- 24 Haziran 2011
- 23.572
- 49.236
- 798
- Konu Sahibi kelebekse38
-
evtsss. komikimdir. evde kalmaktan çok sıkıldın sen. git azıcık dolaş. oksijen girsin
sen kimsin kızım ya sende yeni mi türedin bok böceği gibi?sana ne benim konularımdan beğenmiyorsan defol git
kimse defolup gitmio çünkü çok eğlencelisin. bak benimde evde tonla işim var ama gidemiorum. valla çok eğleniorum ben. bence diğerleri de öledir
kayınvalidem kızım doğduğunda küçük bir hurç dolusu kazak falan orlon yani ördü şimdi de kızımın cild, hassas hep pamuk giyiyor geçen gittiğimde onları geri istedi.bu normal mi sizce?
arkadaşın gerçek yüzü ortaya çıkıyor artık
dağılın hanımlar
Sizin gibi bir annesi olduğu için hediyeli tarafı seçicektir halbuki çok çok yazık kendi kalbinizi nasırlar bağlamış kararmış onunkinide bağlamasın yazıktır. İlerde sizinde durumuzun olmadığını düşünün ve torunlarınızı sizden gelininizin ya da damadımızın soguttugunu. Allah kınadığımız herseyı bıze yasatmadan oldurmez. Bence tövbe vs edn belki kabul olur duanız. 5 liralık hediyeleri bile kabul ediyorsunuz değer biçiyosunuzda kayınvalidenizin günlerce gecelerde belki kendi işlerini bile yapmayıp sırf torununa hediye olsun diye kendi emeğiyle yaptığı şeylere değer biçemiyosunuz öylemi. Gerçekten size rahat batmış çıkamıyo diye düşünüyorum.ya carrie bak seni severim bari beni sn anla.benim ailem de zengin değil yani zengin değil dediysem 3 evleri 1 tane de arabaları var.telefonda oğluna doğum gününde bebek alacam dedim hiç bişey görmedik.5 liralık bi hediye ya.demek istediğim küçük bişey düşünüldüğünü bilmek istiyorum.ee bu çocuk büyüdüğünde aradaki farkı zaten anlayacak bir taraf bi sürü hediye alıyor doğum gününde kargo ile hediye falan bir taraf iğne çöpü bile almıyor.kimi daha çok sever çocuk bu yani.annem daha geçen altın bilezik aldı öylesine
Hala gerçek yüzü diyorsunuz.. Haftalardır kaç defa yazıyorum.
Kelebek38 'in istisnasız tüm konuları böyle..
Tepki alacak bir konu açıyor, sonrasında hakaret ediyor, sonra yasaklanıyor.
YASAĞI BİTİP bitmez tekrar gelip aynısını yapıyor.
Buna niye kimse dur demiyor ?
bu hayatta bok böceğinin bile bir hayat gayesi vardır.
ayyyy ne kadar akıllısın.milleti uyarıyorsun ama sen hala burdasın defolup gidebilirsin bence konumdan beğenmiyorsun ya yani sözde tabi.benim her konumda millet yığılıyor be benim konuma madem saçmalık niye her konumda sen varsın.
arkadaşlar mrb şu an memleketteyim annemlerde kalıyorum geçenlerde kayınvalidemleri gittim kaldım 2 gün bu süre içinde kayınvalidem bana iyi davrandı sağosun.bulaşık bile yıkatmıyor desem yeri yani.ama sevemiyorum bi türlü yani.nedense orda kadına acıyorum sonraasında yine sevemiyorum.ya bilmiyorum maddi durmları pek yok emekli insanlar bu duruma da bazen sinir oluyorum kızıma bile 3 kuruşluk bişey almamalarına sinir oluyorum ya.bizimkiler kızımın herşeyini alırlar doğduğundan beri.sinir oluyorum arayıp sormaz.bana tavsiyeniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?