşeyi alıp sana köleymişsin, hastalıklı sokak köpeğimişsin (köpeklerden özür dileyerek) beş para etmezmişsin, damızlık olmaktan başka bir işe yaramayan bir hiçmişsin gibi davranmasını mı tercih ediyorsun? Saygı duyarım. Hatta bütün KK buna saygı duysun...

kayınvalidem kızım doğduğunda küçük bir hurç dolusu kazak falan orlon yani ördü şimdi de kızımın cild, hassas hep pamuk giyiyor geçen gittiğimde onları geri istedi.bu normal mi sizce?

Cildi hassas olduğundan değil kasti giydirmediğinizi düşünüyorum.
K.validenizin keyfi olsun diye pamuk giydirir üstünede onun ördüklerinden giydirebilirdiniz.
..

Giydirmezseniz tabiki ister..
Hem giydirmiyorsunuz hemde 3-5 yaşında olacaklar bile var niye istiyor diyorsunuz ?
Herşey çok çelişkili..
Vakit geçirmek için mi konu açıyorsunuz ?

1sen haklıymış ,dedim acaba kendinizi mi ifade edemiyorsunuz,ama siz arkadaşların ne kadar haklı olduğunu dilinizle belli ediyorsunuz..Bu kadar insan özünde bir şey demek istiyor aslında:yanlış düşünüyorsunuz.. keşke biraz bir dönüp nerede yanlış yapıyorum diye baksanız

arkadaşın gerçek yüzü ortaya çıkıyor artık

dağılın hanımlar

Hala gerçek yüzü diyorsunuz.. Haftalardır kaç defa yazıyorum.

Kelebek38 'in istisnasız tüm konuları böyle..
Tepki alacak bir konu açıyor, sonrasında hakaret ediyor, sonra yasaklanıyor.
YASAĞI BİTİP bitmez tekrar gelip aynısını yapıyor.

Buna niye kimse dur demiyor ?

hediye alan ananeyimi hediye almayan babanneyimi çocuk daha çok sever ??????? çocuğuna öyle bir terbiye vereceksin ki 5 kuruş hediyeyle sevginin alınmadığını bilecekkk....

Sizin gibi bir annesi olduğu için hediyeli tarafı seçicektir halbuki çok çok yazık kendi kalbinizi nasırlar bağlamış kararmış onunkinide bağlamasın yazıktır. İlerde sizinde durumuzun olmadığını düşünün ve torunlarınızı sizden gelininizin ya da damadımızın soguttugunu. Allah kınadığımız herseyı bıze yasatmadan oldurmez. Bence tövbe vs edn belki kabul olur duanız. 5 liralık hediyeleri bile kabul ediyorsunuz değer biçiyosunuzda kayınvalidenizin günlerce gecelerde belki kendi işlerini bile yapmayıp sırf torununa hediye olsun diye kendi emeğiyle yaptığı şeylere değer biçemiyosunuz öylemi. Gerçekten size rahat batmış çıkamıyo diye düşünüyorum.

Şöyle bir analiz yapmak lazım aslında..

Kocası tarafından sevilmeyen (Kendi yaptıklarından ötürü)
Kayınvalidesi tarafından dışlanmış (Kendi yaptıklarından ötürü)
Kocasının annesi olduğu için kendini onunla bir tutmaya çalışarak yarış atına benzemeye çalışan bir tip...
VEEEEE buraya konu açarak insanları birbirine katarak ki
Oruç ağız insanlar vardır onların düşüncelerini bile kirletmeye kalkıyorsunuz ki bu çok günahtır...

Allah affetsin ve ıslah etsin bence sizii...

Son düzenleme:

sanırım normal hayatında kendisini ifade edemiyor burada gelip hakaret ederek rahatlıyor.bu da bir iletişim biçimi aslında.dikkat çekmeye çalışmak,bende varım demenin bir boyutu.ilk yorumumda da dedim,konularını kasıtlı açıyor.olay çıkarıp hakaret etmek için.onun için konuşmak bu zaten.

daha önceki yorumlarınızdan birinde mutlu bir evliliğim var demişsin konu sahibi?
açtığın konular da şu anki yorumların da mutsuzluğun dibinde olduğunu gösteriyor
seviyesizlik yapıp burda üste çıktığını sanıyorsan yanılıyorsun. şu konuyu okuyan herkes sana gülüyor.

Son düzenleme:

İlerde siz ve sizin ailenizin maddi durumunun ne olcağını biliyor musun?garantiniz var mı?merak ediyorum?bazı şeyler vardır parayla satın alınamayacak kadar değerlidir.
Olayları böyle değerlendirmeniz çok yanlış...

ilerde çocuğunuz hediye almayan babaannesi olduğu için utanmasın
böyle bir anneye sahip olduğu için utansın

Çocuğunuz ilerde evlenirken eğer dünürler daha zenginse onları çooook sevecek. Kendinizden daha zengin birini bulmazsa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…