Merhaba Bendenizz, senin durumunu o kadar cok kendime benzetttim ki, ama ben 3 senedir baska bir ulkedeyim, alismam gerekirdi simdiye kadar fakat ayni senin gibi ilk adim atan ben olamiyorum. Ben 28 yasindayim, ilkokul - ortaokul haric hep boyleydim
Bunun adi sosyal fobi, ve bu biraz senin yetistirilis tarindan biraz da kendi dogustan gelen huyundan kaynaklaniyor. Ben mesela kiyafetlerimle sakliyorum kendimi, arka planda gozlemciyim insanlari tanimadan alismadan adim atamam. Baskalarini tanidiktan sonra birkac sey konusurum. Kendimden cok bahsetmem, bana ketum demislerdi bir keresinde..
Bunun nedeni: Seni elestireceklerinden korkmak, birisi ters birsey soylese 10 gun etkisinde kalip uzulurdum...Hassas ve duygusal olmak iste...Bu da kendimi geri cekmeme, geri planda olmama sebep oluyor.
Fakat bu huyumuz yuzunden cok guzel firsatlari kacirdigimizi, kendimizi insanlardan sakladigimizi unutmamaliyiz.. Eminim sen cok iyi bir insansin, koyde minicikleri okutuyorsun bu cok mukaddes bir gorev. Kendini insanlardan saklayacak kotu birsey de yaptigini ve bunun ezikligini duydugunu da sanmiyorum.
Istersen burada daha detayli yaz, seninle sohbet etmek isterim...Bu durumu yavas yavas asabiliriz gibime geliyor::))